Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

eloise se face tratament cu fenobarbital pentru icter prelungit mai ales daca valorile bilirubinei sunt mari.
David a luat fenobarbital 8 zile dupa ce a facut si fototerapie, doarece valoarea bilirubinei nu scazuse foarte mult dupa orele de stat sub lampa. Nu este nimic neobisnuit, daca medicii au decis sa ii dea fenobarbital cred ca au avut motive, noi poate nu cunostem toate detaliile in cazul ei.
In general, intr-adevar laptic de mami, stat la lumina sau vitamina C sunt suficiente ca sa treaca icterul.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara fetelor.
Am venit si noi de la control. Bebe e bine, doar ca sunt suparat ca nu-l voi vedea sapt. viitoare pe 18 cum trebuia. Si asta pentru ca mia dat sa fac un tratament de 12 zile cu ovule. A mai facut cineva acest tratament in timpul sarcinii? Va intreb pt ca am citit prospectul si acolo scrie ca nu se recomanda utilizarea acestui medicament in timpul sarcinii.
Si mi-a mai dat trimitere pentru internare abia pt 23 oct, iar daca totul e ok pe 24 imi vad si eu bebelusul.

Astept raspuns de la cele care stiu ceva in leg cu acest tratament.
Va multumesc.

38+ Luca

Varsta_bebe_
poze

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ileana & Ignatica multumesc !

Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Scumpik, ce ovule ti-a dat? Si eu iau acum ovule profilactic ptr ca vreau sa nasc natural. Le iau la recomandarea dr.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ce ciudat...in sept aproape n-a fost zi fara bebe, iar acum avem doar pe 1 si pe 10 oct.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara!

Sunt Iulia Ioana si m-am nascut pe 7 octombrie la ora 11.40 am. Am venit pe lume prin cezariana cu anestezie generala si am avut 2,700 kg, 49 cm si scor Apgar 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Mamilili dr. mi-a dat sa iau Polygynax, 1 ovul pe zi/seara, pt ca am niste scurgeri albicioase. Eu fac cezariana si mi-a spus ca trebuie sa se curete vaginul de aceasta scurgere.

38+ Luca

Varsta_bebe_
poze

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MINIIIIIIIIII felicitari, sa fie sanatoasa fata si sa aveti numai bucurii de la ea! Sper ca te simti bine dupa operatie!

Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Felicitari Mini ! Recuperare rapida si Iulia Ioana sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.

Sper ca avionul din New York sa fie doar un accident.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mini felicitari pt. Iulia-Ioana. Abia astept sa ne spui cum a fost intalnirea ..dar ma intai te las sa te obisnuiesti cu rolul de mamica

Amarantina...David e bucatica rupta din tine. E un frumos. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput