Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 20
DiaB spune:
Getty, Sandra sa va traiasa bebeii
Miercuri, pe 18, sunt programata si eu la cezariana, asta daca bebica mea nu are alte planuri (si sa speram ca nu...)
Numai bine!
Diana 38w cu Maia
amarantina spune:
Ignatica eu stiu ca daca bebe e constipat poti sa-i dai Debridat, care ajuta si la eliminarea colicilor.
Inni, cred ca ai cel mai frumos copil.
Aramona, felicitari si refacere usoara!
gripo spune:
SUSA, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!
COSMINA, GETY, ARAMONA FELICITARI!!!
IGNATICA, eu te inteleg perfect, tocmai intrasem si eu pe forum ca sa ma vait, si am dat peste postarea ta, care exprima exact ce simt si eu. Nici pe mine nu ma ajuta nimeni, sotul plecat de dimineata pana seara, bebe, azi cel putin, a urlat intr-una de azi de dimineata, si nu stiu de ce, ca nu erau nici colici, nici foame, nici pampers murdar, pur si simplu a urlat, ba pe deasupra, am pus biberoanele la sterilizat, adica la fiert, si prinsa cu asta micu' am uitat de ele si mi-am adus aminte doar cand a intrat fumul in camera, SE TOPISERA, Doamne ce fum, in fine, a trecut, iar forumul asta muta postarile intr-una. De cateva zile tot incerc sa anunt ca am mai pus si eu poze cu bebe, dar imi pune postarea pe pagini anterioare si nimeni nu o mai vede. Ce sa mai! azi am avut o zi de kkt!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
gripo spune:
INNI, mai e nevoie sa-ti spun cat de frumoasa e pustoaica ta?
Na ca s-a trezit iar Bubu, Doamne, ce-o fi cu el azi?
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc
CristinaGoji spune:
Ignatica - nu mai fi suparata, ca si bebele simte anxietatea ta si e ca un cerc vicios. Nu ai nici o prietena pe care s-o poti ruga sa stea macar o jumatate de ora cu copilul si tu sa iesi din casa, sa mergi undeva, nu neaparat departe, dar undeva unde sa fii numai tu, fara bebe. Cred ca te-ar ajuta. Gandeste-te pe cine ai putea reuga asa ceva, sau macar pe 15 minute, 10 minute, cat de putin. Iar de kg in plus - incearca sa respecti un anumitb regim, nu trebuie sa mananci grasimi ca sa mentii lactatia. Trebuie sa mananci carne slaba, fiarta sau la gratar, iaurturi, legume si fructe. Si bebele o sa primeasca ce-i trebuie, si tu n-o sa mai pui pe tine. E adevarat ca la unele femei dupa nastere se intampla sa se ingrase si pe baza de dereglari hormonale. In acest caz cand te vei simti tu in stare, sa te apuci de niste gimnastica. La inceput exercitii usoare, pe care sa le faci acasa. O sa vezi ca o sa te simti mai bine. Principalul e sa te concentrezi si sa te gandesti ca tot ce simnti acum e ceva temporar, ceva ce tu esti in stare sa schimbi. Te pup si nu mai fi suparici. Fii tare pentru bebica al tau, pentru familia ta, si pentru tine in primul rand.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 39+
_Ralu_ spune:
buna fetelor!
va scriu si eu repede ca-s singurica acasa. tati e afara cu printesa. s-au dus pt prima oara singurei. au fost si la cumparaturi...ce sa mai? dragoste mare....
in primul rand felicitari noilor mamici!
s-au intors ta-su cu fii-sa!
citesc despre fetele care au probl din cauza ca-s doar cu bb-ii toata ziua...e tare nasol, intr-adevar! mai am si eu zile din astea, dar destul de rar! si la mine sotul lucreaza de dimi pana seara, dar nu in fiecare zi, 3 sau 4 zile/saptamana! in rest la 4 vine mama, si i-o pasez sa ma mai odihnesc si eu! de iesit recunosc ca isim chiar des. sa stiti ca asta e o terapie excelenta! cum mai zicea cineva, incercati poate gasiti pe cineva, macar o ora sa stea cu bb, sa iesiti si voi. este o evadare de care fiecare avem nevoie oricat de mult ne-am iubi copiii!noi iesim cel putin de doua ori pe sapt si sta mama cu fata!
in rest, dupa cum ziceam fata mea e cumintea, doar ca mai are si ea cam 2 ore de tipat pe zi, degeaba! n-am ce sa-i fac! m-am obisnuit si trec peste! si mai nasol e ca plange intre 10-11 seara si 1! dar dupa aia doarme bustean pana pe la 9-10!de papat parca papa mai binisor, in sensul ca nu se mai ineaca asa, cred ca tetinele erau de vine. le-am schimbat si e mai bine! la schimbat e placere mare! a mea nu-i pudica! ce sa zic? cu mine nu seamana, ca eu sunt si acum cam pudica! speram ca nu prevesteste nimic asta! sta cracanata cu pasarica in sus de mama-mama la schimbat! si cel mai si cel mai mult ii place la cremuit!
si inca o chestie: mie cred ca mi-a venit ciclu! la 5 sapt dupa nastere! e posibil? asta dupa ce aseara am inceput activitatile! sau o fi o consecinta a ceea ce am facut? voi ce ziceti?
va pup, si va doresc copii cuminti si sanatosi si nasteri usoare fetelor care au mai ramas!
raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
mexxa spune:
Fetelor am si eu o intrebare..la molifta de 40 zile..tre sa merg cu baiatul la biserica....sau lui i se va face la botez??
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
osna spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu bebei plangaciosi..de dimineata abia acum am apucat sa fac patul..a plans continuu...numai cu el in brate...nu mai stiu ce sa fac....si cu ajutorul la fel...toata ziua singurica cu bebe....
parca as fi scris eu asta.te inteleg foarte bine.matei a facut ieri o luna si ziua are un program negegulat,doarme cand are chef si asta numai la mine pe picioare sau in brate.cand il pun in pat su la el in patut parca il musca ceva de fund.sunt extrem de calma cu el,parca nici eu nu ma recunoasc dar degeaba.ieri mi-am propus sa -l adorm macar o data fara sa fie nevoie sa-l leagan si a durat 2 ore.eram eu rupta de somn si el tot cu ochii deschisi.i-am cantat,am povestit,l-am mangaiat pe spate,pe capsor...in fine dupa asta 2 ore a cazut lemn.seara se culca la 9 si noaptea mai suge de 2 ori,il schimb adormit de scutec si e super linistit dar ziua e plin de enegrie si nu are decat o luna.seara cand vine sotul acasa am si eu timp liber.
noi am fost la controlul de o luna si totul este bine.fluturasul lu mami are 4800g si e sanatos tun.acum vremea s-a racit la noi dar tot iesim la plimbare macar o ora pe zi ca ii place la nebunie la aer.
felicitari mamicilor care au nascut intre timp,tinem pumnii sa nasca cu bine cele care mai sunt pe listuta.pupici la mamici si copilasi din partea noastra
Svetlana,mamica fluturasuli Matei
poze matei
Oanacn spune:
Eu nu prea am de ce sa ma plang, la mine bebelusha nu e mofturoasa decat inainte sa faca kk cu juma de ora, dupa aia se calmeaza. Ne trezim tot la 3 ore si papam, sper sa se mareasca intervalul cat mai curand. Eu o am pe mama aici si ma ajuta, plus ca a mea fata papa numai formula si nu conteaza cine-i da sa pape, asa ca in timpul zilei mai ii da mama 2 ture la rand sa prind si eu mai mult somn.
Nasol la mine e ca de luni incep serviciul, voi lucra de acasa pana in decembrie, dar tot munca e.
Monique_new eu am scoica de masina , aici nu ai voie sa scoti copilul la plimbare cu masina fara asa ceva. Ce pot sa-ti spun, facem plimbari zilnice cu masina, si doarme in el dusa.
inni tare dulce Ami a ta!
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe