Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
eloise spune:
Am mai cautat pe net si fenobarbitalul se mai prescrie intr-adevar pt icterul nou-nascutului sau pt prevenirea convulsiilor in caz de febra. Dar si mie mi se pare cam aiurea sa-i dai la bb de cateva zile asa ceva, cand probl se poate rezolva si pe alte cai. Cel putin la mamicile din grupul nostru n-am retinut sa fi dat cineva asa ceva
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
lullabay spune:
Mamici lamuriti-ma si pe mine va rog:pana acum Stefan avea cate 3-4 scaune pe zi..de 24 de ore nu a mai iesit...eu am citit ca e normal sa faca si scaun la 1-2 zile....dar de la varsta asta?e o.k?sa-i dau ceva?nu stiu daca din cauza asta dar a fost super agitat de aseara..a dormit rau..a cerut mancare si la o ora...azi de la 9 la 14 nu a dormit aproape deloc..cate 5-10 minute in care atipea...il pun la san,il schim..si il tin in brate si tot plange..nu-s colici ca nu se screme..nu se face coarda..nu-si duce piciorutele la gura..pur si simplu plange..si nu-i trece cu nimic..poate pt ca e constipat?
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
_Ralu_ spune:
lullabay, fata mea care papa numai formula are cam 2 scaune in 24 ore, dar se intampla sa aiba si cate unul singur. eu zic ca pana la supozitor cu glicerina poti incerca sa-l stimulezi un pic cu termometrul! nu-l doare, ba chiar il ajuta, nu plange deloc pt ca va simti ca un ajutor pt el si se va elibera. asa i-au facut lu' fii-mea in maternitate si a fost ok. de atunci n-am mai avut probl.
simona, david iti seamana perfect! e tare frumusel!
raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
monu spune:
Eloise, pt Icter prelungit (scuze ca ma bag la subiectul vostru) fetitza mea a avut icter pana la 1 luna si jumatate. In spital (Municipal) nu au pus-o la lampa si nici dozarea nu i-au facut-o. Pediatra ne-a sfatuit sa ii dam Vit C si alaptata la san. Cam greu dar am scapat in final de icter.
21+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)
Gigi25 spune:
eloise, bebe al meu are icter, si doctorita mi-a spus sa-l las asa, trece de la sine. deja sunt semne ca trece.
lullabay, daca papa lapte praf, bebe are scaun mai rar (uneori un scaun la doua zile), fara sa fie constipat. il chinuie scaunul asta, intr-adevar, si poti folosi un supozitor cu glicerina.
lullabay spune:
Multumesc de raspunsuri
Tocmai vroiam sa il trimit pe tata la farmacie dupa supozitoare cand s-a hotarat sa faca singurel..si asa ca sa se razbune..viguros :)))am crezut ca trece prin pampers :)))
Gii ii dau numai san...dar observ ca pe masura ce creste tot scade nr scaunelor...cred ca asa e normal..dar nu a fost asa de agitat niciodata pana acum..m-am speriat i-am luat si temperatura..nu stiam ce are
vad ca incet incet parca pasta de apa da rezultate...are cosuri dar parca incep sa se usuce..
Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
eloise spune:
Fetelor multumesc de raspunsuri in legatura cu icterul!
Amarantina ce baiat frumusel ai! Asteptam si poze cu Irena!
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
adameasca spune:
Eloise, eu i-am dat Fenobarbital lui Luk dupa ce l-am nascut, din cauza de icter. Acum 3 ani nu aveam atatea informatii si i l-am dat. Acuma nu i l-as mai da...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)