Agentie serioasa plasare bone? stiti?

Agentie serioasa plasare bone? stiti? | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

Eu o sa ma in curand nevoie de o bona si cum prin vecini inca n-am gasit, ma gandeam daca se merita sa apelezi la o agentie? sunt convinsa ca multe dintre voi au ce povesti..va rog, ma ajutati si pe mine sa nu mi se intample ce vi s-a intamplat rau si voua? sau sa mi se intample "de bine?..multumesc!

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Buna Roxana,

Eu am discutat sambata cu o amica ce a cautat infernal de mult o bona, desi ii oferea bine zicem noi, eu si ea, nu si bonele (adica la bebe de 6 luni, 7 mil la 10 ore, chiar 7,5 pe ultimele interviuri).

Mi-a spus ca din toate agentiile cu care a lucrat singurii profesionisti sint cei de la Mary Poppins. Le gasesti coordonatele pe net. Eu am bona de acum 5 ani, am insa in jur multe, f multe familii care au apelat la agentii...nemultumiti de serv lor ca in ultimul an nu am mai intalnit.

Am ajuns ca inevitabil cu cine ma intalnesc sa discut de bone, salariile lor si agentii...sint cu ochii pe bona proprie ca pe butelie, in ciuda defectelor pare a fi una dintre cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Offf.., ca nu stiu cum s-o spun... Eu am cautat bona 8 luni de zile. Printre agentiile la care am apelat a fost si Mary Poppins -- n-am apucat sa ma intilnesc cu nimeni pt ca toate doamnele recomandate de agentie au pus conditii de prezentare la interviu ("nu pot saptamina asta, se poate saptamina viitoare?", "asa de devreme dimineata? nu se poate mai tirziu?" , etc)

Acum Roxana concluziile le tragi singura: daca pe tine te-ar chema la interviu de angajare ai pune conditii sau ai face tot posibilul sa ajungi?

Cu "experienta" acumulata in aceste 8 luni pot sa spun ca n-as mai apela la o agentie, as cauta numai printre cunostinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Noi am fost la Hara, am vazut 3 bone.
Nu eram foarte convinsi de niciuna dintre ele, dar fiind presati de timp am ales-o pe una din ele.
Numai ca.... nu mai reuseau sa dea de ea, cik plecase din Bucuresti.

Pana la urma, am gasit bona fetitei prin cunostinte.

Oricum am ramas cu banii dati pe interviu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Initial, am apelat si noi la o agentie, Mary Poppins. Ce sa zic, interviurile mi s-au parut organizate destul de profesional, au venit 5 candidate si mai tinere si mai in varsta (intre 37 si 55 de ani), urmau sa le tina un curs de prim ajutor si le cereau analize medicale, aveau dosare cu diverse acte, recomandari, CV intr-un format standard al agentiei.
La sfarsit am cerut si ne-au dat copii dupa CV-urile a 2 tipe care ni s-au parut noua mai interesante, ramanand sa ne mai gandim.
Totusi nu ne-a placut niciuna suficient de mult pentru a-mi da bebelusha pe mana ei si cereau si foarte mult (dupa parerea mea). Adica intre 7 si 10 milioane, cu aproximativ 1 an si jumatate in urma. Asta fara a avea niciuna vreo pregatire speciala in cresterea si educarea copiilor. Una singura avea 12 clase, celelate max. 10, experienta lor consta in cresterea propriilor copii, nepoti, eventual 1-2 copii ai altora (cele mai in varsta).

Am avut marele noroc sa ne recomande cineva o bona care s-a dovedit potrivita de la bun inceput, in curand implinim 2 ani de colaborare foarte buna.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

mda, sunt convinsa ca o sa fie greu, prima bona am gasit-o tot prin recomandare, insa dupa 5 ani ne-a facut bucata si a plecat, c-o puneam sa faca prea multe, cica ...am ramas inca cu o rana in suflet dar o sa incerc sa nu judec o noua bona..sa fiu deschisa..o sa incerc prin recomandari, daca reusesc ceva, daca nu, o sa tb sa apelez la o agentie, insa sp[eram sa hasesc o agentie la care daca tot platesc bani buni, sa ne ofere si serviciile pe masura, nu numai vorbe

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Din povestirile bonei mele actuale, tot ce fac cei de la agentii este sa le cheme, sa le ceara niste hartoage si sa le sune pentru un interviu. Nu verifica recomandarile, analizele sunt da si nu, cazierul poti sa ti-l iei cu 10 lei luna de la politie...Adica, nu poti sa iti pui baza in ce recomanda agentiile, si sa si mai dai un salariu intreg, mi se pare aberant.

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by sofia_misicu

Din povestirile bonei mele actuale, tot ce fac cei de la agentii este sa le cheme, sa le ceara niste hartoage si sa le sune pentru un interviu. Nu verifica recomandarile, analizele sunt da si nu, cazierul poti sa ti-l iei cu 10 lei luna de la politie...Adica, nu poti sa iti pui baza in ce recomanda agentiile, si sa si mai dai un salariu intreg, mi se pare aberant.

Nuka si Mama la Nuka

Nu mi se pare relevant ceea ce afirma bona ta. La urma urmei, ea nu sta in timpul programului acolo, sa vada exact ce fac cei din agentie. Ea stie doar ca este sunata sa vina la interviu, dar asta nu inseamna ca cei de acolo nu fac verificari,in cele mai multe din cazuri.
Acum, nu stiu daca asa este peste tot, nu stiu ce fac altii eu una m-as simti ca-s cu temele nefacute daca n-as face acele verificari. Si mai ales, cum as putea sa selectez niste persoane daca nu stiu ce-i cu ele? Intr-un oras mai mic insa e mai usor sa afli ce si cum despre oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mai fetelor ma bagati in sperieti,7-10 milioane,ca sa stea cu copilul,sa-l plimbe si sa-i dea sa manance?Pai ma fac si eu nene bona,mie una mi se pare exagerat de mult!
Scuzati de offtopic da am ramas cu gura cascata!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Valentinag, serios? Am nevoie disperata!
(Scuze si eu de off-topic)

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Inaioana, ce fel de bona cauti? Una tanara, una mai in varsta? Eu am o bona super, noroc ca o cunosc de ani buni(mi-a fost vecina), este pensionata de curand... Alec este un norocos, se distreaza copios amandoi in lipsa mea, ii rade cand vorbeste cu el, il ingrijeste cu mare atentie, ii calca cu minutiozitate lucrusoarele, face gym cu el, etc.
O pensionara inca in putere, mai "tinerica" este cea mai buna varianta!
Daca angajezi bona prin agentii este posibil sa ai MARI surprize.
Daca vrei, mai caut si eu pentru tine, era una recomandata de o buna amica de-a mea ( a avut grija de fetita ei), sta in Damaroaia (Bucurestii Noi), dar stiu ca are o nepotzica de un an... o pot suna sa o intreb daca este interesata.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput