Mamici de noiembrie - decembrie 2006(46)
Raspunsuri - Pagina 15
deny75 spune:
Fetelor,am vorbit cu Raluca:are contractii la 4 minute,colul sters dar fara dilatatie deocamdata.Este momentul sa ne apucam de galerie:
Va
DENY36+cuIRINA
ramsan spune:
Eu va iubesc pe toate taaaare mult si imi sunteti foarte dragi
Si pe Bambo, si pe Laurici, si pe Lory, si pe Alex, si pe Miro ...pe toate toate...
Eu am disparut vreo doua zile ca am avut de facut niste traduceri ciudate si.. azi m-a apucat harnicia si am facut salata de gogosari cu mustar pentru iarna. Deci este un pic justificata lipsa mea...Mai nou cred ca de la atata stat pe scaun la calculator (ca digestia mea e brici), m-am ales in cu un fff. frumos si dureros hemoroid, asa ca ma alatur si eu lui Chris ca suntem de suferinta.. of of.
Andreeaben... Bine ai venit in randul burtoaselor cu acte in regula. Mai scrie-ne ca sa nu te dam disparuta (nu asa cum am disparut eu..)... Miro a spus bine... ca trebuie sa tii pasul cu noi, sa ai grija sa nu te pierzi pe la capitole ca noi avem un ritm de scriere ceva... nebun de tot.
Iasmi ai si tu grija de tine... in patutz, linistita cat mai mult.
Miro o mamica mai curajoasa si mai plina de vointa decat tine nu amj prea cunoscut... nu te juca cu tensiunea... cu nervii.. stai linistita cat mai mult si fa nani la greu pe partea stanga. Stii ca Marcelina spunea de o solutie miraculoasa ca sa creasca bebe maaare... in fiecare zi cate doua lingurite de otet de mere combinate cu doua lingurite de miere de albine incepand cu sapt. 37 (secret de la moasa ei)...incearca si tu poate bebelina se simte incurajata de tratamente babesti si isi ia avantul...
Roxana ca sa ingrosi literele apesi pe litera B (de la cuv. bold) si ca sa le colorezi apesi pe sageata in jos de langa cuvantul "culoare"... poate iese
Amalia si porumbita... sa nu ma bateti foarte tare, da... eu am incercat sa va dau un truc ca sa nu mai latim paginile...
Danita cum fu cu perfuzatul mami?
Raluca eu tin pumniidesi stiu ca esti mai mult decat curajoasa si optimista... si vorba aia... "faca-se voia Ta"
Ramona 36+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
kokorina spune:
hai ralucaaaaaaaaaaaaaaaa!
hai ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
hai ralucaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
MIRO,imi pare rau ca te dezamagesc......dar sant trasa pe video de mult,cum sforai.nu am primit amenintarea,cum ca imi lanseaza filmul pe internet...........aici,m-ai batut tu...lasand gluma,sa vorbim de lucruri mai serioase....bebelina.stii ce cred eu....ca nici macar astia de aici nu-mi pot da date exacte despre bebei cu toate aparaturile lor.sa nu te iei chiar dupa informatiile lor....masuratorile lor...exact.poate fi o eroare.....nu ai auzit cat de des s-a intamplat ca;mama sa primeasca niste masuratori de o durea capul si cand colo......bebe a venit pe lume cu ditamai kg la purtator si bine merci?ca nimeni din lumea asta nu-ti poate spune ce tii tu in burtica.si cata vreme are peste 2 kg.....nici cea mai mica grija sa nu-ti faci.asa ca....pana bebelina vine pe lume....are timp sa ia in greutate.....poate nu a avut pofta de mancare,na!....si poate in urmatoarele doua saptamani o sa manance cat ursul din padure si sa vezi tu ce ursoaica faci....pupici si sanatate!
dar chiar ca sant multe fete din iasi(LORYM,BAMBOLETA,imi cer scuze daca nu am observat,mai este cineva din iasi?)....abia astept sa revad orasul si poate cu ocazia asta ne si cunoastem.cine stie?nu se stie ca pamantul.
ALEXANDRA............azi m-ai fericit cu starea ta de bine.eu nu mai vreau sa stiu ca esti tristuta si nici pe forum sa nu te gasesc.....ti-ai cumparat chilotei?
la cate "amenintari de bataie" am primit de la fete......chiar ca nu mai fac nimic....sa va spun una buna.....AM FIRMITURI SUB MASA..........ei si?nu-mi pasa......
hai ralucaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
32 cu si
kokorina spune:
RAMSAM.......pe mine nu ma iubesti?sigur te intrebi....."da' ce tu ma iubesti pe mine,ca sa te iubesc eu si pe tine?".......sau......"da' ce-ai facut sa te iubesc?"....uite ce fac
32 cu si
roxanica2006 spune:
HAI RALUCAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!![Doamne, cand ma gandesc ca veti incepe sa nasteti fetelor, si eu am DPN pe 7 decembrie si o sa citesc cu infrigurare toate povestile voastre...De fapt, cine stie la cate sapt. voi naste, vad ca a trecut moda cu 40 sapt. :-)
Parca e un moment solemn, acum cand una dintre noi se pregateste sa aduca pe lume un ingeras. Nu mai pot scrie despre altceva, imi vine doar sa pun degetul pe buze , sa fac: psssssssss si sa asteptam in liniste marea veste: A nascut Ralucaaaaaaaaa!
Parca am uitat de marea mea dilema cu injectiile alea de maturare a plamanilor, ca atata m-am gandit la ele incat am cedat. oricum , daca mai e cineva curios la ora asta, sa stiti ca am hotarat sa le fac.
MIRO, stai linistita si nu te ingrijora in legatura cu greutatea printesei tale. Am o prietena care a facut o ultima ecografie inainte de nastere si dr. i-a spus ca bebelina are 3,300, eco 3D !!! si bineinteles ca a nascut un copil de 4,400 . Asa ca tare ma indoiesc de exactitatea masuratorilor!
ROXANA 32 + DAVID MIHAI
ramsan spune:
quote:
Originally posted by mamaana
Buna fetelor!
Sunt si eu o burtica de nov-dec si vreau sa ma inregistrez in randul burticilor de aici; ma poate ajuta careva?
iata datele personale:
Numele meu: mamaana
DN :04.09.67
UM: 24.03.06
DPN: 29.12.06
nume: Stephanie si Isabelle
Dr Sermer, Mt Sinai Hospital, Toronto
(am tot incercat de ceva timp sa-mi actualizez profilul, dar se pare ca sunt ceva probleme cu calendarele de acolo )
Va multumesc foarte mult si astept cu nerabdare sa intru in randul vostru.
mamaana 29
MAMAANA bine ai venit in randul burticilor de nov-dec.. Sedere placuta la noi in gasca si sarcina ursoara in continuare... Se pare ca tu esti printre burticile care vor incheia odiseea gastii, ca ai DPNul pe 29 dec. Stii ce sex are bebe din burtik?? Cum te simti? Cum vei naste?... si mai avem o multime de intrebari pentru tine
Ramona 36+ Rares
Ramona
roxana c. spune:
Multumesc, Ramona si Chris.
Deci chiar e pe bune, nu? Naste Ralucaaaaaa!
HAI RALUCA!
Kokorina si Mirona, vreau si eu sa vad filmuletele! Nu ca eu n-as sforai cat sa trezesc tot blocul, dar norocul meu ca dorm cu Oana, iar la cum doarme ea ca busteanul, nu ma aude, n-o deranjez. In schimb ma trezesc eu singura de zgomotele pe care le scot... Cand o-i fi in reanimare cred ca va fi un adevarat chin ptr celelalte, eu sforai cand dorm pe spate, iar dupa operatie nu voi putea dormi altfel. Inainte nu sforaiam, dar acu...sperii blocul
Roxana33+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Bine-ai venit, Mamaana! Hai la taclale!
Mi-a iesit scrisul cu rosu. Ce tare sunt!!!!!
Roxana33+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxanica2006 spune:
BINE AI VENIT, MAMAANA!!!
Astepti gemeni, doua fetitze sau nu am vazut eu bine? Sarcina usoara si multa sanatate!
ROXANA 32+ DAVID MIHAI
ramsan spune:
quote:
Originally posted by kokorina
RAMSAM.......pe mine nu ma iubesti?sigur te intrebi....."da' ce tu ma iubesti pe mine,ca sa te iubesc eu si pe tine?".......sau......"da' ce-ai facut sa te iubesc?"....uite ce fac
32 cu si
Sa stii ca eu sunt tot ieseanca moldoveanca si te astept sa vii cu harbujeii sa mi-i prezantezi oficialmente.
Of Doamne ca dulce esti... te iubesc si pe tine la fel de mult ca si pe celelalte fete... x 100 ...si x100
Ramona 36+ Rares
Ramona