Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 4
alexxia spune:
Intreba cineva mai devreme de miere ( nu mai stiu exact cine si n-am timp sa caut ). Tocmai studiam suplimentul Mami - Alimentatia copilului si am gasit urmatoarea atentionare : mierea nepasteurizata nu este indicata mai devreme de un an deoarece poate contine toxina botulinica.
Mamicilor cat dureaza la voi o masa la san ? Ca nu mai rezist , la noi o masa poate dura si o ora jumatate. Sta intre 30 min si o ora la san si apoi inca atat cu biberonul.
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu Thea si Ruty 5 ani
RUTY DOMNISOARA DE ONOARE
PETRECERE RUTY
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
eloise spune:
Neatza tuturor, o zi fara colici bebeilor si o zi de asteptare usoara dutelor!
GETY, operatie usoara, recuperare rapida, si asteptam vesti bune repede!
Ma uitam acum pe lista... din cele 35 de ramase doar maxim 10 mai tzin legatura cu noi oarecum constant. Deci suntem in minoritate mica mica de tot... Eu stiu ca bebele meu trebuie sa fie cuminte pana pe 17 octombrie cand se intoarce doctoritza -inca 6 zile-. Uffff... Asta este, noi sa fim sanatosi!
NOKIA< ARAMONA voi ce faceti? De mult nu ati mai dat vesti! Sunteti tot cu bebeii la purtator?
Eloise 39 cu
EU
Virsta bebe
adameasca spune:
'neatza!
Alexxia, si eu care voriam sa ma vait ca la noi o masa dureaza juma de ora cu biberonul... Daca mai face si cate un kk in timp ce mananca, ajungem la 45 de min. o masa.
Eloise, stai cuminte si asteapta dr sa se intoarca. Hai ca nu mai e mult si ni te alaturi noua, mamiciloc de bebei coliciosi si kkcioshi.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
gripo spune:
in primul rand:
LA MULTI ANI TUTUROR INGERASILOR CARE FAC AZI O LUNA!!! SA VA FIE VIATA FRUMOASA SI USOARA SI SA AVETI PARTE DE MUUUULTA IUBIRE!!! LA MULTI ANI SI MULTE LUNI PUIUL MAMII, SA CRESTI MARE, VOINIC, SANATOS SI IUBIT!
HAZUL SI GETY, OPERATII USOARE SI MULTA SANATATE!!SI VOUA SI BEBEILOR VOSTRI.
TASIA, daca nu vrea suzeta, picura-i niste lapte de la san pe ea, poate-l pacalesti.
Am mai pus si eu niste poze, ultima arata pozitia in care doarme si el, si eu pe langa, 4 ore legate noaptea, doar asa, altfel, la el in patut.....
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
gripo spune:
ALEXXIA, la mine "masa" puiului dureaza la fel, fiind formata din o ora alaptat la san plus bibe inca juma de ora cu tot cu eructat si altele.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Vad ca toata lumea se vaita de colici.Ne alaturam si noiurla citeodata de imi vine mie sa pling ca nu stiu cu ce sa o mai calmez.
Are si zile in care nu plinge mai deloc.
Intrebare: 1.mie nu mi-a trecut nici acum singerarea(mai e ceva ff roz acum) de dupa nastere.Cind mi-o mai veni CM ?
2. bebelina mea are o hernie ombilicala.Dr. mi-a spus sa ii pun un plasture sau sa o leg si sa-i fac gimnastica.Cine se mai confrunta cu asa ceva ce ati facut?
Ieri am fost la controlul de 1 luna(mai avem 2 zile) si avem 3.700kg(deci a luat cam 1.300kg de cind am iesit din maternitate) si a crescut 4 cm. Deci sintem bine dar cu coliciiiiiiii.Pina cind or tine ca eu deja nu mai stiu ce sa-i fac.
Pupici
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
matahut spune:
Salutare!
Intru si eu rapid, ca sunt tare obosita,n-am inchis ochii toata noaptea. Maruca are nasucul infundat, fornaie si nu poate dormi. Am stat cu ea la verticala ca sa poate respira. I-am pus ser fiziologic, i-am aspirat apoi cu pompita, dar efectele au fost pentru 1/2-1 ora! Apoi iar se scula si plangea. Stiu ca mai vorbea cineva ieri, alaltaieri despre asta. Ce ati facut ca sa ii treaca lui bebe mucisorii? Si aveti ideea de unde i-a cules? Eu cred ca am venit cu ea asa din maternitate, dar e posibil si sa fi luat ceva de la cea mare de la gradi/ Nu stiu, cu Ana nu m-am confruntat cu asa ceva pana la 2 ani!
Va las ca ma duc sa vad ce face - am culcat-o in scaunelul de masina ca sa stea cu capul mai sus si vad ca deocamdata doarme.
Marina, Ana (21.05.2003) si Maruca (29.09.2006)
Chuny spune:
Eu intru doar sa va salut. Va admir bebeii si citesc in fiecare zi despre ei. Arat cam asa in momentul de fatza, nu am nici o contractie si nu ma doare nimic. Abea astept sa am si eu un semn ca o sa nasc ca nu mai pot de nerabdare. Tot in albumul meu puteti vedea si camera lui bebe.
Multe salutari si pe curand!
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
mephala30 spune:
La multi ani bebelusilor care implinesc azi o luna de viatza!
Ileana, noi am fost la medic si ne-a prescris un remediu strict pentru problema lui (o usoara piodermita, nasuc infundat si ochisori care curg).
Stii cum e cu homeopatia: fiecare pacient cu remediul care i se potriveste...
Sandra, felicitari si refacere usoara!
Sa va spun cum il alaptez eu pe Teo: il las sa suga un sfert de ora, intre timp el adoarme si molfaie tzatza.
In scot tzatza din gura, il las 5-10 minute si ii schimb pampersul. El se trezeste, apoi il pun iar la san si papa bine inca 5 minute. Il pun in patut si doarme linistit. (ei, nu tot timpul imi iese figura asta)
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
sheryll spune:
Buna !
Am avut ceva probleme cu netul dar s-au rezolvat si iar stau toata ziua la calculator , ceva mai greu caci mi-a coborat barta simt bebe f jos . Ma deplasez tot mai greu si toata lumea imi spune ca nu mai am mult si nasc . De la faza ca ma rugam ca bebe sa stea in burtica macar pana la 32 sapt acum ma rog de ea sa vina pe lume mai repede . Eu in rest ma simt bine , mananc si dorm in prostie si am dureri de burta din ce in ce mai tare dar am inteles ca sunt normale .
Va rog cele care au nascut spuneti-mi si mie cateva simtome specifice inainte de nastere.... ceva presimtiri sau alte manifestari. Ce va durut mai intai , se rup membranele si apoi incep contractiile ? DAca fac cezariana cand trebuie sa plec la spital?
sheryll 37+ cu Bianca