Agentie serioasa plasare bone? stiti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

quote:
Originally posted by sofia_misicu

cazierul poti sa ti-l iei cu 10 lei luna de la politie..
Nuka si Mama la Nuka

Adikata, sa zic eu NICI IN POLITIE NU POTI SA AI INCREDERE, care semneaza si stampileaza un ACT, darmite untr-o BONA sau Agentie!!!
Cum spuneam si in randul agentiilor sunt uscaturi si astfel se face selectia si in randul bonelor...dar selectezi pana nu mai ai ce da clientilor si uite asa, ca doar nu sunt pantofi ci oameni si cu oamenii.... mai greu de multumit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Lyly, as vrea una pensionara dar in putere , cum zici si tu. Eu nu stiu exact unde o sa stam dar in orice caz in centru undeva , momentan cautam chiar in zona Unirii. O sa am nevoie de ea pt aprox.9-10 ore/zi. Daca ai putea sa cauti si tu ar fi MINUNAT. Eu am o recomandare dar inca nu am vazut-o si nu stiu daca vine si in zona care ma intereseaza pe mine. Ea ar vrea pt un program de 10 ore - 8 mil/luna , ceea ce este ok.
Deci...cam pe aici sunt cu pretentiile. Sincer mi-e destul de teama de cautatul prin agentii, prefer varianta "printre prieteni".

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Lyly, as vrea una pensionara dar in putere , cum zici si tu. Eu nu stiu exact unde o sa stam dar in orice caz in centru undeva , momentan cautam chiar in zona Unirii. O sa am nevoie de ea pt aprox.9-10 ore/zi. Daca ai putea sa cauti si tu ar fi MINUNAT. Eu am o recomandare dar inca nu am vazut-o si nu stiu daca vine si in zona care ma intereseaza pe mine. Ea ar vrea pt un program de 10 ore - 8 mil/luna , ceea ce este ok.
Deci...cam pe aici sunt cu pretentiile. Sincer mi-e destul de teama de cautatul prin agentii, prefer varianta "printre prieteni".

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

oki, le intreb pe cele pe care pusesem eu okii. Nu am mai apucat sa discut cu nici una dintre cele care imi fusesera recomandate caci a aparut bona actuala ca din senin si am stiut ca-i este destinata lui Moaca
Te anunt imediat ce am vreun raspuns.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Eu am gasit-o pe bona mea prin Agentie.Se numeste dupa numele patroanei Agentia de Baby-sitting "Ramona Dima". Se poate gasi si pe internet.
Eu am fost multumita. Am dat criteriile si ea mi-a gasit mai multe persoane din care eu am putut alege.
Analizele erau complete si recente, un dosar referitor la cazier si prezentarea familiei, o evaluare psihologica. Salariul de baza a fost stabilit de agentie si comunicat partilor. Ulterior noi am marit ca ma fost multumiti.
Am platiti comision jumatate de salariu pe o luna si daca nu eram multumiti in decurs de o luna o concediam si la urmatoarea bona nu mai plateam comision.
Interviurile au fost la sediul agentiei si inainte de a veni bona acasa ni s-au dat datele ei cu adresa cu tot si i-am vazut casa si familia.
eu am fost multumita de serviciile agentiei si mai ales de promptitudine.
Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

nici noi nu am avut o experienta prea placuta cu cei de la Hara. nu ii recomand. nu stiu pe nimeni care sa fi gasit o bona buna prin agentie, asa ca nu pot face recomandari.
singurul lucru pe care as vrea sa il spun - offtopic - este ca mi se pare ENORM sa dai unei bone 10 mil/luna. o gradinita particulara buna costa 8-9 mil lei. copilul este in grija unei persoane specializate, cu studii de pedagogie, psihologie a copilului. in cost sunt incluse asistenta medicala permanenta, 3 mese pe zi, rechizite etc. copilul isi dezvolta abilitatile, socializeaza, interactioneaza cu ceilalti copii de varsta lui. sa dai unei bone un salariu mai mare decat taxa unei gradinite particulare... de ce?
roxana - scuze ca am fost offtopic.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Raspuns tot off-topic, sorry...bona e necesar mai ales cand ai 2 copii si sau nici o bunica/soacra pt programul de dupa gradinita.

Ce faci cu copilul dupa ora 6 sau 7 pm de ex?! sau cand e bolnav?

Mergi la inceput

offtopic - noi nu avem nici o bunica/soacra/vecina. ce fac cu copilul dupa ora 6? pai incepand cu ora 6 suntem... parinti. oricum e foarte scurt timpul pe care il petrecem impreuna cu ea, cateva ore pe zi. cand copilul e bolnav muncesc de acasa. cand vor fi doi, se va schimba situatia.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

multumesc ptr. raspunsuri, chiar daca unele au fost off-topics ...problema este cum sa faci diferenta intre agentiile bune si cele rele? ca daca te iei dupa prezentarile de pe net, mama, mama, iti dau marea cu sarea ...si bona, Vrabiuta este necesara cand bebe n-a implinit inca 1 an, si nu avem bunici, matusi, etc pe-aproape..ce sa facem...cand face 1,5-2 nai o dau la aceeasi gradi ca Maria, dar pana atunci, mai este...oricum, o sa cer mai intai o bona disponibila pe la voi ...si mai vroiam sa va intreb, noi suntem singuri in Bucuresti, nu avem pe nimeni...n-am mai fost singuri pe undeva, de nu-mi amintesc...voi cum rezolvati?cand nu aveti nimic disponibil, normal? si de la ce varsta poti lasa pe bebe? Teo, fetita cea mica are 10 luni..va pupicesc

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

roxana - nu contest ideea de bona, cu atat mai putin in cazul copiilor mici. si noi am avut bona o perioada scurta, a fost singura solutie cand m-am intors la birou si lia pui era inca prea mica pentru gradinita. ce nu inteleg eu este un salariu de 10 mil lei unei bone fara pregatire pedagogica, medicala (in plus, daca adaugam costurile cu mancare pentru copil si bona, rechizite, consum casnic, eventual un abonament de transport in comun, prime/cadouri de sarbatori, etc suma va depasi cu mult costurile unei gradinite particulare bune din bucuresti).

daca vrem sa iesim singuri trebuie sa ne organizam din timp scrie-mi pe pm ce anume vrei sa stii si iti spun

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

aa, Vrabiuta, cu siguranta ca un salariu de 1000 la o bona care nu face mai nimika si nu are nici pregatire pedagogica sau altceva e super mare, nici nu ma gandeam la asa ceva..cat desprew a iesi singuri(eu si sotul, normal ), nu poti sa expui aici ceva, ceva, sa vada tot poporul? va pupic dulce

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput