Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 2
_Ralu_ spune:
buna din nou!
ileana, intr-adevar fata mea e mai cumintica! gata, e oficial. fata nu se mai trezeste noaptea sa pape. e cam devreme, dar, atat timp cat papa cantitate suficienta pe zi...ultima masa e pe la 0.30-1.00, si se mai trezeste pe la 8 dimineata, chiar 9. iar ziua e cumintica, cat de cat. are cam 1-2 crize de colici pe zi in care urla rau, rau de tot, vreo juma' de ora dupa care cade lata!
mexxa, si la mine op e un pic amortita, dar doar operatia, nu pana la buric, dar va trece! la unele pers mai greu, la altele mai usor...e normal deci!
pufy, ne bucuram ca ti-a placut si tie invitatia noastra!
mirabela, si noua ni se mai uda f rara scutecul, dar nu ca ar curge pe langa el, ci pt ca atuci cand are pantalonasi si bluzita (f rar, in general poarta body salopeta) da din picioruse intr-una si odata cu pantalonii ii aluneca si pampersul! si ii curge pe la spate.
vroiam sa va mai intreb, bebeii vostri ridica capul cand stau pe burta? cand e normal sa faca chestia asta? mi-e ca se forteaza prea tare si e prea cruda, sa nu-i faca rau la gatutz! se ridica si sta in coate muuult si bine, si cu capul ridicat, se uita la mine cu ochii cat cepele! e haioasa dar...de la 2 sapt face chestia asta!
raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
tasia spune:
Vad k nimeni nu mai are un bebe k al meu, care sa vrea tzitza in gura toata ziua fie k papa sau o tine asa k pe suzeta...
Fetele gravidute care au mai ramas nu va simti eclipsate de cele care au nascut deja si vb de scutece, colici si alte alea?
microbu Felicitari pt bebelina !!!
Amarantina si adameasca sunteti tari si aveti nervi de fier daca rezistati cu 2 copii mici si plangaciosi. Eu cred k as luao razna
DA, si mie mi se intampla sa il gasesc pe bebe, noaptea mai ales, ud pe o parte amarantina chiar sunt bune LIBERO? eu am citit k PAMPERS sunt facute din materiale mai bune, dar cine stie...
mamica de Mario (25.09.2006)
pozele noastre
tasia spune:
bb ralukutza si Mario isi ridica capsorul cand sta pe burta si il tine ceva timp, si cand il tin in brate tine capul singur. Doctora ne-a zis k asta e semn de sanatate.
pozele noastre
amarantina spune:
Raluca, si Irena a ridicat capul inca de cand am adus-o acasa. Si David la fel. Cu el m-am panicat, ii tineam capul cu forta numai sa nu-l ridice. Pediatra a zis ca e normal, unii bebei ridica, altii nu.
Alina, eu m-am invatat minte cu Pampers de la David, mi se par niste porcarii. Am primit si acum un pachet cadou si l-am folosit jumate dupa care am vrut sa-l arunc direct pe ghena pentru ca kk nu iesea din ele ci prin ele. Libero sunt un pic mai scumpe dar mult mai bune.
tasia spune:
tanima_i2002 incerc eu sa-ti raspund la intrebarile tale:
1. Sab simpex am luat si eu insa pana acuma nu a fost cazul sa ii dau lui bebe.
2. Bepanthen e cel mai bun pt iritatii, iar la buric e bien sa dai doar cu spirt, pt k pudra baneocin sapa si nu e recomandata pt bebei. Asta mi-a zis dr. mea.
3. Asta chiar nu stiu...
4. Noi ii dam cu MARIMER apa de mare
5. Pt constipatie - supozitoare cu glicerina pt bebei
pozele noastre
amarantina spune:
Tasia el molfaie sanul sau mai si suge din cand in cand? Daca doar molfaie atunci incearca sa-i dai suzeta. Cum mai stai cu cantitatea de lapte? Te mai mulgi?
inni spune:
Tasia dar Mario sta ..molfaie tzatzica si se uita la ea ?..nu mai si adoarme ???
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Vezi ca s-ar putea sa nu primeasca suzeta din cauza mamelonului. Spre ex. eu am 2 tipuri de suzeta : Avent si Nuk. Avent-ul are mamelonul mai tzaranesc ..e maaare si gros..pe cand cea de la Nuk are forma fiziologica. Si am obs ca atunci cand are chef de primit suzeta mai repede o ia pe aia de la Nuk.
Incearca si tu mai multe modele ....poate ii va fi pe plac unul.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
mexxa spune:
Sa o iua de la capat ca mi sa sters mesajul chiar inainte de al trimite...
multumim pentru urarile voastre rumoase si pentru raspunsuri.Am inteles...pot sa ma epilez fara probleme si sa stau linistita sa astept "anu" sa treaca amorteala...
Pufy ai fost super la faza cu anu
GETY nastere usoara, un bebe sanatos, voinic mancacios, mult laptic si refacere cat mai rapida.
Sebastian a primit azi de la nasii lui un ingeras care il apesi pe inimioara si spune rugaciunea "Inger,ingerasul meu" daca va mai aduceti aminte aceasta rugaciune de pentru copii. E superb.!!!
Intreba cineva nu mai tin minte exact daca este printre noi vre'o mamica care isi hraneste bebele exclusiv numai cu formula de lapte praf....bebe meu mananca lapte praf din prima sa zi de viata...si pana acum e bine, sanatos, si ce e mai important ia in greutate foarte bine.
merg sa hranesc voinucu si revin.
_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze
tasia spune:
Acuma i-am dat tzitza iar, dupa doar o ora, a papat pana a varsat peste tzitza.inni molfaie dar ii place sa si stea cu ea in gura,mai adoarme dar cand se trezeste vrea tzitza... nu mai pot.... ma dispera, dupa doar o ora maxim 2 vrea iar tzitza, si vomita cam odata pe zi in jet , eu zic k e de la cat lapte papa toata ziua. amarantina sunt un pic mai bine cu sanii, ai am tot mari si durerosi. Am redus la maxim cantitatea de lichide, chiar dak Mario papa des si mult tot nu face fata la laptele meu
pozele noastre