Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare burtici!

Am stat si eu cuminte in banca mea cateva zile, fara sa dau vreun semn de viata si am observat ca nimeni nu mi-a simtit lipsa
Oricum eu am stat in umbra si v-am citit... si acum ce sa vad...

RALUCA sa fie intr-un ceas bun si sa nasti usor (daca intr-adevar a venit momentul cel mare)...iar bebelina Adinutza sa fie bine, sanatoasa, tu sa ai laptic sa-i dai, si ...sa te refaci usor!! NASTERE USOARA!!!

Fetelor e ca s-a deschis sezonul pentru bebelushii nostri...

Asiza ma bucur foarte mult pentru tine si Davidutul tau...[flo... va mai duceti maine la dr. ala renumit?
Miro nu am aflat inca vestile tale despre cum fu ieri la dr... eu sper ca bine
Chris si Lory slava domnului ca voi sunteti oameni normali si iubitori, aveti propria voastra familie care infloreste si este tot ce va trebuie pentru o viata armonioasa.
Ma uit la Kokorina si parca as vrea si eu sa ma apuce avantul... dar deocamdata mai astept pana maine, cand mi-am programat shmotru peste tot...

Va pup deocamdata...

Ramona 36+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

bine ai venit printre noi,cele mai frumoase si mai destepte burtici din lume, ANDREEABEN!.........si te asteptam cu drag la vorba.....ca la asta nu ne intrece nimeni.

32 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bine ai venit, Andreeaben! Sa ai o sarcina usoara in continuare!
Ramsan

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, nici eu nu ma pot abtine de la curatenie, mai ales ca la mine inca este santier. In vreo sapt-foua max terminam! Iar de la 1 nov raman si eu acasa, nu mai vin la munca. Asta nu inseamna ca nu voi mai lucra, o sa lucrez de acasa cat pot :)
De tar cu smotru??!! in fiecare zi...si cu matura, si dezinfectat WC si chiuveta etc etc :)

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hai ca o venit răspândacu inapoi:

M-a sunat Raluca:

inca nu e in travaliu. La control - contractii la 5 minute, colul scurtat si moale, dar inchis. Adinutza a iesit trahicardica - de aceea au pus-o pe Ralu pe oxigen ... cert e ca s-a agitat Adinutza de sambata intr-una - ceva nu-i convenea micutzei. Acum s-a mai linistit ... si Adinutza si mamica ... are contractii la 6-7 minute.
Nu se incearca stoparea lor ... stau linistiti si asteapta ca mama natura sa-si faca treaba.
I-am transmis mesajele voastre. E o curajoasa ... in loc s-o incurajez eu ... tot ea pe mine sarcacutza.
va pupa si ea inapoi pe toate. Doamne ajuta in continuare.

P.S. nu mai cautati mesaj de la mine despre eco - inca nu l-am scris. Ma pun sa citesc din urma ... si scriu si ce noutati am.
Deci REVIN.

Miro36+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Melinda 25 important e ca scrii din nou!

Andreeaben bine ai venit in odisee si sarcina usoara in continuare !Te trec in lista acum! Kokorina a exprimat cam tot ce vroiam sa-ti spunem! Ce modeste suntem mai Koko! Dar daca noi nu ne laudam atunci cine?

Kokorina daca vii in Iasi suntem multe gravidutze asha ca o sa ai program !

Ramsan stim ca ne citesti din umbra si uite o sa te mai strig pe forum chiar daca vorbim si pe mess!

Asiza ma bucur ca bebe e bine; totul era sa mai ceri pareri si in alta parte, sa cautam solutii si de scos la capat o scoatem noi ca doar suntem fete destepte!Ce bine ca te-ai linistit si ca-i transmiti starea ta lui bebe!

Lory36+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

buna ziua, burticutze!!!!!!!!1
Raluca, mult curaj, o nastere usoara daca printesa ta se hotaraste sa vina pe lume. De la 36 de sapt. nu e considerata nastere prematura, asa ca Domane ajuta!
Ma emotioneaza vestile despre primele mamicutze care ajung la marele moment, dar trebuie sa recunosc ca totodata ma sperie si imi dau fiori, gandindu-ma ca in curand toate vom ajunge la marea incercare!
Ne rugam pentru voi, fetelor
Asizaaaaaaaa, veste super bunaaaaaaaaa! Ma bucur pentru tine, vezi ce bine ca ai fost puternica si optimista , totul s-a dovedit a fi o alarma falsa! Am vazut pe lista ca esti la dr. Sbarciu, mama mea a fost operata de el, eu cand am pierdut sarcina trecuta la el m-am dus, sarmana de mine, imi faceam sperantze desarte, asa ca il cunosc si mi-a facut o impresie tare buna. Inca ma gandesc sa merg la Cj sa nasc cu el. Dar nu prea am inteles, el a fost cel care a dat cu bata in balta si a pus diagnosticul gresit, sau doar s-a pripit si nu a asteptat sa faca toate verificarile?
Madaluta, multumesc pentru informatiile legate de prietena ta, m-a linistit si incurajat mesajul tau. Important e sa fie bebelusul sanatos si injectiile astea sa nu afecteze negativ dezvoltarea lui.
Dia1609, eu eram cea cu injectiile pentru maturarea plamanilor, multumesc de sugestii, dar sincer, nu prea cred ca dr. nu mi-ar fi spus daca era ceva in neregula cu sarcina. Mai mult, ar trebui sa simt eu ceva dureri, contractii, colul sa fie scurtat, intredeschis, astea toate daca ar exista suspiciuni de nastere prematura. Dr imi completeaza de fiecare data cand merg la el o fisa cu toate masuratorile bebeului, stare col, placenta , lichid amniotic si nici de data asta nu mi-a atras atentia ca ar fi ceva in neregula, deci nu cred ca asta e motivul pentru care mi-a prescirs injectiile. Problema e ca nu stiu de ce??? Oricum , sincer nu mi-ar pasa de efectele adverse pe care le-ar avea asupra mea, dupa cum mi--ai scris tu acnee, pilozitate, etc, important e sa nu-l afecteze pe bebe!
Kokorina, iti multumesc si tie pentru raspuns, am sa-ti urmez sfatul si am sa-l sun pe dr pentru lamuriri suplimentare. si pentru ca tot esti tu asa dragutza , te mai stresez cu o intrebare. Tu nu ai intrebat daca teoretic duci sarcina la termen, copilasii tai vor fi afectati de administrarea injectiilor de maturare a plamanilor sau nu?
Pupicei!

ROXANA 32 + DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Bine ai venit, Andreea! Sarcina usoara si multa sanatate tie si lui Andrei!

ROXANA 32 + DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Miro....multumim de informatii....ne ...pentru Raluca....sa treaca cu bine peste toate...si bebelina Adinutza sa fie sanatoasa.....
Si asteptam sa ne spui si despre tine.....
Andreeaben......bine ai venit in ...nostru....noi te primim cu drag.....vad ca nu esti chiar incepatoare....ai la activ mai multe mesaje....te asteptam si noi cu mai multe detalii despre sarcina ta.....
Kokorina...deci ramane stabilit.....????.....fara efort...si cu harbujeii lasa ca o fi bine...doar vrem sa nastem in aceeasi zi...nu?.............
De Danita....nu stiti nimic??????????
Ramsan......hai sa iti dau mai multi ..sa-i treaca la fata supararea....eu te-am pomenit ieri....ziceam ca ti=am urmat sfatul cu epilarea cu crema .......stii tu ca ne gandim mereu la fiecare.....dar de ce ai lipsit zilele astea????....
Acum asteptam...........tine-mi pumnii la fete.....doamne ajuta!

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ralucamult curaj si dc bebe vrea sa vina pe lume, sa ai o nastere cat mai usoara si sa fiti sanatoase amandoua!
Asizama bucur mult ca bb e sanatos tun!
Sper ca toti bebelusi si mamicile sa fie sanatosi si sa nu aiba nici un fel de problema!
33+ cuErica Elena

Mergi la inceput