Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

chris daca ma gandesc asa, ai dreptate, pe de alta parte cum ramane cu destinul lui bb... dar pana la urma dr. are dreptate, nu as vrea sa nasc fara el.

andreeaben bine ai venit in nostru, sarcina usoara in continuare.

ingeras26a si kokorina ia lasati-o mai usor cu smotrul, nu obositi burtica acum... vedeti ca luati bataita daca faceti prea mult, da??

Miro ma gandeam eu ca tacerea ta de ieri si azi-dimineata nu era chiar de bine, dar nu am vrut sa panichez lumea, unii zic ca pot sa fac asta. Bebelina ta e ok, tu stii asta si nu ar trebui sa te indoiesti, mai ales ca ecograful are mare marja de eroare. Ma bucur ca suntenti bine amandoua, mami si Carina

Fetelor, vine cineva la Filantropia la cursuri? Azi trebuie sa vorbeasca despre nou nascuti, alaptare...

Va

Amalia 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

RALUCA NASTERE USOARA!!!!

Dia1609-saraca mamicuta ta,se conformeaza

Andreeaben-bine ai venit te asteptam la taclale

Kokorina-te asteptam cu drag la Iasi sa te pupam toate mamicile
Of,of firimiturile astea tare as vrea sa nu le mai vad sa le ignor ,dar parca in ciuda imi fac si le vad mereu

Ramsan-multi multi eu ti-am simtit lipsa si chiar am intrebat unde-s fetele din Iasi dar nu a raspuns nimeni la apel
Eu am inceput de azi am facut o camera deja,le fac asa incet incet ma mai odihnesc putin,o sa mai fac si maine
Ai grija sa nu te obosesti prea mult

Mirona-multumim de vesti tinem pumnii Ralucai si bebelinei
La mine e invers sotul sforaie si l-am inregistrat intr-o noapte
Si eu cred la fel ca este o strategie sa te mute la sotul ei,o sa vezi ca bebelina o sa mai creasca oricum mai este pana la nastere si mai ia in greutate

Chris80- e culmea soacra ta

pupici pe burtici

Bamboletta 35+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

ASIZA,ma bucur ca vestile sunt asa de bune

ANDREEA,bine ai venit in gasca noastra.

MIRO,prin ce emotii ai trecut!e bine totusi ca-l cunosti si pe celalalt .

RALUCA,eu iti urez nastere usoara

DANITA,ma gandesc si la tine,sper ca esti bine

Am asa o stare de neliniste asa ca o sa plec la plimbare putin sa ma linistesc.
Va pe toate.

DENY36+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna ziua gravidute!

Va scriu si eu dupa o pauza, desi v-am citit din urma. Cauza a fost ca mi-a oscilat tensiunea asa incat cum ma ridicam din pat cum ameteam, stari de lesin, tremurat, urechi incinse etc.,etc. Eu fiind singura acasa mi-am sunat sotul sa vina urgent de la servici ca nici o cana cu apa nu puteam bea si intrasem si in panica! Am sunat doctora si m-a pus sa iau un diazepam (nu stiu exact cum se scrie fiindca nici nu am vazut) si am dormit de ieri de la 18 pana azi la 12 bineinteles cu pauze pt. papa. Slava Domnului ca acum sunt bine dar tot prin pat ma tarasc de frica!

Raluca - iti urez de pe acum nastere usoara si sa fie intr-un ceas bun! Nu stiu cum ai mai avut timp sa ne anunti ca daca eram eu sigur intram in panica de nu mai stiam nici cum ma chiama!

Andreeaben - bine ai venit printre noi si asteptam sa ne povestesti despre burtika ta!

Asiza - ma bucur mult ca bb e bine si puternic la fel ca mamica!

Miro imi pare rau ca ai trecut prin astfel de clipe - asta iti mai trebuia la tensiunea ta!Ma bucur ca acum e totul OK - acum stai linistita si baga mult somnic ca face bine!

Va

iasmi31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am venit de la servici, mi-am pus cartofii la prajit si am venit sa vad ce-ati mai scris de aseara. Cand colo....aflu ca naste Raluca, mi s-au ars si cartofii, mi-au dat si lacrimile....deci:

HAI RALUCA!!!

NASTERE USOARA1

Miro, stai linistita, Karina va fi bine, vei vedea

Am cautat si mesajul Danitei, dar n-am dat de el. Pana la urma am inteles ca nu naste, nu?

Auziti, majoretele alea de unde le luati? Am cautat dar n-am dat de ele. Invatati-ma si pe mine, please!

Andreeaben, bine ai venit in

Roxana33+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Eu am latit pagina in halul asta? Cum o dreg?

Mirona, ori si-a revenit forumul, ori fiindca am intrat pe forum.dc.com..., fapt este ca mesajul meu a aparut unde trebuie.

Mi-au iesit literele mari, dar de ce nu mi-a iesit scrisul cu rosu cum am vrut eu? Mai spuneti-mi iarasi cum fac sa scriu colorat?V-am spus ca-s paralela, si mai vreau sa deschid si capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, ma bucur sa te vad azi cu garda sus again...ai o fetita sanatoasa, care nu are nevoie de o mamica stresata...eco mai da si erori, iar eu cred ca fetita ta e puternica si va veni pe lume gata de atac......si va face uite asa catre toti cei care i-au spus ca are nu stiu ce retard de crestere!!!!

Dolores, arunca-ti pe geam...ca deja ma enerveaza nervos cu nervii!!!! Iti simtim lipsa...

Va mai pup o data pe toate cele care m-ati incurajat...a insemnat mult pentru mine, sa stiti!!!

Revin, ca m-am apucat cu avant sa fac sarmale si acum ma doare spatele si ma tot intreb ce naiba mi-a venit sa m-apuc de sarmale...tre sa fug in bucatarie, da' mai vin ca mai am de spus una alta...

Oana 29+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna fetelor!!!
Vad ca a inceput galeria RALUCAI,iti tin si eu pumnii sa fiti amandoua sanatoase si sa veniti repede acasa!!!
BIne ati venit printre noi,ANDREEA si MAMAANA!!!
MIRO,Karinuta e ok,sa nu fii stresata,ca totul va fii ok
Azi a fost prima data dupa luni de zile cand am iesit din casa cu alt scop decat acela de a merge la dr.Am fost la un magazin,nu departe de mine si am comandat o comoda cu masa infasat tare draguta.Ma simt mai bine si parca abia acum pot sa ma bucur de sarcina asa cum trebuie.Se apropie momentul si sunt bucuroasa.Maine intru in sapt 36 si asta ma linisteste mult.
DANDUSA,revino,imi e dor de tine
Va pup pe toate burticile.

Adina 35+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o burtica de nov-dec si vreau sa ma inregistrez in randul burticilor de aici; ma poate ajuta careva?
iata datele personale:
Numele meu: mamaana
DN :04.09.67
UM: 24.03.06
DPN: 29.12.06
nume: Stephanie si Isabelle
Dr Sermer, Mt Sinai Hospital, Toronto

(am tot incercat de ceva timp sa-mi actualizez profilul, dar se pare ca sunt ceva probleme cu calendarele de acolo )

Va multumesc foarte mult si astept cu nerabdare sa intru in randul vostru.

mamaana 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

pai selectezi cuvantul sau cuvintele si lasandu-l selectat mergi sus la culoare, apesi si selectezi culoarea dorita.sau pui paranteze patrate inainte si dupa cuvant, nelasand nici un spatiu liber intre cuvant si paranteze, iar in ultima paranteza se oune si un slash.
[nume culoare]adina[/nume culoare] si cuvantul va aparea cu acea culoare. sper ca ai inteles tu ceva ceva

despre latit pagina, nu stiu si deci nu ma pot pronunta.

quote:
Originally posted by roxana c.

Eu am latit pagina in halul asta? Cum o dreg?

Mirona, ori si-a revenit forumul, ori fiindca am intrat pe forum.dc.com..., fapt este ca mesajul meu a aparut unde trebuie.

Mi-au iesit literele mari, dar de ce nu mi-a iesit scrisul cu rosu cum am vrut eu? Mai spuneti-mi iarasi cum fac sa scriu colorat?V-am spus ca-s paralela, si mai vreau sa deschid si capitol nou

chris 31+ alexandra

Mergi la inceput