Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 3
biluta28 spune:
uitai sa ma laud cu Edi - "Picaso" a pictat cu tempera si pensule peste 20 de coli iar eu am schimbat la borcane cu apa de am ametit caci cum se murdarea un pic apa cum striga sa o schimb
la un mom. nu am mai schimbat-o si s-a dus singur a varsat apa si apoi striga dupa mine sa-i pun apa; cand am poze va pun![]()
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
szivarvany spune:
Eu ii dadusem mandrei o agenda babana, super faina cu coperti chestii trestii si doar acolo "deseneaza"
Sincer va zic ca pe mine ma apuca rasul cand deseneaza cate o chestie care nu seamana a nimic, dar ea imi prezinta opera drept catel, ratza, casuta, floare, peste 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
M-am intors si eu de la doc. Toate bune...cel mai important: col lung si inchis, ca de asta imi era cel mai frica, ca-l scap printre picioare la ce de contractii am
.
Mai am doua saptamani si merg la control din saptamana in saptamana, semn ca e pe vineeeeeeeee. (Si eu m-am impotmolit la ultimul capitol
. N-am inspiratie, n-am materialele care imi trebuie, of, of, ...)
Chiar asa, Lia, cum o duci? Si Felicia?
Spor la bebe2 Andreea si Magda!
Alice si Gabi spor la amenajari!
Daria, astept poza cu jucaria ca nu reusesc sa-mi dau seama cum e.
Dorsilia spune:
sal!
io din urma n-am apucat sa citesc, va zic asa rezumat de noi:
- io fusei la ctrl si mi-a zis ca bblusa la masuratori da cu 2 sapt mai mica decat trebe sa fie conform varstei sarcinii :(( Nu va mai zic ca is stresata ca asta deja stiti. Are un kil matza mica, doar. E o mamica ce la 6,5 luni avea bebele 2 kg. Mai caut un ecografist daca ma mai tin nervii.
- cu gingia/dintii se mai ameliora cat de cat, in sensu ca ma doare dar nu la fel de tare, deci mai pot mastica una alta
- sunt in maxima dilema cu ce sa-i dau sau daca sa-i dau lui Danut umunostimulatoare homeopate d-alea Ribomunyl, Bronho-vaxom, Luivac....taica-su nu-i de acord, zice ca nu stim noi ce efecte secundare dau la fiece organism in parte si sa las copilu in pace, dar io n-as vrea sa-l las asa fara "scut" acum in sezonu rece ce urmeaza, alias sezonu` virozelor. In afara de sucu natural de fructe, miere, fructe storcite, cu altceva nu-l vitaminizez. CE SA FAC ?
merci ca ati intrebat de mine, pupe
biluta28 spune:
LIA, da-i ceai de catina, macese, sau siropuri sunt bune antiraceala si au vit. C naturala 
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna
http://community.webshots.com/user/biluta28
Dorsilia spune:
La noi ceaiul e subiect inchis, el ceai n-a baut niciodata, nu-i place. In afara de scumpetea aia de ceai pliculewte anticolici, babydrink, n-a baut asa ceva.
Dorsilia spune:
Roxi, ce patanie nasoala! Ia reteta noastra, functioneaza : intram in selgros cu copilu-n carut, asezat in fund, jos, dam o raita la sectoru jucarii, agatam o masinuta, apoi are treaba si sta acolo pana iesim, nu se cocoteaza afara
Sanatate lui Stefi si bafta lui Mitzu
speel spune:
Buna seara,
Alice,merci mult.Sa vad daca m-a descurc sa pun in aplicare.
Roxana,imi pot imagina prin ce clipe ai trecut.Bine ca n-a fost nimic serios.
Olivia..............are burta.Sariti ca m-a arunc pe geam!!!!!!!!unde o ti-i draga mea?
ca io nici cu lupa si n-am zarit nici urma de burta?E detasabila?asta ar fi explicatia ca io n-o vad in poze,cre ca la pozat o scoti.Asa si cursurile mele sunt in limba germana,draguta de altfel.Numai mie nu-mi place de loc.Acu de nevoie te sui si caruta altuia!asta este.
Carmen,stai linistita si ai nostri ciripeti n-au scos o vorba doua zile.Chiar am zis ca i-am luat gata bolnavi.Stateau zgribuliti unul in altul si nu caraiau nica.Dupa doua zile a inceput concertul.Am vazut la alte persoane ca-i scoteau afara din colivie si zburau prin casa.Io n-am facut asa drept urmare cum bagam mina in colivie sa-i scot ca sa spal colivia m-a ciupeau ingrozitor.de altfel tare tare draguti sunt.
speel spune:
Lia,stai linistita,cu siguranta bebita v-a deveni o rotunjoara cu asa mamica gospodina desavarsita.
Cristal si io tin pumnii.
Adela,fruntea sus,mult a fost putin mai este.
cristalina spune:
quote:
Originally posted by mitzura
M-am intors si eu de la doc. Toate bune...cel mai important: col lung si inchis, ca de asta imi era cel mai frica, ca-l scap printre picioare la ce de contractii am.

Bun asa. Ia niste chiloti mari si elastici, pentru orice eventualitate!
Sa stea Mara la caldurica pana la 39 saptamani si un pic va urez!...:)
Si spor la scris!
Pe mine ma intreaba lumea daca e baiat sau fata
Si noi avem caiete, carioci, culori... "pisu" (pixu) e preferat insa! Mi-a bagat si primele rupestre pe peretii albi din sufragerie, de era sa mor de inima!...:)
Noi desenam ochiii, gu-itzaaa, nasuuu cu culori, dar ne plictisim repede.
Daria, 3 ore cu bulinele?! Ptiu sa nu va fie de deochi!
Sa pui poze (cu toate ca Maria n-are pic de rabdare, dar merita incercat...:)))
Magda...adolescenta, ce sa mai...:)))...Spor!
Andreea, sa fie cu ochisori si la voi si sanatate lui Stefi!
Io cica downloadez poze cu zapacila...:)
Multumesc frumos pentru urari...:)
O seara linistita sa avem.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi