Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Gety ai fost tare comica cu titile...
Adriana ai o dulceata de baietel...crestere usoara.
Oanacn si bebe meu inainte sa faca kk avem un adevarat simpoziom in casa....

Bb_ralukutza asa de repede ati trecut la activitate??daca nu alaptezi este posibil sa iti fi venit menstruatia...la mine a venit dupa 2 sapt jumate de la nastere.

Fetelor ca sa il adorm pe fiu'miu am cantat la elefantei de la noapte numai asta o sa visez...daca o sa pot dormi...
Stiti cantecul ala "un elefant se legana pe o panza de paianjan si fiindca ea nu rupea ..a mai venit un elefant! 2 elefanti se leganau ".....si tot asa pana cand adoarme bebe
merg sa ii fac laptele ca acusi se trezeste...off si am o gramada de'a hainute de calcat...nush cum o sa fac fata!

_
mamica de ingeras lupatorpoze

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

SUSA !!!

Monique LA MULTI ANI Cosminei la implinirea primei luni din viata!

Gripo e asa de dulce Bubu al tau, un copilas foarte frumos... imi pare rau ca esti necajita si obosita, n-ai mai putea cere din cand in cand ajutorul socrilor? (cred ca pe ei i-am vazut in forografie)

Mai Inni bebelusa ta este pur si simplu insuportabil de dulcica, cred ca as pupa-o toata ziua sa am asa o fetita!

Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Felicitari celor care au nascut de curand si celor care isi aniverseaza pt prima oara puiutii!

Noi suntem bine, crestem si devenim pe zi ce trece tot mai activ, cercetam lumea cu atentie, reactionam la vocile celor din preajma noastra si zambim prin somn(facem gropite in obrajori). Insa, exact cand credeam ca lucrurile merg ca unse si depasisem momentul critic al durerilor de burta datorita constipatiei, a inceput perioada colicilor. Stiam ca, daca bebe este alimentat artificial, este posibil sa nu avem prea multi colici, dar se pare ca nu este neaparat valabil pt toti copiii(desi noi am administrat preventiv si Sab si Debridat). Altfel, nu avem nici o problema, doar ca eu incerc sa recuperez din oboseala acumulata ultimele 2 saptamani cand am tot umblat pe la spitale, cand cu alergia, cand cu refacerea cusaturii(azi mi-au scos, in sfarsit, firele. Ura!)si nu prea am avut timp sa intru pe forum.

Pentru cine vrea sa ne vada, am pus poze cu noi in albumul comun.

Salutari tuturor si sa ne auzim cat de curand cu vesti bune pt toata lumea

Adriana, mami de bebe Tudor zis "Dudu"
Pozici
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Nu stiu cat o sa reziste titele astea, ca tare-s molfaite. papam titi si numai titi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna,

MEXXA- la 40 zile te duci tu in biserica la preot sa-ti citeasca! BB nu poate intra decat daca e botezat!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gripo, Ignatica incercati sa va linistiti ca i se transmit lui bb absolut toate starile voastre!!
Stiu ce inseamna sa fii singura cu bb, fara nici un ajutor, cu sotul plecat toata ziua....dar merita!Acusica avem copilasi mari!
Si eu sunt singura....si cu 2 pitici, nu unul!....si de cele mai multe ori sotul meu e plecat cate 3-4 zile prin delegatii....asa ca-s chiar singura....dar ma descurc!Si nu ma dau batuta....ca e asa bine sa ai bebici...

Gety fii pe pace ca rezista tzatzele...ale mele au rezistat la molfaiala 1 an si 2 luni...iar acum e a doua tura!

Inni e superba Ami ta!Ne incuscrim?

Adriana mica e un scump Dudu tau!Si am vazut si restul piticilor din albumul comun!Absolut superbi!

Ma duc si eu sa ma intind cateva minute pana se trezeste Nicolas sa pape...

Pupici!

Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by alessia80

Buna,

MEXXA- la 40 zile te duci tu in biserica la preot sa-ti citeasca! BB nu poate intra decat daca e botezat!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Alessia, eu am fost cu tot cu bebe la biserica dupa 40 de zile ( asa ne-a zis preotul) si ne-a citit la amandoua. Si bebe poate merge de acum la biserica si dc e nebotezat.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufy ai o atitudine atat de pozitiva incat faci ca totul sa para simplu. Tu existi pe bune sau esti super-mami, superwoman?

Eu n-am stare. Am o agitatie ciudata. Desi am zis ca stau in casa pana luni macar, sa treaca Sarbatorile Iasului si Sf Paraschiva, azi la amiaza am iesit, mi se pusese pata pe castane coapte si colaci kurtos. Mai aveam de facut si mici cumparaturi pt bebe. Noroc ca nu era asa mare aglomeratie prin oras la ora 12-14 cat m-am plimbat eu. La un moment dat am avut dureri de burta si spate de credeam c-am incurcat-o, dar au trecut si n-au revenit. Am gasit colaci insa nu si castane... pacat, nu mai mancasem de ani buni. In schimb mi-am clatit ochii pe la tarabele cu antichitati si mi-am cumparat o fotografie veche (colectionez portrete vechi de la inceputul sec. trecut)

Mi-am cumparat o sonda urinara foley de 18, dupa ce am intrebat in 80% din farmaciile din Iasi si n-aveau. Vreau sa spun... m-am ingrozit... arata terifiant... asa de groasa tre' sa fie sonda? HEEEEEEEEEEEELP!

Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara mamici , bebici si gravidute...
In sfarsit mai dam si noi un semn de viata. Bb Luca este un scumpic si un cuminte. Nici macar nu stie sa planga. Scartaie putin cand vrea titi, cam la 2-3 ore. In rest nu am treaba cu el. Luni face 3 sapt si vroiam sa va intreb daca mai sunt sanse sa faca colici...??
Toate aveti niste bebei superbi si urez nasteri usoare la putinele gravidute care au mai ramas.
Intrebari nu prea mai am ca vad ca se discuta cam tot ce ma intereseaza...usor usor am reusit sa citesc si din urma. Va pup pe toate si bb-ii cei frumosi.

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iolanda77 spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Buna seara!

Iolanda, daca vrei info despre dr Grigore, intreaba-ma peste cateva saptamani, eventual prin PM pentru ca n-am idee cat de des o sa frecventez forumul dupa ce apare bebe...si mai ales daca o sa pot citi din urma.

Draga MamiLili si ieri am incercat sa iti scriu pe Pm, insa imi spunea ca nu accepti mesaje private.
Eu te voi contacta oricum.
O nastere cit mai usoara!

Mergi la inceput