cum ne vindeca o sarcina...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Artemis1578
Ovarul stang si trompa stanga mi-au fost scoase in urma unei operatii de chist ovarian

Anka si Ubitu

Iubita, spune-mi, te rog, ti-au fost scoase INAINTE sau dupa sarcina?

Impotriva banarii lui Jocelyn si impotriva abuzului pe DC!!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/vreausatevad/album?.dir=/7f73re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

readuc subiectul in actualitate....

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Modificarile care au loc in corpul femeii pe tot parcursul unei sarcini, inclusiv cele hormonale, pot sa amelioreze unele afectiuni, ba chiar sa "vindece" stari neplacute cu cauze diverse.
Si eu cunosc persoane, care aveau circulatia periferica slaba si care de cand au nascut s-au reglat. Sau care aveau tensiunea mica si si-au revenit la normal dupa 9 luni de gravidantza.

Dar mai stiu si persoane, nu putine la numar, care si-au inmultit afectiunile. Fie ele: dureri de spate, de cap, oculare.
In cazul meu, sarcina m-a suprezit.

Sau si mai rau unii zic, ca bebele iti ia raul, dar cu cat e mai mare acesta, cu atat copilul va fi mai afectat. Nu neaparat ca sanatate, ci va avea sensibilitati pe parcursul vietii.
Nu degeaba, "pacatele parintilor, pe capul copiilor".

Acuma, vorbele sunt doar vorbe! Ca-n grija asta, n-ar mai face nimeni puiuti!

Bafta! Si nu-ti mai face griji!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Si pe mine m-au scapat sarcinile de durerile de la ciclu (treptat, dupa prima ma mai durea putin, dupa a 2-a deloc) dar m-au cadorisit cu dureri mult mai nasoale la ovulatie si cu niste cantitati industriale la menstra.

Pe prietena mea insa a scapat-o sarcina de nodulii la sani si la tiroida si au facut-o f fertila, de unde primul copil l-a facut cu tratament pt ovulatie.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vin si eu cu o mica precizare:

O sarcina face ca organismul mamei sa se recicleze sau sa renasca!
E adevarat ca BB ia ce-i mai bun din corpul mamei, dar refacerea ei echivaleaza cu reluarea unui ciclu de viata! Prin aceasta "reinnoire" se intelege de ce multe din afectiuni de dinaintea sarcinii dispar!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Sunt posesoarea unei frumoase endometrioze si cica s-ar stabiliza situatia(ar scade endometriomii) dupa o sarcina. Cele 9 luni de pauza pt. ovare m-ar scuti de tratamentul hormonal.
Oricum ar fi, nu ma gandesc la o eventuala sarcina ca la un mod de a scapa de niste chisturi.

---------------
Impotriva abuzului pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Dupa verdictul dat de mai multi experti prin care ma anuntau ca nu voi fii niciodata mamica,iata ca am primit si minunea si odata cu ea au disparut durerile bine cunoscute de jumatate din populatia globului dar am primit la schimb altceva,dar cum au venit asa se vor duce...poate la al doilea...cine stie?
Sanatate tuturor si sarcina usoara burticilor.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Numeioana, mama mea a avut ulcer la stomac care s-a cicatrizat in urma sarcinii cu sora-mea.
V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

E imbucurator ce scrieti voi aici. Imi spunea o doctorita zilele trecute ca sarcina e intr-adevar o minune de la Dumnezeu, ca se schimba multe in organism si se produce acel click prin care cele rele dispar ca prin minune.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Azi dimi am fost la dr. ginecolog cu care am nascut (de 2 ori ), cu fina mea, la un control.

Si mai in gluma , mai in serios ii spun doctoritei ca m-am hotarat sa mai fac un copil pe la 40 de ani... nu se socheaza deloc si-mi raspunde "Vrei sa reintineresti organismul? Ca stii ca o sarcina te face sa arati si sa te simti mai bine.."

Numai sa mai pot...!

Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput