Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 5
notquiteso spune:
buna ziua, mamici :) am aparut si noi intr-un final. Eu as fi intrat mai demult pe net, sa va dau vesti, da' picam de somn. Nu ca acuma nu as pica, dar m-am mobilizat. In rezumat: am nascut pe 30 sept. la ora 16.20, cezariana, scor apgar 9, gogoshica a avut 3150 la nastere si 48 cm. In rest, febra laptelui, colici, si munti de pampersi de schimbat. Presupun ca si voi sunteti la fel de zombi ca si mine :)
Pupam cu drag,
Anne & bebe Dora
POZE
Varsta bebe
eloise spune:
LAMULTIANI bebelusilor care implinesc astazi o luna!
Sibylle, arati foarte bine, fericita si luminoasa! Si eu tot cam asa m-am rotunjit (azi dimineatza masurat 110 cm in punctul de maxima expansiune a "taliei") sunt ca o planeta! Ma bucur ca ne dai vesti, mai scrie din cand in cand atata timp cat esti in randul nostru, al ... sa nu ne mai simtim asa minoritere... ca altfel ramanem numa' Lili si cu mine sa ducem greul pe aici ca reprezentante ale
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
MamiLili spune:
Asa e, Eloise, am ramas noi pe baricade. Si eu ma rog de bebe sa stea pana pe 16, cand vine dr de la congres. Ce situatie asemanatoare!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu
Mirabelac spune:
bb ralukutza si al meu ridica capul cand il tin pe burta si-l intoarce de pe o parte pe alta. Cred ca e normal, e bine sa nu-l fortezi mult.
tasia si eu pateam la fel cu vomitatul, David papa f. mult si la juma de ora voia iar san, acuma ii dau sa pape si daca mai vrea mai devreme de juma de ora ii mai dau, daca trece mai mult ii dau ceai de fenicul cu tei, apoi daca nu se linisteste ii dau suzeta. Papa ii dau iar la 2 ore jumate, trei, nu mai devreme, ca nu se face digestia cum trebuie si face si colici asa.
cucuoancea eu am probleme cu nasucul lui David, este infundat non-stop, mai ales noaptea sau cand doarme (cand e la orizontala). Ieri am fost la orl-ist si la alt pediatru la spitalul de copii si m-am linistit, nu are nimic, caile respiratorii se adapteaza, eu tot din spital il am asa pe David, acasa a inceput mai tare. Noi de 15 zile suntem asa zombi, stau noaptea si-l urmaresc, am impresia ca se sufoca. Mi-a spus sa-i pun doar ser fiziologic cald si sa nu-l mai chinui cu pompita ca i-am inflamat narile micutului de atata curatat. Curios este ca David nu are mucusori, cel putin nu-i ies in afara, poate-i inghite odata cu serul, nu stiu...
De azi am inceput si noi cu colicii, a plans David dimineata si s-a strans de mijloc, a adormit cate juma de ora si apoi s-a trezit plangand. Debrilat-ul o fi bun???
Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
eloise spune:
ANNE ma bucur sa aud vesti bune despre voi!
SIBYLLE am gasit albumul cu pozele din camera lui bebe, e foarte dragutza; mi-au placut in special decoratiunile peretilor.
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
DiaB spune:
quote:
Originally posted by sheryll
Buna !
Am avut ceva probleme cu netul dar s-au rezolvat si iar stau toata ziua la calculator , ceva mai greu caci mi-a coborat barta simt bebe f jos . Ma deplasez tot mai greu si toata lumea imi spune ca nu mai am mult si nasc . De la faza ca ma rugam ca bebe sa stea in burtica macar pana la 32 sapt acum ma rog de ea sa vina pe lume mai repede . Eu in rest ma simt bine , mananc si dorm in prostie si am dureri de burta din ce in ce mai tare dar am inteles ca sunt normale .
Va rog cele care au nascut spuneti-mi si mie cateva simtome specifice inainte de nastere.... ceva presimtiri sau alte manifestari. Ce va durut mai intai , se rup membranele si apoi incep contractiile ? DAca fac cezariana cand trebuie sa plec la spital?
sheryll 37+ cu Bianca
Sheryll, aceeasi nedumerire o am si eu. Doar ca, daca vrei sa nasti prin cezariana, nu e recomandat sa astepti sa ti se rupa membranele. Eu astazi ma duc la doctor si sper sa ma programeze odata la cezariana ca nu mai rabdare deloc. Din cate stiu cezariana se face cel tarziu pe la 39 sapt, asta daca bebe are rabdare. Iar pentru cezariana nu trebuie sa astepti niste simptome anume. Te programeaza dovtorul, in functie de evolutia bebe-ului. Cel putin asa e la mine (voi naste tot prin cezariana). Mai dau detalii azi cand ma intorc de la doctor.
Numai bine la toti bebeii (cu colici, ca nusucuri infundate, cu pampersii murdari...); abia asteptam si noi sa avem problemele astea...
Diana 38w cu Maia
inni spune:
FELICITARI PT PRIMA LUNA DE VIATA..CELOR CARE ASTAZI O IMPLINESC.
Ileana ce faci ?
Ai dormit ?
Eu daaa...s-a sculat la 3 ore..a mancat si a adormit la loc..
Acum e Hopa Mitica..cum o pun ...se si ridica.....e foarte odihnita si cred ca asa o sa-mi stea toata ziulica.
Sybille...ce graviduta frumoasa esti. Arati foarte bine.
Vad ca mesajele astea continua sa apara tot aiurea. E bine sa postezi si abia peste o zi sa citesti paginile..ca sa se aranjeze intre timp
Observ ca moderatorii au cam intrat in vacanta.
E chiar obositoare situatia asta.
Nici nu-mi vine sa mai postez ceva....nu ca as avea timp prea mult
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
sheryll spune:
DiaB , Scumpik - si eu am programata cezariana dar e tocmai pe 23 si ma gandeam ca daca bebelina mea fiind fata se grabeste si mi se rup membranele, e grav? cat de repede sa fug la spital? Daca ma apuca noaptea, se fac cezariene noaptea sau in weekend? de lucrurile astea mi-e frica mie .
Am cumparat si eu tot pt bebe , am terminat cu mutarile prin apartament, am montat patutul si acum astept... si iar astept .
sheryll 37+
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Asa e, Eloise, am ramas noi pe baricade. Si eu ma rog de bebe sa stea pana pe 16, cand vine dr de la congres. Ce situatie asemanatoare!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu
Si eu sunt tot aici, ati uitat de mine, va citesc zilnic doar ca nu prea scriu ca nu am ce sa spun. Toate mamicile sunt cu problemele lor si au ce vorbi. Eu astept sa-l tin in brate pe bebe si apoi vin si eu cu intrebari, mai mult ca sigur.
38+ Luca
Varsta_bebe_
poze
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
DiaB si eu tot fac cezariana si acelasi lucru mi-a spus si mie dr, ca daca e programata nu trebuie sa astept sa mi se rupa membranele sau sa am contractii. Tot ce ai spus tu este adevarat.
38+ Luca
Varsta_bebe_
poze
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"