Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
Oanacn spune:
A mea pitica e ok la schimbat, chiar ii place .
Ne-am hotarat si noi cu botezul, la noi va fi pe 25 noiembrie, e in post, dar se pare ca preotul de aici nu are nici o problema cu chestia asta. Probabil ca regulile aici nu sunt asa stricte.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
CristinaGoji spune:
Botezul in post nu-i problema. De fapt botezul trebuie facut pana in 6 saptamani,indiferent ca-i in post sau nu. Problema e petrecerea dupa botez, care nu trebuie facuta in post.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 39+
bibi spune:
Larisa, eu daca as fi in locul tau nu as mai sta niic macar o zi in casa cu copilul. zau ca nu inteleg care e ratiunea indicatiei pe care ti-a dat-o medicul. DEce o lune si nu o luna si 3 zile, sau doua luni? Pai, copilul tau a iesit deja afara atunci cand l-ai scos din maternitate. Evita zonele aglomerate, zilele cu vant si cele umede si dai bataie! Plimba copilul nu-l mai tine inchis!!!
Eu am nascut pe 14 august, intr-o zi de luni. Ianis s-a nascut la 37 saptamani si 3 zile prin cezariana si a avut la nastere 2,700 grame si un icter mai pronuntat din cauza incompatibilitatii de rh...si cu toate astea, vineri 19 august am iesit din maternitate la ora 12.00, iar seara la ora 19.00 eram cu el la MC Do la MIhai Bravu la o petrecere pentru copii. Am stat cu el in carucior 2 ore si jumatate si din acea zi , cu cateva execeptii a iesit din casa cel putin odata pe zi. La 3 sapatamani avea peste mia de kilometrii la bord si Slava Domnului, acum la 2 luni are 5,5 kg si e sanatos tun.
eloise spune:
Neatza! M-am trezit de la 4.30... nu mai mentionez din ce motive...
Ieri toata ziua am fost asa de incat am crezut ca-i vineri, v-am si urat weekend placut in prima postare. Sa speram ca azi, vineri 13, va fi o zi cu noroc!
va multumeste tuturor pentru aprecieri!
Sibylle n-as vrea sa suporte nimeni nashpetele astea de arsuri din solidaritate cu mine! Mai iei Omeprazol? Stiu ca de obicei se face tratament pe termen mai lung (cca 2 luni) dar acum e o situatie deosebita.
Larisa si eu am cam abandonat dulcele obicei al lecturii de cand cu sarcina. Adica am trecut exclusiv pe articole si carti despre sarcina si bebeu, si da, cred ca o sa mai treaca ceva timp pana o sa avem din nou timp si dispozitie pt cartzi.
Eloise 39+ cu
EU
Virsta bebe
cata14 spune:
Nici eu nu vad de ce n-ar trebui sa scoti copilul afara, Laliq ... si eu il scot pe al meu cam in fiecare zi. Inca nu prea ies cu caruciorul ptr ca stam intr-o zona deosebit de deluroasa si numai sa ies in strada ar trebui sa imping caruciorul pe scari si pe o rampa destul de inclinata iar la cezariana mea nu se preteaza.
Apropo de constipat, Nicol, am citit undeva ca poti sa dai chiar si la bebelus 1 lingurita de piure de prune daca e constipat asa ca nu cred ca ar face ravagii cateva prune uscate sau ne daca le mananci tu.
Apropo, Nicol si eu sunt tot din Tulcea ... cum mai arata orasul copilariei mele?
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
adameasca spune:
'neatza!
Azi n-am mai dormit ca o placinta pan' la 9, mi-a ajuns ieri. Fi-miu a vrut neaparat sa mai doarma 20 de min cu mine in pat si s-a dus somnul meu. Iar fi-mea pe la 6 scartzaia niste partzuri. Asa ca adio somn dulce de dimineata...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
mexxa spune:
quote:
Originally posted by laliq
Mexxa, am vazut ca tu-l scoti pe Sebastian afara. La cate zile de la iesirea din spital ati inceput sa iesiti? Mie mi-a zis dr. ca o luna sa nu-l scot. Asta inseamna ca abia in noiembrie avem verde, exact cand se face frig...
Larisa, happy mum de Matei (26 septembrie 2006)
pozeuri
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla"
Eu am inceput sa il scot pe balcon din a doua zi cand am ajuns acasa cate 10-15 min...iar dupa o saptamana cate 1-2 ore afara.
Sincer mie mi se pare ca il linisteste foarte mult...doarme continuu afara.
Si nu uita ca Sebastian sa nascut prematur...cu 2200g....si din spital de la sectia de terapie intensiva am fost sfatuita sa nu il tin in casa..la temperaturi de sa mori de cald...sa il invat cu aerul,cu lumina de afara care pentru inceput este foarte puternica pentru ei...cu tot.
Deci parerea mea iesi draga afara cu copilu...sau vrei sa mergeti direct la sanie
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
mexxa spune:
Monique_new vaccinul se face gratuit l dispensarul unde este luat in evidenta de periatru bebele tau.cel mai indicat ar fi sa mergi cu o saptamana inainte de implinirea celor 2 luni ca sa iti zica exact ziua cand vin vaccinurile si le face...deci un fel de programare.Sau poti sa o suni...ca sa scutesti un drum.
Numele la vaccin il zic acusi ca acum sunt cu gaza in brate si nu pot sa caut carnetul de vaccinari.
aaa...BUNA DIMINEATA la toata lumea
_
mamica de ingeras lupatorpoze
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
Cosmy spune:
Buna dimineata!
Eu sunt o mamica de martie-aprilie 2004, dar am intrat la voi pt a va anunta ca, de aseara, forumul vostru s-a mai imbogatit cu o mamica.Ramona(aramona), are de aseara, o minune de baietel nascut normal cu nota 10(are 4100g, dar din pacate n-am retinut cati cm pt ca eram foarte emotionata).
Bun venit pe lume micutului Allen!!!!!!!!!
Cosmina