Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
amarantina spune:
Inni, Raluca, Eloise multumim de aprecieri.
Am si eu o intrebare pentru mamici: copiii vostri ce culoare de ochi au? La David au fost albastru spre gri, iar acum sunt destul de gri, are o culoare de ochi foarte ciudata dar misto. La Irena sunt albastri dar nu cred ca o sa ramana asa pentru ca nici eu nici sotul nu avem ochi albastri si nici parintii nostri nu-i au.
amarantina spune:
Mini felicitari pentru fetita! Pana la urma ti s-a indeplinit dorinta cu data de 7.
inni spune:
Amalia ii are un fel de maroniu...un caprui de fapt...dar totusi nedefiniti, insa se vede sigur ca vor fi caprui...
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Chuny spune:
Va multumesc de complimente. Chiar m-am bucurat sa vad ca se da atentie mesajului meu. :-)
Eu nu am avut probleme deloc cu sarcina asta, dar acum, la sfarsit devin foarte anxioasa. Nu mi-e frica de nastere deloc, in sensul ca stiu ca n-am cum sa o evit. Ma gandesc doar sa nu apara complicatii si incerc sa raman optimista.
Eloise, eu citesc cu interes ce scrii la Sufletul Credintei si am aceeasi parere ca si tine despre domnul cu gura aurita. :-) Mobila din camera lui bebe e reconditionata de Ronan dupa ideile mele, evident. Eu sunt cu munca intelectuala.
Voi ati auzit de declansarea nasterii in stil italian ? Noi am incercat la greu timp de doua zile ... degeaba! Nu am avut nici macar o contractie. Numai barbatu-miu e fericit.
Inni, mersi! Simona, David e o frumusetze de baiat, seamana pe maica-sa!
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
Chuny spune:
Oana, despre ce avion din NY vorbesti ??
Mini, felicitari !!!
Edit ca am vazut pe Sky News despre ce e vorba. Bine ca nu e atentat tousi, desi imi dau seama ce stres trebuie sa produca asa o veste oamenilor din NY.
eloise spune:
M-AM SATURAT DE ARSURI![emoticon disperat smulgandu-si parul din cap]. Noapte de noapte aceeasi poveste! Cica sa te odihnesti, ca vine bebe si nu vei mai avea ocazia! Cum sa te odihnesti cand numai un pic daca te-ntinzi, continutul stomacului navaleste vulcanic in gat si-n gura Plus ca n-ai liniste, se apropie nasterea, iti faci ganduri, griji...
Asa castau in fund la comp cu motanul torcator in brate. Bebele saracu imi da picioare in coaste ca nu mai are loc, il presez din cauza pozitiei. In sus imi ajunge pana-n gat, in jos burta apasa pe coapse...
Si nu mai e nimeni care sa bufnitzeze cu mine...
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Sibylle declansarea nasterii in stil italian consta in sau in , ca n-am inteles precis din context... Despre deja au spus multe fete ca nu prea functioneaza, e mai curand un mit.
Nu mai pot de arsuri si stau singura la (aproape) 3 noaptea, scriind prostii
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
Oanacn spune:
eloise stiu cum e, nici nu-mi vine sa cred ca mai ieri ma plangeam si eu de aceleasi probleme si acum pitica mea are deja 1 luna jumatate.
sibylle arati foarte bine.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Chuny spune:
Mersi Oana. Toate gravidutzele sunt frumoase oricum ! :-)
Eloise , acum m-am prins ca e doar un mit ... dar pana m-am prins, m-a pacalit sotzul de cateva ori... si eu fata naiva Imi pare rau ca tot arsurile astea te chinuie, dar nu mai e mult si vor trece.
Eu am termenul sambata si am programare la control. Aici iti provoaca nasterea abea in saptamana 42 asa ca mai am de asteptat ...of ! Mi se pare interesant ca mi s-a spus la ultimul control ca am colul deschis si totusi uterul nu are nici un chef sa se contracte...
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi