Agentie serioasa plasare bone? stiti?
Raspunsuri - Pagina 4
Fleur_007 spune:
Va multumesc pt aprecierile voastre, chiar m-ati surprins placut. :) Nu exagerez cu nimic si nici nu fabulez, deoarece chiar sunt bona, si sunt foarte multe care gandesc la fel ca mine si isi fac treaba cu multa daruire, probabil ca voi n-ati apelat la o agentie care sa corespunda necesitatilor voastre.
Legat de plata bonei, nu trebuie sa pretinzi o suma daca iti faci treaba cum trebuie, vei fi rasplatit pe masura muncii tale, iar daca nu-ti convine, nu te tine nimeni cu forta.
Va doresc sa gasiti bona pe care o cautati, si sa fie ca o bunica tare buna pt copilasul vostru. Sarbatori fericite!
ligeea spune:
si pe mine m-ar interesa o bona dar sunt ,,panicata de ce am citit aici la subiectele cu bone .
In definitiv nu banii conteaza - e vorba de copilul tau si la acest subiect -singurul -nu pobisnuiesc sa negociez , vreau pt. el ce-i mai bun , e vorba de calitatea persoanei cu care copilul petrece cea mai mare parte a timpului pana la 3-4 anicand merge la gradi
Credeti ca la cca 10 mil /luna sunt sanse sa gaseti o bona educata , cu bun simt si curata ?
Noi ne-am mutat de cateva zile la casa in zona Bucurestii Noi , daca stiti pe cineva disponibil pt. zona , va rog dati-mi un mesaj
larisuta spune:
Buna fetelor,am si eu nevoie de o bona,pt fetita mea de 1an si jumatate.Imi poate recomanda si mie cineva o BONA?Am cautat si pe la agentii(inca mai caut),dar nu prea am avut succes.Daca auziti pe cineva care a mai avut de a face cu,copii ,va rog sa anuntati.Ofer 7 mil la program de 1zi lucratoare,1 libera, fara wekend.Pupici si sanatate la bebei
2copii spune:
Recomand agentia Mary Poppins cu care colaborez de 3 ani, insa pe partea de menaj.
Mi s-a intamplat si mie sa merg la interviu si sa nu vina candidata (fara sa anunte), insa neseriozitatea este a candidatei si nu a firmei. In plus, atat pe partea de menaj cat si de baby-sitting, nu prea mai ai de unde sa alegi persoane de calitate. Cred ca multe au plecat din tara. Bineinteles ca mai sunt si exceptii, trebuie sa ai insa mult noroc.