cum ne vindeca o sarcina...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pana sa vina bb Alexis eram o o depresiva cronica..cam de cand ma stiu. Dupa ce s-a nascut minunea mea am sarit pana si peste depresia post-natala reglementara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Numeioana si eu sufar de o uticarie foarte urata,de fapt imi apare o data la cativa ani,si ma tine cateva luni.Imi apar pete rosii pe tot corpul,ma unflu...e groaznic...si trec si apar altele..dar tot timpul...si nu mi-a gasit nimic,toate analizele au fost in regula...si nu trecea de la nici un medicament...si am fost la o doctorita si mi-a dat TELFAST 180.Doar cu acela mi-a trecut,dar in cateva saptamani.Nu stiu ce ai luat tu.E cam scump,10 tablete vreo 300.000,dar eu zic ca merita.Incearca si tu!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

ma bucur cand vad ca sunt atat de multe femei carora sarcina le-a adus si alte "bucurii". Ramonella, am luat absolut toate medicamentele. Tie cand iti apareau? Cumva noaptea? Si cumva ziua iti mai dispareau?? La mine asa se intampla. Ai facut testul la Helicobacter Pylori? Mie mi-a iesit pozitiv si iau tratament pentru el acum. Sper sa fie asta cauza.

Pupici!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La mine nu conta ca e noapte sau zi,ieseau cam la fel...si gandeste-te ca am fost anul trecut la mare si aveam urticaria...si se tragea lumea din calea mea,crezand ca am ceva boala....
Dar deja ma obisnuisem,nu mai conta....
Numeioana nu-mi aduc aminte de analiza asta,poate chiar nu am facut-o.Dar o sa caut acasa printre analize....Sper sa fie asta cauza la tine si sa-ti treaca...Daca o sa mai imi apara o sa fac si eu analiza.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

bag seama ca numai io am fost oropsita...inainte de sarcina faceam urticarie la orice aliment care nu era extrem de proaspat ...odata la 2 sapt ma suspectam de raie asa de tare ma manca...si acum mai am in casa tone de alcol mentolat just in case. Oricum nu am facut niciodata forme extreme
In schimb dupa sarcina am constatat ca de 2 ori am sarit peste forma de urticarie clasica si am ajuns la alergii severe ...cauza se pare ca e aceiasi desi nimeni nu intuieste clar de ce fac asa ceva...acum vad ca sunt fixati ca fac urticarie si din cand in cand alergii severe din cauza aditivilor alimentari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

E imbucurator sa auzi faptul ca au fost cazuri de ,,vindecari miraculoase'' dupa sarcina,eu am auzit numai de contrariul,probabil din cauza faptului ca sunt intr-o situatie similara,mi s-a declansat o dereglare hormonala dupa nastere!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Eu aveam o faringita cronica, dobandita cu 3 ani inainte de sarcina. Nu puteam bea apa rece, in sensul ca uneori si apa de la temperatura camerei era prea rece pentru mine. De cate ori incercam apa care statea in sticla pe masa din bucatarie, in timpul primaverii sau toamnei, incepea sa ma usture gatul rau. Si uite asa ma apucam sa incalzesc un pic apa inainte de a o bea. Iarna nu erau probleme, ca beam apa tinuta langa calorifer, iar vara era destul de cald ca sa pot bea apa tinuta in casa, insa vara nu puteam merge la terasa sa beau un suc ca erau toate reci si trebuia sa tin sticla in brate juma de ora sa se incalzeasca. Si uite asa, insarcinata fiind, am evitat sa mai beau apa de din bucatarie (e de ras, dar asta e), si o tineam la cald in permanenta de frica sa nu fac vreo infectie in gat. Dupa nastere, deci dupa 8 luni in care i-am lasat timp faringelui sa se refaca si nu am mai riscat, si cred ca si datorita sarcinii, m-am trezit ca incet incet ca pot bea apa la inceput la temperatura camerei, apoi mai rece, apoi sa manaanc inghetata si in final sunt vindecata.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

eu am scapat de durerile la ciclu.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce ciudatenie! Am vazut ca subiectul a fost mutat aici, dar, desi ar parea sa fie in elementului lui, de cand s-a facut schimbarea nu a mai primit nici un raspuns...

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

na ca raspund eu!

inainte de a avea prima sarcina am fost diagnosticata cu hernie lombara.mi s-a spus ca o sarcina o poate agrava sau chiar"remedia" dat greutatii care si-ar putea modifica putin centrul de greutate astfel incat sa nu mai taseze exact pe nervul din apropierea vertebrei.iata ca prima sarcina a decur surpirinzator de bine ceea ce nu pot spune de a doua.raman imobilizata ore bune si nu pot pune piciorul in pamant! asta e !

partea cea mai buna e ca dupa prima sarcina imi simt organismul mult mai rezistent,nu mai racesc atat de des si nu mai fac cistite.
sunt curioasa cum va fi dupa ce voi naste?!

26,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput