Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
eloise spune:
Scumpik si alte gravidutze pe care nu le-am mentionat... n-am uitat de voi, spuneam doar ca noi nu prea mai scriem mare lucru, e si normal de altfel, pt ca acum nu facem altceva decat sa asteptam de pe-o zi pe alta... iar neplacerile noastre (contractii, arsuri, dureri sau... nici un semn ca bebe se grabeste) sunt de mult "fumate" de cele care au ajuns de-acum mamici, asa ca nici nu mai are rost sa le pomenim. Eu totusi, desi n-am cine stie ce de spus, scriu de cateva ori pe zi, povestesc despre noi, mai dau un sfat teoretic, din cele citite... mai tin legatura cu mamicile...
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
mexxa spune:
Salutare la toate mamicutele,burticutele si bebeii frumosi
LA MULTI ANI pentru toti bebeii care implinesc astazi o luna de viata...sa creasca mari si sa fie sanatosi.
Eu azi parca ma simt mai bine...nu mai sangerez chiar asa tare..insa saptamana viitoare voi merge la control daca nu se opreste sangerarea..de 2 saptamani m-am saturat...sotu rade ca vine acasa cu pampers pentru mama si pentru bebe
De la fetele care trebuiau sa nasca astazi nici o veste??
Acusi primim raspunsul de la banca daca ni sa aprobat imprumutul sau nu...off ma rog la Dumnezeu sa avem un raspuns pozitiv.
Pupici si merg sa pregatesc un platou de prajituri ca acusi vin musafirii...bunica'mea cu matusa ...
_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze
adameasca spune:
Hai bonjour!
Inni, am dormit, exact ca tine, la 3 ore hopa masa. Parca au ceas in burta fetele noastre, nu?
Monique, Luk a avut hernie. Vreo cateva luni ii puneam la buric un plasture d-ala de piele mai sensibila, pliam pielea din zona buricului peste buric si apoi prindeam cu plasturele. In fiecare zi pielea pliata era altfel, adica in sensul acelor de ceasornic. Nu stiu cum naiba sa explic sa ma fac inteleasa.
Marina, incearca si cu apa de mare in loc de ser fiziologic, poate o fi mai eficienta si ii desfunda nasul mai mult.
Mirabela, depinde de copil in ce priveste siropul de colici. La noi vad ca merge Debridatul, la Luk a mers destul de bine. Incercati-l si voi si vedeti.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
scumpik_lui spune:
Am uitat sa va spun ca azi la ora 18 avem programare la echo. Abia astept sa-l vad pe bebe si sa vad ce mai spune dr.
Intru diseara si va anunt. Acu ma duc sa ma intind putin in pat sa ma odihnesc.
la toti bebei, mamicile si gravidutele
38+ Luca
Varsta_bebe_
poze
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Gigi25 spune:
bb ralukutza, mexxa, mi-a mai venit inima la loc, ca bebe al meu nu e singurul de pe aici hranit exclusiv cu formula.
si eu transpir foarte mult, mai ales seara.
ce cantitate mananca bebeii vostri in a doua saptamana? ca bebe al meu mananca cam 60 ml la fiecare masa (mesele sunt la 2 1/2-3 ore) si mie se pare ca manaca putin.
pana cand dureaza colicile, ca bebe al meu sufera tare, si plange cam mult? gripe water nu pare sa aiba efect, nici colic baby
nu stiu ce sa mai fac. mor de mila lui, cat se chinuie.
eloise spune:
Intrebare pentru mamici:
Prietena mea care a nascut acum o saptamana are o problema cu icterul fetitzei, iar pediatrul i-a recomandat sa-i dea fenobarbital si vit C, nu stiu dozele, chestia e ca mamicii i se pare ciudat fenobarbitalul si ezita sa-i dea. Copilul nu a fost pus la lampa. Va intreb pe voi (fetele farmaciste eventual), ati dat asa ceva la bebei pt icter, vi s-a recomandat asa ceva? Nu e cam riscant? Nu mai bine sa vada daca persista si in caz de...sa mearga la spital la lampa?
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Intrebare pentru mamici:
Prietena mea care a nascut acum o saptamana are o problema cu icterul fetitzei, iar pediatrul i-a recomandat sa-i dea fenobarbital si vit C, nu stiu dozele, chestia e ca mamicii i se pare ciudat fenobarbitalul si ezita sa-i dea. Copilul nu a fost pus la lampa. Va intreb pe voi (fetele farmaciste eventual), ati dat asa ceva la bebei pt icter, vi s-a recomandat asa ceva? Nu e cam riscant? Nu mai bine sa vada daca persista si in caz de...sa mearga la spital la lampa?
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
Eloise, n-am idee de ce i-a dat asa un tratament si nici nu m-am confruntat cu tratament ptr icter pana acum, deci n-am ce zice din experienta. Fenobarbitalul e ptr linistire, dar un bebe care are icter e linistit si somnoros, eu asa stiu. Daca as fi in situatia prietenei tale, m-as duce fuguta la spital ca sa-l puna pe bebe la UV. Sau as cere o a doua parere la Spitalul de copii din Tatarasi, trebuie sa fie pe-acolo un dr care sa stie ce-i de facut.
Astept vesti legate de subiectul asta, sa-mi zici ce-a facut pana la urma prietena ta.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu
lullabay spune:
Eloise Stefan a avut un icter mai intens...i-am facut bilirubina in spital si era o.k si grupul sangvin care a iesit BIII..eu am 0I asa ca au concluzionat ca e o mica incompatibilitte ..nu am facut nimic..a trecut de la sine dupa vreo 8-10 zile.O prietena care a nascut la 37 de sapt a avut un icter cu bebeul de 4 sapt..sfatul neonatologului..sa-i dea san..si sa il scoata la aer...
eu zic sa mai ceara o parere..eu nu i-as da fenobarbital...
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
gripo spune:
Frumos foc, David al tau, Amarantina!! O sa creasca si al meu vreodata, sau ramane numai la stadiul de colici, varsaturi, schimbat pampersi si nedormit noaptea/Sa-ti traiasca!
Eloise, nici eu nu am auzit de fenobarbital pentru icter, dar nu te pot ajuta prea mult, pentru ca fi-miu nu a facut deloc icter.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc