Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)
Raspunsuri - Pagina 13
ama.lia spune:
Fetelor, daca dr. nu incearca sa stopeze contractiile inseamna ca naste Raluca!!!!
Atunci hai sa facem galerie! Este prima dintre noi care naste si ne tine la curent!!!
NASTERE USOARA RALUCA SI BEBE Adina sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica ei
Daca nu naste acum, nu-i nimic, eu ii mai fac galerie pana se hotaraste !!!
Saptamana trecuta cand am vorbit cu ea mi s-a parut pregatita pentru marea intalnire, nu avea nici un stres daca vine bebe mai devreme.
curaj, Raluca
Amalia 33+ si
ank999 spune:
Andreea bine i vnit pe forum! Iti doresc sa ai un bebe sanatos si mancacios!
33+ cuErica Elena
fatima spune:
..ce zi frumoasa azi..numai vesti bune..
Asiza, ma bucur din suflet ca bebelul e bine si sanatos!
ma alatur si eu galeriei pentru Raluca si Danita! travaliu si nasteri usoare!
bun venit Andreeaben!
..chiar ca azi e o zi frumoasa..nu stiu de ce, dar in ciuda tuturor problemelor, m-am trezit asa, bine-dispusa si usoara, cu un sentiment de optimism si incredere..cred ca si datorita bebelusei mele, care azi e foarte activa..misca intr-un fel de ma face sa rad..parca incearca sa ma gadile..nu stiu ce face acolo..parca-i un catelus care se scarpina, cu miscari ritmice..sau oare danseaza?
pupici.
fatima 35+ si eva ioana
porumbita80 spune:
ANDREEA Bine ai venit pintre noi , Doamne ajuta o nastere usoara si bebe sanatos.
Fetelor Ralu creca naste azi sa-i facem galerie
stela
Laura13 spune:
Andreeaben BINE AI VENIT!
Ramsan ! Nu fi suparici, noi te iubim MULT!
Laura si bebe strumf 35+
Mirona spune:
na hai ca am terminat si eu de citit.
am ramas datoare la Ruxandra: laurii pentru listutza i se cuvin lui Lory - nu mie. Eu doar am finalizat niste mici detalii. Vb si cu ea - poate a observat ea deja si face si aceste schimbari. Deci - tipul nasterii si saptamana. OK. daca mai sunt idei ... impartasiti-le.
andreeaben bine ai venit in -ul nostru. Cica tre sa te adaptezi din mers ... ca noi avem viteza la scris. Daca ai intrebari .. cu drag te ajutam ... tu numai posteaza si integreaza-te in grup.
Kokorina sa nu te mai simti singura ... al meu barbatel mi-a facut figura cu sforaitul ieri noapte. De cand m-a amenintat ca ma va filma .. si ca ma pune pe net ... incerc sa nu adorm inaintea lui. Ieri noapte insa ... nu a reusit sa adoarma ... si cum eu imi incepusem deja recitalul .... mi-a tras un filmuletz ...
Acum ma rog de le sa nu ma puna pe net "ca nu mai fac".
Ramona aparusi? Mie imi fu dor de tine ... dar noroc ca noi vorbim si pe mess ... ca-ti trageam altfel o strigare ....
Oana felicitari inca o data pentru bebe. ti-am spus eu ca va fi OK. Bravo mami.
Chris - nu e abordarea buna, draga mea. La asemenea oameni tre sa le spui de la obraz. Domle intreci masura - te-ai ras - si GATA. Sta ea suparata o vreme, dar poate pricepe.Daca nu - repeta faza pana va intelege.
Fetele unde ati vazut voi ca Danita noastra naste? Pe ce pag? ca io nu am vazut. E la spital intr-adevar - dar pentru perfuzii - nu ca ar trebui sa nasca. Sa se relxeze burtik. Daca stiti ceva amanunte ... da-ti si la baba de stire.
Sa va pove de eco???
e OK - spun eu sa va povestesc acum - cand sunt mai linistita ... daca trimiteam mesajul aseara ... va induceam numai pe toate in eroare degeaba.
Asa:
deci ultimul eco a fost in 27 septembrie - la 34 s. ieri aveam 36.
Am intrat - frumusel analizele la control, discutii, intrebari de pe listutza ... ok. La un mom. dat sa-mi spuna dr. ca au intervenit niste schimbari.
Mi-a cazut fatza - stiam ce va urma.
Ea a nascut anu trecut in noiembrie al doilea copil - deci acum e inca in CIC. Urma ca la 1 Oct sa inceapa lucrul in spital - full time.
Datorita faptului ca s-au mutat in afara Timisoarei, nu are masina, carnet ... etc. nu are cu cine lasa copiii la o adica - deci nu ma poate asista la nastere.
Ca spera sa o inteleg, dar mama ei si biunica ei nu ar rezista in acest ritm ... si ca ea s-a hotarat sa mai ramana in CIC inc un an.
Dar - ca nu ma lasa oricui - ci sotului ei.
Acum - sa nu ma inteegeti gresit - eu cand am inceput cu ei ... la el am inceput - el e doar ginecolog - avnd probleme de inferitilate - am trecut la ea. Deci sunt ambii dr. OK din punct de vedere al meseriei ... dar mare mi-a fost dezamagirea ... va dati seama.
Imi ia tensiunea ... normal ca aveam 150 cu 82.
la eco ... iasa bebelina cu un retard de crestere asimetric.
Iar imi pica fatza. Capshorul de 34 s, femurul la fel, kg. are 2.688 ... doar circumferinta toracica ... de 32 s. Cam atat a fost si acum 2 saptamani - deci nu s-a mai dezvoltat deloc.
ca moticul ar putea fi tensiunea, ca nu am cu ce s-o ajut, nici mancand acum pe ultima suta de metrii mai mult, nici luand mai multe vitamine ... ci doar speram ca va recupera dupa nastere.
Sa vin totusi maine la inca un control - la sotul ei - un alt ochi acelasi ecograf.
Sa ma monitorizez de acum in colo - zilnic tensiune, kg - dimineata si seara. dau alarma daca e tensiunea mare > 160 si daca cea mica > 100.
Mama - plansete acasa, telefoane, cautat pe net dupa info - nu gaseam decat retard de crestere intrauterina de la mama HIV ... ma atupam nu alta. Dani ma tot linistea ca o sa fie bine ... da stiti cum e. Nu te poti linisti asa usor.
Azi la 12 am fost la el. Sa stau linistita ca totul e OK. Nu mi-a luat nici o tensiune - s-a bazat pe ce am luat eu de dimineata, mi-a facut eco ... retardul e simetric - adica bebelina mea e toat mai mica ... cu 2 saptamani - deci poate fi si ecograful ... e micutza fiindca e fetitza. Lui ia dat circumferinta 210 pe cand ei 188. La fel la kg ... ei i-a dat 2.688 si lui 2.720 - deci undeva la 2 kile 700 tot e micuta.
Am vb cu mama - si a nascut-o pe sora-mea (prima) la 2.800 si pe mine la 2 ani dupa ... la 2.500
Deci mi-a depasit valoarea mea la nastere ... nu e retardata draga de ea ... e doar o strategie de a ma transfera de la ea la el pentru nastere - sau zau ca altceva nu-mi pot inchipui.
Am discutat mult cu el - nu am nevoie de trusa de epidurala - ca altfel nu am de ce sa-i dau anestezistului 50 de euro. Nu tre sa-mi fie frica - nici el nu o sa zbiere la mine ... dar nici eu sa nu-l cert ... deci asa o discutie faina o fost ... ca mi-a lasat impresia ca tot raul spre bine.
Desi eram varza aseara - acum sunt gata sa spun ca bebelina mea tre sa iasa pe undeva, egal cine ma asista si ca poate e mai bine asa ... decat cu un necunoscut pe care o sa-l nimeresc in garda.
Acum sunt mai linistita ... fug in patutz sa trag un pui de somn ... ca azi noapte ... va inchipuiti ce faceam, nu?
Va pupic pe toate si mai revin deseara. Nu ma injurati pentru roman.
Pumnii stransi pentru Ralu.
Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
doradora spune:
andreeaben bine ai venit! sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos si cuminte!
chris 31+ alexandra
marcelac spune:
salutare fetele,
iaca vin si eu din urma, ca nici nu mai stiu cui si ce sa spun! Am citit tot si chiar daca nu in acelasi timp cu voi m-am gandit cu drag la pishcotzica si primul nostru bb!!!, m-am ingrijorat pt Oana (bine ca e totul ok!) si acum ma alatur voua sa ii facem galerie Ralucai!
noi - raportam zile si nopti greutze... In week-end am fost la Rosia Montana si de luni ne incearca raceala asa ca ieri si azi am lucrat de acasa. Si pentru ca nu pot merge toate bine avem si probleme cu mailul la birou. Tot norocul ca lansarea noastra nu s-a vrut un eveniment cu public si in felul asta nu am anuntat nimic si acu daca intarziem o zi-doua, aia e, numai noi stim ca am vrut altfel...
si voi...
va dau linkul la site ca sa vedeti la ce am muncit, totusi w...w...w...adventureinc...ro
pupici tuturor si sper sa reusesc sa tin pasul cu voi weekend-ul asta ca sunt pe acasa
marcela 30+
doradora spune:
miro, eu am avut la nastere 2 400 si la ora asta sunt o fata bine crescuta de 1,68 inaltime si 62 de kile-in general, nu 71 de kg cat am acum, in momentul asta, asa ca nu iti face probleme, o sa fie bine merci fetita ta.
cat despre soacra, are talentul sa se imbolnaveasca subit cand nu ii convine ceva, si atunci tot noi trebuie sa o dadacim, deci nu e in interesul nostru sa ne repezim la ea.
m-ai amuzat cand ai spus ca pe undeva tot trebuie sa iasa bebe!
tu esti o mamica cuminte si faci tot ce poti, si o sa vezi ca nu e nici o problema cu bebe!asta ti-o spune dovada vie. radeau de mine ca si gaina din piata pe care o luau pentru supa cantareste mai mult decat mine! mai incolo, bunica mea ma tot ducea pe la doctori, ca nu mancam, iar aia se cruceau si spuneau ca sunt destul de impanata, sa nu isi mai faca probleme.
ps la eco meu scrie ca poate fi +/- 82g, deci sa nu te surprinda variatiile de greutate de pe o zi pe alta.
chris 31+ alexandra