Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by tasia

Fetele gravidute care au mai ramas nu va simti eclipsate de cele care au nascut deja si vb de scutece, colici si alte alea?

mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Ba da. Dar ne vom intra in mana curand. Sa vedeti voi ce-o sa va mai bombardam cu intrebari!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Felicitari, Sandra! Sa-ti traiasca bebelina!

Hai Geeeeeeetyyy!!!!!!!!!!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Tasia nu-i mai da sa suga atata. De-aia vomita si de-aia ai asa mult lapte. Lasa intre mese un interval de cel putin 2 ore. Ideal ar fi sa-i dai la 3 ore. In nici un caz nu-i mai da sa suga la o ora dupa ce a papat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Da daaa...e prea mic intervalul intre mese. Nu are timp sa se formeze acidul clorhidric din stomac si de-aia are si varsaturi. Mareste intervalul..cum ti-a zis si Amarantina...3 ore ar fi ideal. Pacaleste-l cumva.
Eu reusesc cu muzica.
Dau drumul si incep sa dansez cu ea in brate (langa aparat)...si nu-i mai trebuie nici o mancare ...sau ma plimb prin casa
Vomitand e si normal sa ceara dupa o ora de mancare pt ca nu se alege cu nimic. E vesnic infometat.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

si nu-l mai lasa sa suga pana vomita...intrerupe-l si pune-l la eructat..si apoi continuati masa

Poze

Mergi la inceput

Fratilor eu ma duc sa ma culc. E prima oara de cand am nascut cand ma culc la 10..
Fiica-mea doarme bustean.
Ce-o fi apucat-o !!!
Noapte buna mamici si burtici

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Iar a vomat

Merci mult fetelor asa o sa fac. O sa-i dau la cel putin 2 ore intre mese. El vrea sa stea cu ea mereu in gura si asta ma dispera O sa ma duc sa-i caut la farmacie si o suzeta, eu iam dat tetina de la biberon si nu o vrea.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani bebeilor nascuti azi!!!!!!
Felicitari Sandra pt bebe!
Nastere usoara Gety!!!!!!!
si eu am probleme cu pampersul...mereu il gasec ud..asear am reusit performanta de a schimba 2 lenjerii ..la 4 dimineata si la 6...a udat hainutele,pelinca si cearceaful...eu ii pun o pelinca pe cearcaf pt astfel de accidente...acum nu a facut fata..ciudat a fost ca s-a intamplat la interval de 2 ore...si pampersul era ud bine...oarae cat poate sa urineze?bine pp ca si din cazua scutecului a udat cearcaful dar si pampersul era destul de greu..de fapt azi noapte a fost campion... audat o gramada de hainute...cel mai aiurea e cand face pipi cand il schimb..si deobicei ma nimereste si pe mine :)))))) si tb sa ma schimb si eu..
si eu am pielea amortita langa operatie..dar cel mai rau e ca de 3 zile ma doare tare operatia..nu stiu de ce..ca nu am facut efort mai mult ca deobicei si mi se pare si putin mai umflat...poate din cazua ca m-am ingrasat vreo 2-3 kilograme sa ma doara?
Am incercat cu pasta de apa pt acnee si nu prea da rezultate..si eu am auzit de multe cazuri de piodermita la Iasi..dar nu cred ca noi am luat-o din maternitate ca a aparut pe la 3 saptamani..nu stiu ce sa-i mai dau...il las asa....
Si Stefan tine capul dar cateva secunde..
A vroiam sa va intreb..voi transpirati?eu transpir ingrozitor..noaptea sunt fleasca...
tasiaincearca mai multe tipuri de suzeta pana la urma poate ii place una..
ma gandeam ca poate baiatul meu a facut acneea de la Babydrink..poate e o prostie..dar intr-adevar e superdulce si de la glucoza..etc..nu stiu acum ma gandesc ca poate e o cauza si incerc sa o elimin..i-am facut ceai pt colici de la Humana sa vad daca il mai accepta ca nu e delco dulce
aseara a mancat cu pofta si mult aer...degeaba i-am dat gripe....a facut la 11 colicei..saracul l-a durut burtica tare...

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Vai, Inni, asa devreme bagi nani? Hai, somn usor si vise placute!

Raluca, felicitari pentru o fata asa cuminte! A mea nu rateaza nici o masa, tot la 3 ore, 3 ore jumate cere de mancare. Inclusiv noaptea.

Tasia, si eu zic acelasi lucru: bebe papa prea des, de-aia vomita. Pacaleste-l si mareste-i intervalul dintre mese. Cat despre rezistatul cu doi copii plangaciosi... Sa ma corecteze Simona daca ma insel, dar personal mi se pare mai usor cu doi decat cu unul, cel ptuin cu primul. La luk eram mai stresata, statea de poponeatza lui tot timpul, acuma o mai las sa si scanceasca nitzel pe mandra mik si ma ocup de ala mare, am mai multa activitate si trece timpul mai repede , si cand il vad pe Luk cum o iubeste pe Ilinca si cum sare repede cand plange si o linisteste el, ma topesc toata. Bine, in prima instanta, cand urla in acelasi timp, ma intreb de ce pana mea mi-a mai trebuit unul mic si oracaitor, dar imi trece repede.

Tanima, ptr colici tre sa ii dai ce ii merge mai bine, pe incercate si pe bajbaite. Da' poate ai bafta de-un bebe fara colici, mai stii? Ptr iritatii la popou: la noi Bepanthene n-a fost bun de nimik, ci doar o crema pe baza de Zn preparata in farmacie. Ptr cojite pe cap: n-am patit-o, dar ce stiu e ca merge un masaj inainte de baie cu ulei de corp, apoi la baie frecat bebe pe cap cu un burete sau o manusa de baie, sau un prosopel micutz. Ptr nasuc infundat ser fiziologic si o pompitza buna. Ptr diaree Smecta si ceai de menta, ptr constipatie supozitoare cu glicerina. Biberoane: noi folosim Avent cu brio si suzeta am una de la Nuk, dar nu o tine in guritza.

La capitolul scutece: noi folosim Pampers, n-am patit decat azi primul accident care s-a lasat cu schimbat de haine, dar era pampersul prea plin si a facut si un mare kk in el, asa ca n-avea cum sa tina. Poate, daca se uda bebe prea des, e cazul sa treceti la un nr mai mare, chiar daca n-a depasit limita maxima la kg.

Si fi-mea, si fi-miu si-au ridicat capul de la inceput cand stateau pe burta, asa si trebuie. Cel putin stiu ca trebuie sa reuseasca sa-si intoarca capul de pe o parte pe alta chiar daca sunt micutzi.

Lullabay, si eu am transpirat noaptea in disperare in primele 3 saptamani, habar n-am de ce... O fi tot ceva legat de hormoni...

Pup si somn usor!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

lullabay Si eu ma trezesc toata uda de transpiratii o fi ceva normal dupa nastere, nu stiu...

adameasca deci cu 2 copii e mai usor decat cu 1 Pr ca eu de cand am nascut zic k asta e priul si ultimul bebe. Nu mai zic k inainte k vreau 2 sau chiar 3 copii. Poate as face ink 2 dak iar creste altcineva

pozele noastre

Mergi la inceput