Agentie serioasa plasare bone? stiti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

daca vrei sa iesi la un restaurant/club: culci copilul seara (a mea se culca pe la 8.30-9.00, probabil ca si la voi e la fel) si rogi pe cineva sa stea acasa in caz ca se trezeste (o prietena, o sora/frate, eventual bona unei prietene pe care o platesti cu ora). pregatesti niste bunatati, un film bun la dvd, o bere rece daca-i vara, si totul e aranjat.
in cazul unui concert/spectacol lucrurile sunt putin mai complicate pentru ca trebuie sa fiti acolo la ora fixa. de ex saptamana asta cand am fost la concertul cesariei evora, am dus copilul la arlechino club cu sora lui tati, unde s-au jucat vreo doua ore si totul a fost super!
pentru iesiri de weekend cu prietenii, copilul sta doua zile la bunici.
pentru fiecare situatie exista o solutie, asa ca daca imi scrii exact ce vrei sa faci, iti pot spune cum am facut noi. pupici si un weekend placut

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

On topic - iti trimit pe PM cateva date despre o agentie.
Noi am avut o bona gasita prin cunostinte, si ne-a dezamagit complet. Am renuntat la ea dupa doua luni, si am dus copilul la gradinita privata cu grupa de bebelusi (avea 1,2 ani) - a fost greu, dar nu imposibil. Bona... eu o consider necesara cand este copilul mic NUMAI daca nu ai pe nimeni altcineva sa te ajute. Prin agentii, nu ai garantia ca nimeresti o bona ca lumea, dar macar poti cauta un anumit profil - de ex o fosta invatatoare, sau o fosta asistenta medicala,... Cat despre salariu... salariul maxim pe care stiu ca il da bonei o cunostinta care are doi copii este de 8 milioane, si le face si menaj, si este vorba de 12 ore pe zi.
Off topic oarecum - sau ma rog, on topic la ultimele intrebari Noi nu am prea iesit cu fata dupa noi cat timp a fost mica. Am prins sezon aiurea, ea fiind nascuta la sfarsitul lui august... cand sa o scot mai bine afara a venit gerul. Asa ca... ce am facut, e simplu. Am renuntat la iesiri si restaurante (si asa nu ne dadeam noi in vant... nici banii si nici timpul nu ne-au dat niciodata afara din casa). N-avem aici pe nimeni, nici un frate, nici o sora, nici macar prea multi prieteni, ca majorittea s-au evaporat cand am nascut eu si cand nu se mai putea freca menta la noi la rummy cu bere si alune ore in sir. Si nu regret nimic, ci din contra, macar am vazut cine sunt prieteni adevarati si cine inchipuiti.
Pana pe la 2 ani ieseam cu ea, dar vara, la terase, la o pizza, etc. Nu prea statea insa locului, si era si normal. Acum, cand are 3 ani, mai poti merge si intr-un restaurnat, dar trebuie sa stai cu ochii dupa ea mereu.
Preferam insa sa ne petrecem altfel timpul - cand vremea tine cu noi, iesim la padure sau dam o fuga la mare sau la munte. Cand vremea e urata, mergem la Tandarica sau la locuri de joaca.
Vara, in timpul vacantei, o duc la ai mei, pentru ca noi nu prea avem concediu, si atunci avem cam o luna, poate doua, fara ea. Si sa stii ca ne lipseste. Programul nostru nu prea are rost fara copil. Programul nostru in doi incepe dupa o anumita ora cand ea doarme, iar cand ea e treaza, programul nostru este aproape mereu in trei (exceptie fac numai zilele in care unul din noi lucreaza mai mult decat de obicei)

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

roxana - am uitat sa iti spun ca trebuie sa fii pregatita sa te intorci acasa de la restaurant/concert/etc in maxim 30 min. ca nu se stie niciodata noi am patit-o cu matza mica, s-a culcat, am iesit la un restaurant care ne place noua tare mult (nu zic nume sa nu fac reclama) si tocmai cand sa vina clatitele cu somon (delicioase) a trebuit sa ne intoarcem. am cerut clatitele la pachet, ne-am urcat in masina si in 15 min am ajuns in dr taberei (record maxim de viteza) dar vezi, asa avem ce sa povestim nepotilor la batranete

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Aveti cunostinte despre agentia Baby Help?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Draga vrabiuta, mi-ar placea ce spui tu, insa nu se potriveste..nu ca am putea sa ne ducem prea des undeva, ca nu ne prea permitem, dar o data pe an ...insa nu avem absolut pe nimeni cu care sa lasam copilul, numai fost abona, insa ptr. Maria, cea mare(6 ani), ca ptr. Teo, nici gand, nu vrea sa stea deloc...cand se trezeste nopatea, si se trezeste, ca sa dam raportul, nu? ..nu ma vrea decat pe mine, desi seara e inebunita cand vine atti de la serviciu...numai la mama mai sta, dar nu stiu daca noaptea...dar mama e la 100 km...vine ea, da rarut...oricum, mercic ptr. pontuir...cat despre record la viteza : uite aici, m-am dus cu Maria la Mac la Obor, la o fetita, la ziua ei, am lasat-oi acasa pe mandra mica cu tati si bunicu...dupa 2 ore ma suna ca bebe plange de cand am plecat..am lasata-o pe Maria acolo s-o aduca sarbatorita(daca a vrut s-o cheme, nu ? ) si am plecat val-vartej, in 7 minute am ajuns acasa de la Obor in Crangasi, in miezul zilei...si nici n-am incasat nici-o amenda ...

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur_007 spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Mai fetelor ma bagati in sperieti,7-10 milioane,ca sa stea cu copilul,sa-l plimbe si sa-i dea sa manance?Pai ma fac si eu nene bona,mie una mi se pare exagerat de mult!
Scuzati de offtopic da am ramas cu gura cascata!

"La vita e bella"
poze

in acest caz cred ca ar trbui sa va informati despre ce face o bona(calificata)nu se rezuma educatia unui copil la a-i da sa manance si a-l supraveghea ca pe un obiect oarecare.Trebuie sa faci cu daruire totul.Stai cu copilul 8-1O ore,ii formezi personalitatea,il educi,ii iubesti,raspunzi de viata lui si pe deasupra mai faci multe alte trburi casnice e putin ?Astept replica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Fleur, despre suma aceea se discuta cu mult, mult timp in urma. Bonei pe care am angajat-o in 2005 (si care inca este la noi) ii dadeam 5.5 milioane pe vremea aia. In 2006, de cand sunt mesajele care te-au suparat, ii dadeam 6 milioane, poate 6 si jumatate.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu acum un an si jumatate am luat bona (pe care o am si in prezent - de care sunt super multumita) prin agentia Mamy Help.
Coordonatele sunt aici: http://www.mamihelp.ro

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Fleur, suna tare frumos ceea ce spui tu! Oare asa or face si or gandi toate bonele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Fleur sunt perfect de acord cu tine.
Ai dreptate 100%

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput