cum ne vindeca o sarcina...
Raspunsuri - Pagina 3
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Wow, nu-mi vine sa cred ce citesc aici! Fetelor, imi dati o mare, mare speranta! Anca, ma bucur ca te gandesti la BB2... Si cine stie, poate te va scapa de otita.
E nemaipomenit ce-mi spuneti, adica e exact ce voiam sa citesc de la voi. Mai astept putin, ca tot sper sa gasesc cauza si un remediu... si apoi vreau sa am un bebe.
Pupici!
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
nu pot inca...sotul meu face un tratament pentru vitiligo...si e cam toxic si mi.e teama ca ar afecta...
malla spune:
Eu aveam doua chisturi pe ovarul drept(inainte sa raman insarcinata), si acum nu le mai am:) Dar mie mi-a spus doctorul ca o sa se dizolve aceste chisturi cand o sa raman insarcinata, si asa a fost!
Andrei si Adriana
Mirunaa spune:
Pana la sarcina cu Rares eram dependenta ce Calciu lactic.Aveam pastile in geanta( de fapt in toate gentile), la birou, in masina....peste tot, sa le am la indemana.Faceam foarte des crize de hipocalcemie.Analizele imi iesea destul de bune dar aveam probleme.Am facut si o cura de injectii de gluconat de calciu si magneziu.Pentru o perioada scurta era ok, dupa care o luam de la capat.
Tot inainte de sarcina cu Rares purtam ochelari.Aveam la ochiul drept -1,5 iar la stangul -1.Daca nu purtam ochelarii pe langa faptul ca nu vedeam bine aveam si ameteli.
In timpul sarcinii n-am mai simtit nevoia sa port ochelari....Chiar m-am dus la un nou control.Si, surpriza.la amandoi ochii aveam -0,5.
Am terminat-o cu calciu si cu ochelarii.
In schimb m-am trezit cu probleme cu coloana.Cred, insa, ca eram predispusa la asta....nu ca sarcina mi-ar fi declansat problemele.
Toate cele bune!
crinuta spune:
In primul rand felicitari pentru subiect. De cateva luni ma gandeam sa deschid un subiect asemanator.
In al doilea rand, ar fi de preferat sa fie mutat la Femina intim, deoarece aici nu prea merge, zic eu.
Si ca sa raspund la intrebare, pe mine m-a scapat de candida, care ma chinuia de vreo 9 ani, si de dependenta picaturilor de nas, dependenta la care am reajuns din cauza mea, dar oricum, nu mai e nici 10% din ce a fost.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
sanziana72 spune:
La mine a reparat pe o parte si a stricat pe alta.
Mi s-a reglat ciclul si nu mai am dureri ca inainte.
In schimb mi s-a dereglat tiroida (ce-i drept asta a patit-o si mama dar nu dupa prima sarcina, ci dupa a doua - de fapt dupa ce a nascut fetita [adica pe mine]. Daca eu am nascut prima o fata...).
E bine sa fii cat mai in forma cand ramai insarcinata. Asa ca puneti sanatatea la punct, fa sport si cand corpul tau va considera ca e ok, vei ramane. Bafta!
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
numeioana spune:
Stiu despre ce tratament vorbesti, Anca. Nu uita ca eu am deschis subiectul despre vitiligo
. Atunci...dupa
. Sunt uimita cat de benefica e o sarcina pentru organism! Miruna, ma refer la cazul tau. Ma bucur enorm!
Ioana
Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!
grati.ela spune:
Ioana eu am suferit de urticarie cronica de mica pana in anul 4 de facultate. Ajunsesem sa fiu mai mult in transa de la Peritol. Am scapat de ea intamplator, dupa ce am urmat o dieta severa (avand ca scop eliminarea surplusului ponderal) in care nu am consumat decat alimente netrecute prin foc si doar in limita a 600cal in primele 3 luni urcand apoi in urmatoarele 3 la 900cal. Practic mancam fructe, mai mult citrice pentru ca am inceput in ianuarie, lapte nefiert si nepasteurizat (eram in 94 si gaseai), iaurt chior, nuci, stafide, legume cu lamaie. In ultima perioada introdusesem si painica graham -erau pe atunci un soi de chifle micute. Nu am slabit mult - cred ca 14-15kg, dar a disparut problema urticariei. Nu pot spune ca acum pot manca orice, dar pot ciocolata proaspata, oua fara excese...
elenash spune:
Si eu am suferit de o alrgie la materiale sintetice, nu puteam sa port nimic sintetic decat bumbac, cand cumparam haine trebuia sa ma uit pana si la cusaturi care si alea trebuiau sa fie din bumbac.Pana si lenjeria de pat trebuia sa fie din bumbac. Un chin cu fel si fel de tratamente, medicamente,
homeopatie
. Dupa ce am nascut nu am mai avut nimic. Daca a-si fi stiut cred ca nu-l mai asteptam pe bebe pana la 27 de ani.
Numai bine si sanatate
Doris-Alina spune:
Iti scrie o alergica cu vechime...fac urticare de cand ma stiu, la lapte, intolenta la lactoza, la smantana, la oua de casa, la lapte praf, la ciocolata,la intepaturi de insecte, etc...
Dependenta de Claritin, Tavegil, acum de Aerius, pasta mentolata in poseta, alcool mentolat, fenistil gel...satula de calciu lactic, 3 pe zi, satula de regim cu fierturi...
Intr-adevar in sarcina am mancat la discretie toate aceste alimente interzise pentru mine, fara sa mai fac alergii...Doamne cat ma bucuram...
Am nascut, am mancat orice si nu am mai facut alergii si urticare la nimic.
4 ani, caci atat are fetita mea, a fost liniste, acum insa, au revenit...nu asa des si nu la atatea alimente, insa au revenit...nu stiu care este explicatia, nu ma pricep!
DORIS si
INES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mickyyy spune:
cu urticaria n-am avut nici un fel de problema, insa cu vreo 3 luni inainte sa raman gravida mi-au descoperit o piatra la rinichi, si destul de maricica (vreo 13mm daca-mi aduc eu bine aminte). O aveam si cand am ramas gravida (mai scazuse putin din cauza tratamentului) iar dupa nastere a disparut cu desavarsire, si nici n-a mai aparut altceva pana acum.
Spor la treaba
si sa ne dai cat mai repede vestea cea buna!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)