Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 19
roxanica2006 spune:
Buna dimineatza, mamici!
Laliq, am primit mail-ul, multumesc pentru informatii!
Alessia80, iti multumesc si tie pentru raspuns!
M-ati ajutat mult si am ajuns la concluzia ca voi face cele doua fiole de Dexamethasone, macar m-am convins ca nu ii fac rau lui bebe. asta era tot ce ma interesa. In materilaul trimis de tine, Larisa, se explica clar ca numai dozele repetate sunt nocive si pot genera o hiperactivitate la copilas, cand ar ajunge pe la 3 anisori. Si daca voi avea un copilas prea energic, il duc la nenea dr. sa vada el ce face Dexamethason-ul asta!
Va pup, fetelor,va doresc multa sanatate, copii frumosi, papaciosi si... numai bine!!!!!!!!
ROXANA 32+ DAVID MIHAI
GETY spune:
MamiLili,luni noaptea am nascut, iar miercuri pe la 14,oo eram acasa. E mai bine acasa. acum nu reusesc, dar am sa revin cu poze cu bebelina mea. Nu stiu sa le pun in albumul comun.
GETY 39 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
mexxa spune:
Inni ai o dulceata de fetita....imi plac tare mult pozele...sa iti traiasca.
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
Ignatica spune:
mexxa multumesc mult de sfat.
Eu sunt asa deprimata din cauza scaderii lactatiei. Beau ceaiuri dupa ceaiuri si mananc bine, m-am facut cat China, am aproape cat aveam la sfarsitul sarcinii...In general sunt foarte deprimata. Stau singura acasa cu copilul, sotul pleaca la serviciu la ora 9 si mai vine la ora 20, iar tot ce se intampla in timpul zilei trece numai prin mine. Nu am ajutor din partea nimanui , ma plictisesc foarte tare pentru ca nu am cu cine schimba o vorba in afara de bebe, care deocamdata nu raspunde.
Ignatica
pufymic spune:
Buna fetelor!
Susa
Cosmina
Aramona, Gety felicitari!
Vad ca vorbiti de iesitul afara cu bebeii....eu ies cu ei(cu amandoi ca altfel n-am cum) cam o ora zilnic....mai mult nu apuc(ca sunt singura cu ei-Ovi la sv- si mai trebuie sa fac si curat, si mancare, ba satura-l pe pitix, cand e cel mic satul numai bine trebuie sa satur gongolinul...si iaca asa imi trece timpul de nici nu am vreme sa respir de multe ori).
E foarte bine sa-i scoatem ca asa li se caleste organismul + radiatiile UV ajuta la fixarea Vit. D in organism....
Si despre laptic vad ca vorbiti....eu ii dau doar de la san...e adevarat ca a avut cateva zile acum pe la 3 sapt cand era tot infometat, dar i-am dat cand mi-a cerut si a fost ok....acum mananca cam la 2-3 ore....ceea ce mi se pare rezonalbil(Alesio manca la 1-1:30 ore....era horror....ca mai toata ziua statea cu tzatza-n gura...).
Noi am venit cu bubitze urate din maternitate(stafilococie), si abia acum incep sa-i treaca....mai are inghinal cateva...Ce l-a ajutat mult a fost baia in care i-am pus permanganat de potasiu...sper sa-i treaca de tot!
In rest nimic nou despre noi....
Nasteri usoare fetelor care asteapta sa-si tina bebicii in brate!
Pupici!
Ioana de Alesio(08.10.2004)&Nicolas (17.09.2006)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
inni spune:
Aramona felicitari.
Cosmina felicitari pt. prima luna de viata...sa papi bine si sa o asculti pe mami cand vei creste..
Am mai pus poze noi cu Ami..cine doreste..cine pofteste..sa se uite.
Eloise..bestiala poza aia cu ochii (tu si motanelul)
Poze
Poze Ami
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
Mirabelac spune:
lullabay i-au trecut bubitele de pe fata lui Stefan??? La David erau doar puncte de grasime si acuma i-au aparut pe un obraz puncte rosii, nu l-am dat cu nimic inca.
Am pus poze cu David de ieri la 3 sapt. Ma duc la plimbare ca e asa frumos afara... dupa 9 luni de stat la pat, parca descopar totul a doua oara... asa de bine ma simt la plimbare...
Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
MamiLili spune:
Postare doar ca sa-mi fac simtita prezenta. Deci inca n-am nascut.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu
mexxa spune:
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor cu bebei plangaciosi..de dimineata abia acum am apucat sa fac patul..a plans continuu...numai cu el in brate...nu mai stiu ce sa fac....si cu ajutorul la fel...toata ziua singurica cu bebe....
gripo ai o dulceata de baiat...sa'ti traiasca. pt amandoi..
susa LA MULTI ANI si multa fericire,sanatate, si tot ce iti doresti..
Mirabelac asa are si bebe meu..dar nu l-am dat cu minic ca dispar singure in 1-2 zile.
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
Cosmy spune:
Revin cu detalii despre Ramona(aramona):
-nume bebe:Allen-Cristian
-data si ora nastere: 12.10.2006, ora 22.07
-51 cm
-apgar 10
Ramona se simte bine, bebe la fel......este posibil ca maine sa fie externati.
Pupici tuturor,
Cosmina(mamica de martie-aprilie 2004)