Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 10
adameasca spune:
'neatza!
Mini, felicitari pentru bebe! Sa fiti sanatosi!
Eloise, hai ca mai ai putin. Si dupa aia sa te tii.
Simona, fi-mea are ochii culoarea vantului turbat. O combinatie de albastru si gri. Io sper sa se faca ori albastri, ori verzi, sa mosteneasca ceva si din familia sotului, sa nu se faca si ea cu ochi caprui ca mine. Luk i-a avut caprui de la inceput.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
acd2you spune:
buna tuturor. si SINCERE FELICITARI! proaspetelor mamici.
eu nu am mai intrat de mult pt. ca avem ceva probleme cu sotul (de sanatate, nu de altele), dar si pt. ca nu prea pot intra pe forum. merge f. greu si nu reusesc sa deschid decat daca dau o cautare pe google, si apoi deschid o pagina ~in cache~.
Eloise, MamiLili, sper sa rezistati pana dupa congres. noi nu mai avem rabdare. am facut marti, pe 10, un eco la care s-a vazut ca placenta are gradul III, cu calcifieri, lichidul amniotic e putin, iar eu avnd si o burtica mai mica, bebe e tare inghesuit. colul meu e aproape sters, dar bebele parca are lipici, inca nu a vrut sa iasa.
pt. ca sotul meu nu e casa sambata si duminica, iar luni trebuie sa plece iar la Bucuresti pt. alte analize, am decis sa nasc si eu maine. am sunat doctorul si i-am spus ca as vrea sa nasc azi, dar abia maine e de garda, asa ca daca nu nasc in noaptea asta, maine la ora 8 ma asteapta la spital. el ar fi vrut sa ma opreasca de marti, dar mi-a spus ca nu a indraznit sa imi propuna asa, hai sa nastem!
asa ca scapam. eu contractii am destul de dese, dar cele dureroase sunt in reprize mai rare, mai ales dupa ce trebaluiesc prin casa.
sper ca ziua de 13 (maine) sa ii poarte lui fiu`meu noroc.
tuturor si multa bafta celor care urmeaza. eu nu mai intru pe forum pana ies din spital. azi il pregatesc pe Andrei pentru mutatul la soacra, cu haine de gradinita, jucarii si tot calabalacul, ca mi-a promis ca il tine macar o saptamana, asa ca ma apuc de treaba.
sa fiti cuminti si sa cresteti mari.
Dana 39+
GETY spune:
Scriem si noi pe scurt, ca tinem fetitza in brate , aerisim camera. fetita mea s-a nascut pe 9 oct. ora 2,20 a.m.,greutate ; 3.200 gr., 39 sapt. si 3 zile, 51 cm., apgar 10, cezariana cu anestezie generala, aceeasi doctorita. pot sa va spun ca eu am plans de fericire cand am vazut-o. revenim. merg sa mananc.
GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
adameasca spune:
Gety, sa va trasica minunea!
Sib, poate ai bafta si nu ajungi chiar in sapt 42, ca o iei razna asteptand.
Ileana
poze,poze si iar poze...
scumpik_lui spune:
Mini, Gety felicitari pt bebei, sa va traiasca si sa va bucurati de ei. Mult laptic si refacere rapida.
38+ Luca
Varsta_bebe_
poze
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
Chuny spune:
Gety, felicitari! Deci am intrat in top 10 acum !!!
Ileana, sper si eu ca nu. Dar nah ... dupa cum se prezinta lucrurile, in clipa de fatza am doar reumatism si nici un simptom ca as naste curand.
Sibylle 39 +
Pozele mele Poze noi
Monique_new spune:
Buna dimineata.
adameascasi a mea are aceeasi culoare de ochi...habar n-am ce culoare se vor face.
Gety felicitari pt bebelina.
Mai nou ne place sa dormim pe burta (bebelinei )numai ca asta se intampla supravegheata sint cu ochii pe ea mereu.Noaptea doarme normal. Este cuminte ...cind doarme ca in rest zici ca e minz da din picioare si vrea doar plimbata.Ieri am fost in parc si cind sa stau si eu pe o bancuta hop plinsete cum ma miscam la plimbara gata .
Am mai pus poze cu soricica .
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
adameasca spune:
Sib, zi merci ca nu te lupti cu arsurile ca biata Eloise, ca tare-s nasoale...
Monique, Luk este un copil caruia ii place sa doarma pe burta. Primul somn pe burta al lui a fost la 2 luni, dupa vreo sapt de stat cu ochii pe el ca pe butelie, ziua, l-am lasat si noaptea sa doarma asa. Are 3 ani si tot pe burta doarme.
Ileana
poze,poze si iar poze...
danidani74 spune:
Buna dimineatza tuturor.
GETY, MINI felicitari pt. bebeline. Inca doua mamici fericite!
Dana38+Emma