Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 28
Nora__ spune:
na...alice,ai raspuns mai repede
Io cred ca Pasariq e ocupata cu facutul curateniei dupa zburatoare
Auzi,Pasariq....ai luat tu papagal,dar io nu te-as sfatui sa iei si alte animalutze,ete ce patesc altii:
O tipa intra intr-un magazin de animale sa-i cumpere un cadou prietenului ei. Ii spune patronului:
- Vreau sa-i iau prietenului meu un animal cadou, dar nu am decat 500.000 lei. Ce-mi puteti da de banii astia?
Patronul spune:
- Hmm, am numai animale cu pedigree aici, dar cred ca am ceva in magazie.
Intra acolo si aduce o broasca mare.
- Aceasta nu este o broasca obisnuita, broastei asteia ii place sexul oral. Si o face bine.
Gandindu-se ca broasca ii va prelua o parte din munca depusa acasa, tipa spune:
- O iau.
O duce acasa si i-o da prietenului, care bineinteles ca nu e deloc incantat.
Ea zambeste si ii spune:
- Aceasta nu este o broasca obisnuita, va las singuri sa va cunoasteti mai bine.
Dupa vreo trei sferturi de ora se intoarce acasa si, auzind zgomote de oale in bucatarie, se repede inauntru.
- Ce naiba faceti aici?
Omul ridica privirea dintr-o carte de bucate si spune:
- Daca reusesc sa o invat sa si gateasca, maine ai zburat de aici.
alice...baga reteta aia de Placinta cu iaurt...se face in juma' de ora,de cand pui mana pe ingrediente si pana bagi la cuptor.
Ioano...tu n-ai motive sa faci pe kamikaze,bag seama.Fata e normala si numai bine...si e si falcoasa,ce mai vrei de la ea?Sa isi tarasca falcile pe umar?Si bulanase frumusele are...eeeeeeeeeeee...tu strici fata(asta daca tot am vazut pozele cu mica artista)
Gabi....spor la treaba si sa fie gata cat mai repede!!
Mitzule......pupici pe burticutz...ma bucur ca am inveselit samburelul.Si sanatate lui Tudor!!
laptele i-l dau prn somn,dar am observat ca il bea si treaz.Cat a fost la regim,si nu avea voie lapte,il cerea.Dar tot cu bibe,ca nu vreau sa-l scol dimineata sa bea laptele.Si daca ii dau sa bea la 6.30,mai doarme pana pe la 8.30-9.Altfel,se scoala de foame.
Cat despre mana,are tendinta de a scrie si a manca cu stanga.Eu incercam sa-l corectez,dar mi-a zis cineva ca nu e bine,ca cei care sunt ambiidextrii,se dezvolta mai bine,sunt mai isteti...etc.Acum...sincer nu stiu ce sa fac,sa-l corectez sau nu.
Chiar...nu l-am masurat de mult,ia sa il pun la tocul usii,sa vad cat a crescut.
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roller025 spune:
Daria, Vicu nu si-a schimbat programul de masa. Doar ca acum mananca dimineatza la gradi (sa vaz io cum mananca azi...) Lapte ar bea in unele zile cate un litru, in altele trage de 250 ml toata ziua... De regula il bea inainte de somn, din bibe. La gradi il bea din cana, acasa nu...
Si Vicu e in categoria fulg: Vicu avea la ultima cantarire 11.5 kg... de lung nu stiu cat e de lung, da' atata timp cat e sanatos, nu-mi pasa.
Ioana, eu n-am baut lapte simplu niciodata, copil fiind. Nici acum nu sunt mare fan. Dar am baut cu mare placere lapte cu cacao. Incearca si vezi daca nu ii place asa, cu un praf de cacao.
PS: m-a sunat directoarea de la gradi, daca nu il ia cineva pe Vicu.... Bre, ce ma 'nerfeaza... Dimineatza le-am spus ca i-am adus pijamaua si ca azi sta toata ziua... mrrrrrr
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
cristalina spune:
Mitzule, pupam burtica si sanatate lui Tudor!
Poate s-a sfarmat blatul din cauza ca l-ai insiropat...o fi devenit si mai sfaramicios, ca din ce imi aduc eu aminte blatul de tarta e oricum sfaramicios.
Roxana...la mine e okay asa cum a dormit ieri. Daca ar tine-o asa (deocamdata nu cer si fara zbateri ca ma vede Doamne Doamne!) eu as fi multumita.
Alice, Nora, aveti dreptate...Si oricum, mi-e lene sa ma duc in oras dupa suzeta asa ca o lasam asa...daca insista John, sa se duca el...:)
Daria, noi nu servim lapte din biberon la lapte de la un an (pot spune cu mana pe inima ca s-a marit vizibil cantitatea de lapte de cand am trecut la lingurita!). La biberonul de apa am renuntat pe la vreo 2 ani...La cel de suc de vreo luna.
Am insistat eu cu biberoanele, ca ea cred ca renunta de mult..dar uda florile de pe covoare cu apa sau sucul, asa ca ma gandeam ca mai bine pica decat sa curga!!
In somn nu a servit decat tzatze.
Ioana, eu am incercat cand era in greva foamei sa o fac sa manance in somn. Nu am insistat ca nu avea rost, dadea in anorexie...
Si acum piesa de rezistenta. Maria are peste 97cm si 16kg...Fix nu stiu ca nu sta la masurat/cantarit...
Cand a fost racita slabise vreo 2 kg...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Nora__ spune:
alice...mi-am dat seama ca ai avut deget fugaretz pe send...dar mi-a fost drag sa iti raspundSefi n-am azi,de maine,dar tot nu ma pot face 'fimeie serioasa',deci ...nici o sansa de indreptare
Dana...s-au gandit educatoarele ca daca te intreaba,poate te razgandesti si mai scapa de un copil la somn
Roxi...ia mai baga niste retete rapide,poate schimb si io registrul la prajituri
Nora
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
cristalina spune:
Aaaa...incercatzi si cu paiul.
Finutzul nostru s-a lecuit de biberon asa...Ii dadea sa bea laptele cu paiul, ca vazuse el la McDonalds...Acu e mare fan!...:)))
Si Maria e fana baut cu paiul, numa' ca ea face bulbuci mai mult!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Stiti ce m-a apucat ? Ca Giulia bea din orice, nu are greturi ... dar laptele de dimineata il bea in somn, ala dinainte de somnic intinsa in pat, iar seara il bea din bibe, dar apoi mergem la spalari de dinti si ne mai jucam ... daca io scot bibele, sigur scade cantitatea de lapte ... nu e pacat ? ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
alice2004 spune:
Si noi lapte tot cu bibironul ! Am tooot incercat cu cana aia cu pai, dar de cite ori o vede fuge de ea si incepe sa plinga ! Am avut la mare ceva-ceva succese, dar minunea nu a tinut mult ! Asa ca decit sa renunte total la bautul laptelui, il mai las cu bibele ! Cit despre suc si apa, tot cu acelasi dispozitiv, Cristalina a descris plastic asa cum stie numai ea de ce, apropo de picurat si curs, hihii !!
Nora, cred ca am tiparit reteta aia de placinta cu iaurt si daca zici ca-i usoara, apoi am sa incerc si io ! Adevarul este ca eu am doua miini stingi cind vine vorba de prajituri, aluaturi si chestii dastea fainoase, nu-mi ies si pace buna ! Asa ca prefer cutiile alea cu deserturi gata preparate sau pe spatele carora scrie ca tre sa adaugi doar apa(lapte), eventual !
Dana, chiar, o fi zis directoarea ca ati uitat sa va luati copilul acasa, sa ramina cu unul mai putin ! Oricum, ma bucur tare ca Vicu e fan gradi si ca s-a adaptat rapid si bine la program ! Pupici si sa o tina tot asa !
Mitzule, pupici si burticii tale ! Si lui Tudor sanatate multa ! Mama, da ce repede a trecut timpul, parca mai ieri citeam mesajul tau cu testul de sarcina si cele doua liniutze roooz ! Si pofta buna la tarta, dupa cum spuneam mai sus, nu iti pot da indicatii pretioase la acest capitol culinar !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Bre, Vicu are delimitare clara: laptele in bibe, apa in cana cu cioc, sucul in canita de plastic cu paiul aferent... Nu se pot combina. Se supara . Cand i-am pus sucul in canitza cu cioc a desfacut-o si l-a varsat in cana corespunzatoare. Iar laptele acasa nu il serveste decat in bibe. Si nu in somn. Daca ii vine sa doarma ma striga sa+i iau bibele sau ii da drumul din mana (daca e f obosit).
Nora, nici nu stiu ele ce o sa le astepte la ora de somn....
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
alice2004 spune:
Dana, io astept cu interes sa ne povestesti ce si cum a fost si cum a dormit Vicu in prima lui zi lunga la gradi !! Poate ai sa fii placut surprinsa de cum s-au petrecut lucrurile !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Nora__ spune:
alice...fata babei cu doo maini stangi...ai tiparit dar n-ai citit.Nu e cu aluat,placinta,tre sa cumperi doar foile de placinta,sa ai 10 oua,10 linguri de zahar si 1 kg de iaurt si...un tel,cu care le bati pe toate gramada si le tuflesti peste juma din foi unse cu ulei ,iar peste amestecul ala tuflesti restul de foi unse cu ulei...si gata.E si foarte racoroasa...si buuunaaaaaaaa....ai sa vezi ce succes va avea.
Dana...io cred ca au intuit,de asta incercau sa scape
Nora