Mamici de sept-oct 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
laliq spune:
Sandra, Gety, Mini - sa va traiasca fetitzele si sa va aduca multa fericire!
Roxana - ti-am trimis e-mail cu niste info despre dexametazona , sper ca l-ai primit.
Simona, foarte reusit baiat aveti! Cred ca si fetitza e la fel. Sa stii ca si eu ma lupt cu Matei ca sa-l schimb. Chiar ma intrebam daca o fi normal sa planga de fiecare data cand il schimb. Si-si incordeaza piciorusele de zici ca ii fac injectii. La fel face si cand il dau cu lapte de corp dupa baitza.
Eloise, bestial Rufusica! Poza cu el tolanit pe un raft din biblioteca mi-a amintit de vremurile in care citeam ... (Kundera, Tournier, G. Marquez si E. Sabato au un loc aparte in amintirile mele); oare cand o sa mai am timp de lectura? La pensie poate...
Dupa baitza puiul meu doarme dus la san, nu suge decat f. putin. Pot sa-i fac orice ca nu se trezeste. Ma gandesc sa-i dau sa pape inainte, dar se cam agita in baitza si mi-e teama ca ar putea vomita. Voi cum procedati?
Mexxa, am vazut ca tu-l scoti pe Sebastian afara. La cate zile de la iesirea din spital ati inceput sa iesiti? Mie mi-a zis dr. ca o luna sa nu-l scot. Asta inseamna ca abia in noiembrie avem verde, exact cand se face frig...
Acum purced la un dus si apoi nani ca prevad o noapte agitata
Larisa, happy mum de Matei (26 septembrie 2006)
pozeuri
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla"
adameasca spune:
Simona, zau is pudice maimutzele noastre. La fel or face si peste vreo 18 ani?
Larissa, de ce asa tarziu aveti voie afara???
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
amarantina spune:
Ileana, peste 18 ani? Poate peste 14-15 ca nu mai e ca pe vremea noastra.
Larisa, Irena seamana cu David, sper sa ramana asa si sa nu semene cu ta-su ca nu vreau.
adameasca spune:
Eram si io optimista, Simona, si vii tu si dai cu bata-n-balta.
Fiindca in seara asta ni s-au aliniat planetele in casa si la ora 10 dormeau amandoi, fara urlete si fitze, ma duc si eu la nani. Cu speranta ca nu se va trezi sa manance maimutza peste o ora.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
amarantina spune:
Si la noi doarme toata lumea numai eu nu, dar nici nu mi-e somn. Astept sa inceapa Mircea Badea la 11.
Somn usor!
inni spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Raluca, tu ziceai ca fetita ta se linisteste cand o schimbi? Ce misto! Eu dau lupte greco-romane cu a mea pana ii pun pampersul, da din maini si din picioare ca la balamuc.
Si eu cu a mea ma lupt din greu cand ii pun pampersul.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Simona, nici Ilincai nu-i place la schimbat de pampershi. Or fi pudice de pe-acuma, mai stii?
A mea stiti ce face ? Cand vreau sa-i trec pampersul printre picioare si le face bat..intinse drept, nu vrea sa le flexeze deloc cateva zeci de secunde..de ma caznesc sa i le despart..asta ca tot vorbeati de pudoare
Poze
inni spune:
Io nu stiu ce-are Ami ca vad ca a inceput sa se culce de la 10 seara. Pana acum ora era 12.
Acum doarme.
Pai eu ce ma fac....se culca cu gainile ???!!! ..ca nu sunt pregatita sa dorm de la 10 mereu.
O sa se trezeasca la 1 fix.
Chiar ca parca au ceas in burta..Ileana
Macar de la 11.....e mai omenesc, da' nu de la 10
Poze
laliq spune:
Ileana, eu cred ca Matei are plamanii mai sensibili (a avut nevoie de flux de oxigen dupa nastere) si de aceea ne-a zis dr sa nu iesim inca afara. Am intrebat dr si daca putem sa-l botezam la 6 saptamani si ne-a zis ca ea nu ar recomanda, decat daca vine preotul acasa.
Luni mergem la pediatru cu Matei si vad cum se comporta. O sa intreb si pediatra cand pot sa-l scot la plimbare si cred ca de saptamana viitoare incercam si noi, macar pe balcon cateva minute zilnic.
Simona, voi unde faceti botezul Irenei? Eu am inceput sa caut variante pt restaurant, dar as vrea ceva recomandat.
Larisa, happy mum de Matei (26 septembrie 2006)
pozeuri
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla"
inni spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Eram si io optimista, Simona, si vii tu si dai cu bata-n-balta.
Si barbati-miu e la fel de optimist ca tine . Cand a vazut-o in ce hal se imbatoseaza si nu-si desface picioarele...i-a zis "asa sa faci tati pana la 18 ani".
Poze