Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)
Raspunsuri - Pagina 5
Zina spune:
Voi aveti momente de ameteala? De ceva timp, dupamasa ma simt ametita. Eu stau toata ziua in pat, poate si de asta? Vitamine iau, tensiunea poate e ceva mai mica ca de obicei, in jur de 10-11 cu 7-8. Dar ma enerveaza starea asta.
Oare de la ce e? Sunt in saptamana 37, nu mai pot nici eu. De-abia ma misc, mi-e burtica foarte grea, cu toate ca eu nu m-am ingrasat mult, vreo 8-9 kg. De-abia astept sa nasc, cu toate ca mi-e frica.
Pupici,
Zina si bebe Rares
alexandra_25 spune:
Vaiiii.........am luat-o si eu pe urmele Kokorinei.....intradevar Lorym....povestea ta e o lectie de viata pentru unii....si intradevar te admir ca ai incercat sa faci tot posibilul sa-i creezi bebelinei tale un locsor cald,plin de iubire si sa nu simta ca-i lipseste ceva...te felicit pentru asta....cred ca numai tu stii cate eforturi a-ti facut pentru asta.....eu zic sa te incurajezi...si cu ajutorul lui D-zeu vei trece peste toate....important e sa fiti voi o familie fericita...stiu ca e dureros......dar pentru toata lumea exista o roata....care se intoarce........si te rog sa treci peste starea asta.....vei fi o mama model....
Si eu ma numar printre copii cu parinti minunati....si nu am ce sa le reprosez....au fost alaturi de mine mereu si m-au sustinut in tot ceea ce am facut si imi sunt alaturi si acum..cand am si eu familia mea...nu m-au suparat cu nimic....am avut o copilarie fericita....si au muncit din greu ca sa ne faca sa nu ducem niciodata lipsa de nimic....nu ca vreau sa ma laud....dar sincer eu ii multumesc lui D-zeu pentru ce au facut pentru mine.....nu fac diferenta intre mine si marius....ne iubesc pe amandoi la fel.....mama mi-a fost si prietena mea cea mai buna....si dintotdeauna m-am sfatuit cu ea....nu cu prietenele mele...e si o mama moderna....si intotdeauna prietenele mele ma invidiaza...si-ar dorii si ele parinti ca ai mei....
La fel sunt si socrii....ma iubesc la fel...ma alinta....si de multe ori mai mult ma dragalesc pe mine decat pe copilul lor....
E dureros atunci cand nu ai parintii aproape de tine....dar stiu atatea cazuri dureroase....si chiar nu inteleg ce ii poate face asa de rai.....
Nu ne-ati intristat fetelor...sincer eu sunt alaturi de voi....si va doresc sa aveti puterea sa mergeti mai departe....
alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
fatima spune:
Miro, m-am gandit si la varianta cu vospitul, dar asa, ca ultima solutie..noi avem amandoi - si eu si sotul meu, cate doua maini stangi si mi-e teama de ce o sa iasa..dar poate gasesc eu pe cineva priceput..
fatima 35+ si eva ioana
ingeras26a spune:
Si eu sunt cu cezariana la cerere...i-am spus deja dr si a fost de acord, a zis sa o gadil pe bb sa ramana in pozitia in care este, adicatalea cu capul intre tzatzele lu' mami :)
Si daca o fi sa nasc natural, tot nu mi-e frica...bb sa fie sanatos!
Pupicei, Ingeras 29+ Maya
m_monique spune:
buna burtici,
mai devreme am venit si eu de la serviciu si m-am apucat sa va citesc.
eu am dormit bine azi noapte, dar pe la 6 m-am trezit si de atunci ma tot supara mancarimea de piele. aseara m-a apucat datul cu crema,ca nu m-am mai dat cu crema de multe zile, si bineinteles ca m-a apucat iar mancarimea de piele.
fetelor sa nu uitati ca maine iar avem cursuri la Filantropia.
30 + cu
Nunta noastra
Laura13 spune:
Salut fetele!
Eu am intrat scurt sa mai citesc si nu am putut sa nu comentez povestile voastre. In primul rand imi pare tare tare rau pentru cele ce nu ati simtit caldura familiei, dragostea parintilor, care se spune (cel putin pe la mine) ca e neconditionata.
Eu vreau sa va spun ca am cei mai buni parinti pe care i-as fi putut cere (nici daca ii alegeam nu puteam sa ii aleg mai bine). Nu am fost batuta NICIODATA (decat de sora mea trasa de par dar nu se pune ). Parintii mei atunci cand ma certau ma faceau sa intru in pamant de rusine (atat de calm imi explicau unde am gresit, de ce, de ce sunt suparati, lezati sau raniti). Mamei mele am putut intotdeanua sa ii povestesc ORICE, nu m-a judecta niciodata, mi-a dat in sfat pe care daca am vrut l-am urmat, daca nu, nu. Financiar m-au ajutat de fiecare daca cand au putut (si problema era importanta, pentru ca trebuie sa zic ca daca aveam 3 perechi de blugi nu mai primeam bani pentru o a patra orice ar fi fost). Dar datorita acestui stil de viata au putut sa imi ofere un apartament cu 2 camere atunci cand am terminat facultatea. Bineinteles mi-au oferit exact cat i-au dat si surorii mele. Ani de zile am primit acelasi cadou de Craciun pentru a nu simti diferente. Ne-au pupat toate ranile, ne-au ingrijit de fiecare data cand am fost bolnave, ne-au mangaiat cand am fost triste si ne-au certat cand am gresit. NICIODATA nu i-am auzit certandu-se. Nu au facut-o niciodata de fata cu noi.
Iar concluzia mea este ca imi place de parintii mei, nu pentru ca sunt parintii mei ci pentru ca sunt oameni de treaba, corecti, integrii si mai ales iubitori.
Si dorinta mea cea mai mare este ca si copiii mei sa ne vada pe mine si pe sotul meu la fel. Bineinteles este si frica mea cea mai mare, ca nu ma voi ridica niciodata la acel nivel.
Sper ca toate sa fim privite de copiii nostri asa, cu dragoste si cu multa multa mandrie. Sa fim parinti buni din toate punctele de vedere.
Laura si bebe strumf 35+
ruxandra_sb spune:
Ruxmax, eu am oroare de forceps, pe care vreau sa-l evit cu orice pret..
Si vroiam musai sa nasc cu medicul meu, ceea ce o nastere vaginala n-ar fi garantat. Cam astea au fost motivele mele la "pledoarie".
Oricum nasterea e un stres, oricum ar fi ea, si de aceea mi se pare normal sa poti alege ce consideri ca-i mai bine pt tine si bb.
Bafta!
Lorym imi pare rau pt cele prin care ai trebuit sa treci.
Nu stiu, dar mi se confirma inca o data ca unii numai parinti nu merita sa fie numiti parinti. Si mai cunosc si eu ..
Aveti grija de voi, tu si mica ta familie care este sotul si fetita ta si da-i naibii pe ceilalti. Imi pare rau ca suna urat ce spun, dar parinti sunt aceia care se gandesc daca nu sa-si ajute copilul, macar sa-l lase in pace si nu sa-l chinuie.
Nu trebuie sa te induioseze nici o "miorlaiala", o data ce v-au dat afara din casa, era clar ca urma si un al doilea rand de .. suturi..
Ideea e sa nu acceptati si un al treilea, si un al patrulea..
Voi trebuie sa va ganditi la voi si la ce aveti voi nevoie; tu, Iuly si copilul sunteti pe primul loc !!!!
Nu esti tu responsabila pt parintii tai, mai ales daca au ales sa se poarte asa urat cu voi!
Imi pare rau daca te-am suparat, n-am vrut; sunt doar putin revoltata.
Mirona, am vazut noua lista. Bine c-ai simplificat-o sa fie mai usoara administrarea ei.
As avea o observatie: as lasa totusi saptamana nasterii, de exemplu vazand ca la piscotica a fost saptamana 32 si-i totul o.k. => poate fi linistitor pt fetele care sunt pe cale sa nasca mai devreme
Si tipul nasterii ar fi interesant, sa facem cumva o statistica la final.
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
porumbita80 spune:
LORYM tE INTELEG MAI MULT DECAT CREZI sincer imi pare rau ca mai sunt persoane care trec prin dezamagiri din astea dar un parinte mea zis ca Dumnezeu ne da astefel de persoane in cale ca sa invatam noi din greselile lor. La mine cu parintii totul e ok atat cat sunt foarte departe de mine, dar ma suna zilnic sa auda cum ma simt, nu pot ajunge in momentul nasterii la mine dar ma sustin foarte mul, dar cat privesc socrii e sub orice critica din cauza lor am plecat din Bucuresti, e o istorie lunga si dureroasa care nu mai vreau si eu sa intristez ziua complet, ne-am mutat in Iasi si nu regretam lucrul asta e un oras frumos si aici luam totul de la inceput, cu socrii am rupt orice legatura, ne este greu ca trebuie sa construim totul de la inceput dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa reusim ca doar asta ne ramane de facut sa mergem inainte. Dar sa traim o viata in blesteme si tot felul de porcarii nu am rezistat chiar daca am lasat tot in urma.
Dragi burtici sa nu mai disperam si sa incercam sa ne gandim pozitv la tot doar avem o minune in burta care trebuie protejata. Cel mai important acum sa se nasca puii nostri sanatosi in rest le rezolvam pe toate.
36 + Gabi
stela
atudor spune:
Fetelor, multumesc pt incurajari ; ma simt mai bine acum; am fost si la o plimbare ce-i drept destul de lunga (cam 5 km) si sunt extenuata + ca ma inteapa si vaginul nitel. Iau un No-Spa si ma bag in pat.
Revin mai pe seara
Ana 36w5d cu
Cleomoni spune:
Laura13 felicitari parintilor tai, sunt super, parinti model asa imi doresc si eu sa imi cresc copilul sau copii fara sa ne vada certandu-ne, e visul cel mai frumos care s-ar putea intampla si bineinteles sa fim sanatosi cu totii, pupici si sa ii apreciezi si sa ii iubesti mult ca merita!!!!!!!
fetele care sunt cu moralul la pamant, fruntea sus, ganditi-va cat de fericite trebuie sa fim pt ca Bunul Dumnezeu ne-a dat darul de a putea purta in pantec un suflet care s-a format din noi....ooo nu stiti ca nici cuvinte nu am sa descriu starea pe care mi-o creeaza burtoiul asta mare si frumos un pupic pt toate
Cleo 33+ saptamani