Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare, trag chiulul la greu, am trimis omul cu cupilul iar eu aterizai de la doo ore de reflexoterapie, ceea ce va recomand si vou

Aici poze cu "minunea" de jucarie, cel putin la noi are efecte miraculoase si de durata:
http://family.webshots.com/photo/2674431560059491989LZVIlL

Am fugit sa pregatesc mancarica.
Pupam trupa, noapte faina la mamici si copii si o zi insorita cu mult spor mamicilor si bebicilor din schimbul 3 !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

sara buna
sa va zic ca-s bolnava din nou? ptiu, ca si eu o data cu pupi, cand e el hop si eu imediat la cateva zile. am zis ca mor we asta, mie mi-e teama sa nu fi fost gripa ca daca asta e, pupi nu-i vaccinat si mi-e sa nu i-o dau eu lui. eh, om trece noi si peste asta. ieri am dormit si bolit toata ziua, azi m-am dus la munci ca n-am incotro dar am plecat pe la 4 fara asa ca uite la 5 fara scriu pe forum.
vestea buna e ca lui pupi i-au trecut bubitele din gura, a reinceput sa pape si ca recompensa primeste cioco pe care o numeste "unu".
in rest, asteptam sa iasa soarele si pe strada noastra

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,unde era colectzia aia de cercuri ca am si eu nevoie de vreo catevaDin serialul"termopane si moloz" raportam pus termopan in timp record de la 10 dimineatza pana la 18!Acum imi vine sa rad,trebuia sa fac o poza sa vedeti cum a dormit mandra mea in timp ce mesterii daramau 2 cm din balcon(ca deh au gresit masuratorile)si faceau si ditamai gaurile,o tineam de manutza si ii tineam si o perna peste ureche ca sa nu auda
Pupam burticile si tinem pumnii sa fie totul asa cum isi doresc mamicile!!!
Mai cupilul meu si-a gasit vocatia se face preoteasa!!Le-am cumparat ei si prietenului ei Emi(Olivia,regret dar cred ca Emi i-a furat-o lui Luca)doi arci licurici si toata dupa amiaza au mers prin parc,balanganind aricii si cantand "Doamne miluiesteeeee!"
Si tot din categoria perle,in week-end sotiorul meu a executat o mancare de conopida(auzind ca vine concurentza l-a executat ciorba de burta)iar mandra mea sensibila la mirosuri,intra in bucatarie si il intreaba pe tacsu "tata ai facut kk pe tine?" tacsu "nu,da' de ce?",raspuns"miloase ulat,tata"
hai pupici
Edit ca am uitat sa ma laud,am facut pui pe sticla am si-o poza ,am s-o bag mai tarziu iar mandra l-a devorat!Pupam toti copiii bolnaviori si pe AndreeaP!!!
gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
woooah ce somn imi e, nu stiu de ce.
aveti voie sa ma cicaliti, dar nu am pus nici acum pozele....n-am avut loc la calculator ca nu jtu ce componente testa my husband deci...sper ca azi
in rest se pare ca i-a lovit guturaiu'si pe baietii mei ca de, ei is mai sensibilosi. tratam cu paracetamol/ervex respectiv. si trece si asta....
Lia eu zic sa lasi balta ideile astea cu "stimulatoare de imunitate" is vax albina. si la moda. ca el oricum nu se duce in gradinita/cresa. forget it.
Mitzu hihihi face bungee jumping Mara cu cordonu'? heheee nu mai e mult!
Andreea sanatate multa si voua, sa va treaca rapid guturaiu si sa nu il ia si Pupi!
Daria hahahhaha identica jucaria cu cele care erau pe vremile mele....de unde ai gasit asa ceva???? ca la noi nu am vazut
gata ma duc la muncile mele....o zi super sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ioana, ai ferestre foarte mari la balcon sa intelegem?!...:)))
Super fazele cu Maria ...mi-i imaginez balanganind de arici....hahaha

Magda, nu stiu ce s-a inteles din mesajul meu de ieri cu adolescenta ...Eu voiam sa zic ca si alte domnite burtoase sunt tot la liceu...

Philip, sanatate la amandoi, sa va treaca repede si sa nu o mai luati unul de la altul. Maria e la a treia tura de muci vascosi.

A sforait cupilu meu toata noaptea, facea ca tractorul si n-am putut sa dorm defel! Iar pe la 4 dimineata s-a trezit urland "tatiii! tatiii!" Tot leganata in brate am calmat-o!
Sper sa nu fie traumatizata samburica de la atatea haltere cu Maria...

Uitai...Daria, cum ii zice la jocul ala ca vreau si eu sa-i cumpar.
Erau intr-adevar cand eram noi mici unele mai micute, infigeai pe o tablita mai mica...

O zi minunata sa avem! (io's intr-o mare verva...si nici macar nu mancai ciucalata....:))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bonjuricaaa !
Cred ca tuturor le este somn, ca nu prea ati scris ...
Schimbul III, parca la voi era sarbatoare, asa ca motivam absentele !
Lia, !! Nu iti face probleme cu povestea cu saptaminile, tu stii ca masuratorile astea sint estimative ! Tii minte de la Danutz, nu ? Ma bucur ca esti mai bine cu maseaua ! Si noi facem la fel cind mergem la magazin, il asezam pe Andrei in carutz si luam o jucarie de la raionul respectiv si pina la iesire se joaca binemerci ! Doar ca ultima data cind am fost (adicatelea simbata), a pus mina pe una bucata jucarioasa de 1 mil si juma, daia cu butoane si cintecele si sa vezi scandal cind i-am luat-o din mina !!!
Andreea de Pupi, sanatate multa !
Si la fel si baietilor tai, Roxi !
Mitzu, !! Pupi la burtica !
Daria, da, stiu jucaria, dupa cum am spus si de gasit io am vazut in Cora si in selgros si in Carrefour (ca tot intreba Roxi), si cred ca au si prin librarii ! Io una te invidiez pentru cum sta Giulia si se joaca de frumos !!!
Io-s paici, la muncile mele !
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si uitai sa spun ca am reusit de am mai pus si eu niste pozici, le gasiti aici.

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! Intru pentru un scurt raport.

Adela, ai grija! Mult a fost putin a mai ramas pana la venirea Marei acasa! Pentru pete io tot vanish foloses, oxi action mi se pare ceva mai eficient.
Lia, daca vrei, iti trimit lista cu masuratorile lui Vicu pe cand era la cald... Intotdeauna a fost mai mic decat var4sta de sarcina si intotdeauna recomandarea doctorului era sa stau cuminte, sa ma linistesc, sa-mi iau concediu... O sa fie bine!
Dana, sanatate soacrei si tie spor la invatat!
Roxa, mey, ce sperietura... Stiu senzatia de gol in stomac...
Monica, pupe pe burtici! Io nu mai stiu, Maria mai doarme cu voi? Ca la venirea samburicii va fi tare greu...
Daria, ce-mi place jocul ala! Imi aduc aminte ca am avut si eu cand eram mica si stateam ore intregi brodand... Pana a aparut fratello si mi l-a facut praf....

Ieri am fost prima zi la gradi. Am plecat voios, fericit, a ciripit tot drumul. Cand am ajuns a stat sa-l schimb, dupa care mi s-a agatat de gat. Strans, de nu aveam aer. Si am urcat la grupa... Unde erau 3 copii mai mari care se uitau la desene animate la ora 8 Mi s-a parut cam nasol... A stat agata de mine vreo 10 minute, n-a vrut jucarii, n-a vrut copii, n-a vrut educatoare. Se sprijinea de mine, ma tinea cu o mana dupa gat si se uita in jur. Incet am inceput sa-i dau jucarii, sa il trimit dupa masinutze si altele. Si gata... A inceput sa se joace, dar cu coada ochiului era dupa mine. Dupa vreo ora am hotarat sa plec. M-am ridicat si i-am spus ca plec la servici. M-a pupat frumos si s-a intors la jucarii. Buuun.. Da' trebuia sa plece si bona.... Eeee, aici n-a prea fost de acord. I-am explicat ca eu pelc la servici si bona sa faca de mancare si el ramane la copii sa se joace. Nu foarte convins, a fost de acord. M-a mai pupat o data, a pupat si bona si am plecat. N-a plans o secunda. Cand s-a dus bona sa-l ia alerga de mama focului.
A mancat fara nazuri, nu s-a murdarit... Singurul lucru nashpa a fost ca si-a uitat catelul la gradi si aseara plangea dupa el...
Pe ansamblu a fost bine. Azi m-a condus pana la iesirea din bloc, duipa care el a plecat la gradi si eu la servici...
Gata, plec la munci, desi n-am kef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Fetele...neatza...s-a sculat dulceatza?

Apropo de dulceatza,din ciclul :fata mamei cea 'perloasa':

O fetita de 3 ani vine la ma-sa si o intreba cum se spune de fapt la cuculetzul baietilor.Sta mama si se gandeste la variante si pana la urma se hotaraste pt varianta din Dex si ii zice:
mama:baietii au penis
fata: oaaaaaaa (urlete)
mama:ce ai draga,ce urli?
fata:nu vreauuuu peeeniiis
mama:se mai spune:cocoshel,cuculetz,putzulica....dar corect este penis
fata:oaaaaaaaaa (urlete iar)
mama:de ce urli mah,ce ai?
fata:nu-mi place peeeeniiiiis
mama:dar cum iti place?
fata: eu o sa-i spun DULCEATZO!!!!
(Ma-sa...sa pice jos...nu stia,sa rada,sa o corecteze...)
fata:si la pasarica fetelor o sa zic DANONE!!!

Deci avem noi acceptiuni ale celor doo alimente...iar ma-sa spera ca fata nu va da in diabet

O iau in ordine inversa.La noi e boierie,sefa e plecata in strainataturi si ne facem de cap.Ieri am plecat 3 ore in oras,pe la Mall...si desigur ca am spart pushculita si mi-am luat o bluza.Miercuri,alta runda de cumparaturi.

Sambata...am cam tras chiulul la treaba,ca am plimbat copilul si am facut si piata,iar husbandul de la ora 6 si ceva... s-a apucat de ciorba de burta,de am picat pe spate cand am vazut ca se trezeste cu noaptea in cap.Io apoi prin casa,cu ala mic,cu fata...deci a facut el si pasta de peste si branza frecata cu ceapa si telina cu maioneza.Iar duminica a facut pizza.Hmmmmmm...acu' stau si ma gandesc...a fost prea bine,oare nu mi se pregateste ceva?

Musafirii au venit si cu bebeii din dotare,de 3,respectiv 2 luni si era o chiraiala la mine,de ziceau vecinii ca e cresa.Dar ne-au facut pofta de bebei,mai ales husbandului,care saliva aproape la gandul ca ar putea sa mai aiba unul
Poze,n-a prea multe,ca noua ni s-a stricat aparatul si a venit cumnata cu al ei,dar cu acumulatorii descarcati.Am apucat sa facem cateva doar si mai mult lui Rares.
In schiiiimb...am dormit duminica pana la 10...ca teroristul era la mama....boierie,dom'le.

Acum astept targul de Sf. Paraschiva,sa vedem ce gasim pe acolo

Dorsilia....sa nu iti faci probleme inainte.La eco,la mine,in luna mare,a saptea-opta...ziceau ca are in jur de 2.5 kg...si io speram sa aiba macar 3.500...si cam faceam calcule incat sa iasa cum vreau.Siiii...s-a nascut de 4.200 kg.Deci una e masuratoarea din burta si alta cand iese.
Cat despre imuno-stimulatoare,io prefer ceva naturist sau homeopat.

Mitzule...sa fii sanatoasa si sa nasti usor si la termen,chit ca ai greu cu rabdarea pe ultima suta!

Daria...faina treaba cu jocul,al meu daca ar intzepeni 3 ore intr-un loc,as zice ca ori doarme,ori e bolnav...Doamne fereste!Imi place ce mutritza concentrata are Giulia.

Ioana...bestiala faza cu aricii,merita filmata.
Despre termopane si curatenie...imi iau campii daca ar trebui sa o iau de la capat.Efectiv sunt terorizata.
Cat despre conopida...io inteleg fata...mie nu-mi place conopida decat murata...si chiar miroase nashpa daca o fierbi...brrrrr

Andreea...sanatate multa si la cat mai putine batiste.Nu stiu,dar sezonul asta e cumplit cu virozele,cand se termina la unul,incepe la altul.

Monica...poate s-a speriat in somn ca nu mai poate respira bine,daca zici ca a sforait toata noaptea,si striga dupa tati,sa vina cu vidanja Iar verva vine de la halterele facute de samburica,ai starnit-o

Carmen cred ca e inhibata de 'gugustiucii' aia.Vorbesc ei si pt ea si acum Carmen echilibreaza balanta si nu mai zice nik Beyyy...lasa-i sa zboare prin casa si poate ai noroc sa te nimereasca un cacacel , apoi castigi la Loto si dai si tu o bere (sau un campari)

Gata...ca am logoree de acum...ma mai uit in urma,sa vad ce mi-a scapat si revin io...

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Monica(cristalina), am inteles la ce te-ai referit,problema e ca pan` se "prinde"la mine s-ar putea sa trec de adolescenta!!Si vreau si-o fetitzaaaaaaaa.....
Roxanaz, la server ma refreamSanatate multa !
Jucaria e misto, am mai vazut la o prietena ceva asemanator numai ca erau buline mai mari,ceea ce ar fi un avantaj ptr ca al meu mai are exces de zel sa guste!!!!Am sa caut si eu...

POZE MATEI

Mergi la inceput