Mamici de sept-oct 2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Prunele uscate nu provoaca diaree pentru ca efectul acestora nu este laxativ. Prunele uscate, precum si stafidele au un continut bogat de potasiu. De multe ori insuficienta de potasiu din organism este responsabila pentru constipatie. Si intr-adevar, am spus deja nu o data, trebuie totusi prudenta in consumarea acestora, ca si in cazul tuturor alimentelor consumate de o mama care alapteaza.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor.
Dupa cum vedeti eu intru din 13-n 14 pentru ca de indata ce adoarme pitica fugim si noi in pat la dormit...Acum am adormit-o cu un CD cu muzica pentru copii.
Sandra, felicitari pentru bebelina sa fie sanatoasa, cuminte si fericita iar tie refacere rapida!
La multi ani cu intarizere pentru Andra2005, princess si pentru maine Susei. Sa fiti fericite si sanatoase si sa va bucurati de puii vostri!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ROXANICA2006- si eu am facut dexametzona si a fost ok! Nu are efecte negative!

ADAMEASCA-ARMAND are 4500! Pampers2 e pana la 6 kg! Pamparsul il pun cat de bine pot! Nu mi se intampla tot timpul! Habar n-am ce sa mai fac!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ELOISE- Super Rufusica! Dak acum crezi ca e iubaret, sa vezi cand vine piticul cum va face! Al meu nu statea o sec la mangaiat si de cand l-am adus pe ARMAND se da bine pe langa toata lumea care vine la noi!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara!

Iolanda, daca vrei info despre dr Grigore, intreaba-ma peste cateva saptamani, eventual prin PM pentru ca n-am idee cat de des o sa frecventez forumul dupa ce apare bebe...si mai ales daca o sa pot citi din urma.

Am vazut ca unele mamici se plang de transpiratii. La cursurile Lamaze ne-a explicat ca transpiratia asta abundenta se datoreaza eliminarii excesului sangvin si de lichide acumulate in sarcina.

Gety, ce repede ai revenit acasa!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by scumpik_lui

MamiLili am gasit aici pe forumul DC ceva in legatura cu Polygynax-ul. Scria un medic ca este recomandat in ultimele 2-3 sapt de sarcina pentru a pregati canalul de nastere.

38+ Luca

Varsta_bebe_
poze

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Atunci foloseste-le.

Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Ca fapt divers...stiti cate contractii sunt de la debutul travaliului pana la nastere? 116

Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Raluca, tu ziceai ca fetita ta se linisteste cand o schimbi? Ce misto! Eu dau lupte greco-romane cu a mea pana ii pun pampersul, da din maini si din picioare ca la balamuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, nici Ilincai nu-i place la schimbat de pampershi. Si nici cand e in pielea goala inainte de baie. Or fi pudice de pe-acuma, mai stii? E bun Debridatul ptr burtica la noi, de cand i l-am dat nu prea a mai urlat si scoate partzuri fara sa le mai vaite sfasietor. Numa se schimonoseste nitzel.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Ileana, si a mea la fel la baie. In apa ii place dar pana ajungem in apa urlam ca din gura de sarpe.

Mergi la inceput