Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Azi (exact peste o ora)am implinit o luna de zile de viatasi drept urmare sintem niste scandalagioace sa ne facem simtita prezenta.Sa vada mami si tati ce mare m-am facut.

Acum cica dormim pe burta dar ne cam foim. Ziua vrea numai pe canapeaua noastra in sufragerie si doar noaptea in patut. Daca o pun ziua acolo zici ca o pun pe ace.

Si ei ii place la schimbat de am zis ca daca ar fi fost cald o tinem numai dezbracata

In rest aceeasi colici si tinut in brate de ieri imi tremurau miinile si pina la 3 luni ne facem culturiste

Cine are scoica de masina?( cos- scaunel) ma gindeam sa cumpar si sa o tinem si acolo ca poate ii place asa am vazut la niste cunostiinte si a mers.

Felicitari Aramona sa-ti traiasca puiutul si sa nu aibe colici.

Pupici la toate mamicile si buricile.....si BEBEII

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Buna dimineata la toata lumea!!!!!!
Vad ca s-a ingrosat numarul de mamici si bebici...ce frumos....
Nu prea mai am timp sa scriu dar va citesc din umbra....Gruia e un cuminte si un scump....am fost la dispensar ca deh maine facem o luna...Gruia are 5 kg si 54 de cm...mananca bine si doarme super ziua...noaptea nu are chef de somn, nu plange dra sta cu ochii desc hisi si daca il pun in patut plange, daca sta in brate sau in pat langa noi e cel mai fericit.... asta dureaza pana pe la ora 2 noaptea...apoi doarme neintors....
Va si sa auzim numai de bine!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/drandreea/my_photos

Gruia-Alexandru(14.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna-dimineata mamicilor si burticilor,

Felicitari Mini-me, Gety si Sandra pentru bebelusii adusi pe lume. Va doresc refacere rapida si bebelusi sanatosi.

Monique, diferenta dintre vaccinul gratuit si Pentaxim este ca vaccinul gratuit contine vaccinarea antipoliomielitica per os (pe gura)iar celalalt contine vaccinarea antipoliomielitica injectabila. Vaccinarea per os este mai periculoasa in sensul ca au existat cazuri de imbolnavire la bebelusi. Deci eu voi opta pt Pentaxim.
Informatiile astea le am de la pediatra.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Monique, LA MULTI ANI!!!!pentru Cosmina. Sa fie sanatoasa si norocoasa.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Mamicilor care va apropiati de 2 luni.Cine stie mai multe detalii de vaccin. Eu habar nu am daca sa il fac pe cel gratuit de la stat( nici macar nu stiu cum se numeste) sau pe cel cumparat -pentaxin parca a zis pediatra. Sau daca am zis vreo prostie lamuriti-ma si pe mine care este mai bun. Fetele farmaciste poate stiu mai bine sau cele care sint la al doilea bebelus.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ignatica eu folosesc pre NAN dar de luni vom trece pe NAN 1. Sincer toate mamicile care il folosesc am auzit ca sunt multumite. Sebastian are cam 3 scaune pe zi..si unu noaptea...deci este foarte bine avand in vedere ca este alimentat numai cu formula de lapte praf.

Daca vrei sa mergi in continuare pe Milumil cauta la farmacii lactoza..se gaseste la cutii de 250 parca.Se pune o masura(parca asa imi aduc aminte) in lapte(oricum scrie pe prospect). Asa li se dadea la spital la mamicile cu bebei constipati...si bine inteles au fost indrumate sa urmeze acelasi tratament si acasa.
Apropo..Nan contine si lactoza...
Daca mai vrei ceva informatii ti le dau cu cea mai mare placere.

Aramona felicitari pntru bebe..sa fiti sanatosi si mult laptic.
Eloise...superbe pozele...mi-au placut la nebunie!!
Pupici

_
mamica de ingeras lupatorpoze

Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Sunt 2 variante la vaccinurile de import
- Infanrix-IPV-HIB + Engerix
- Pentaxim + Engerix

Infanrix-ul nu se mai gaseste..deci ramane varianta II.
Eu am sa-i fac Pentaxim + Engerix.
Nu pot sa spun daca sunt mai bune decat cele romanesti, dar m-am gandit ca un copil am (pe al 2-lea nu stiu daca-l mai fac )...si daca tot am posibilitatea de chestii din strainataturi ..de ce sa nu-i ofer..

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Gety, Aramona felicitari pt. bebelushi si refacere rapida!

cucoancea ce face Maruca, mai are nasucul infundat??? Ce ti-a zis dr??? Ti-a dat tratament???

La noi au inceput colicii dar nu chiar asa de rau, ii dau Sab Simplex si se linisteste. In schimb face destul de greu kk, se chinuie saracul vreo 2 ore pana reuseste si asta se intapla noaptea. Nasucul tot infundat este, mai ales noaptea, ii pun doar ser fiziologic cald, dar nu prea da rezultate. Timp nu prea mai avem.
De azi o sa-l scot si eu mai des afara, ca pediatra a zis sa nu-l scot din cauza nasucului dar are 3 sapt. si tot asa este, afara am iesit de cateva ori. De azi o sa trec peste asta si o sa-l scot mai des.

Mirabela - mamica fericita de David POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Noi am facut vaccinul de la stat, nu ne-a spus nimeni ca ar fi si alte variante, desi eu mai citisem pe la mamicile de iulie-august.
A fost Ok dupa vaccin, un pic de febra, i-am scazut-o cu un pic de Panadol. I-am pus comprese cu apa statuta pe piciorus si nu i s-a infamat zona.

David e in continuare constipat, nu stiu ce sa mai fac, m-am saturat si de termometru si de glicerina si de musetel ( toate au o doza de contraindicatie si mi se rupe sufletul cand le folosesc). Eu mananc numai alimente purgative si merg la WC de 3-4 ori pe zi si copilul nimic, numai cu cele enumerate mai sus face kk. Am incercat cu un pic de suc de mere, de portocale si de piersici ( nu in combinatie, bineinteles) si nimic. Ii fierbe burtica, se screme si tot nu face. NU stiu ce sa mai fac. In fiecare zi ii masez burtica, facem gimnastica cu piciorusele la burtica ( am citit ca functioneaza), si kk ioc.
Colac peste pupaza, lactatia mea scade simtitor si apelez din ce in ce mai des la formula, care si ea constipa.
Eu ii dau Milumil. Stie cineva vreo formula mai neconstipacioasa?

Va multumesc si va pup,

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

laliq poti scoate bebele linistita. Si David a avut probleme cu respiratia la nastere si a stat o zi in incubator, dar l-am scos afara de la 10 zile cate 10-15 min pe balcon ( vreo 5 zile progresiv) si apoi afara care o ora, o ora jumate. Acum stam si cate 3 ore.

Ignatica

Mergi la inceput