Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 29
speel spune:
Buna ziua la fete!
Olivia si Diana,multa sanatate!
Lia pui e o dulceata.Si mami a ei o plimbareata!
Daria Cado bea lapte si ce bea el seara numai din biberon.In schimb apa,suc din canuta sau pahar obisnuit.
Si ca sa vezi ca astia ai nostri sunt predestinat,iaca la ce beleste ochii cite 2-3 ore pe zi Cado al meu...!asta ca sa vezi ca-s foarte preocupati de jucarelele lor.Giulia mai impunge buline?Am zis ca-i trece repejor astuia de jucarie,dar de unde ,sta si freaca masinile pe ea de cred ca-i amorteste fundul acolo jos:
http://adorata.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album09
PS.Ultimele poze sunt special pentru Olivia,ca sa m-a achit de promisiune,pina una alta.
alice2004 spune:
Nora, iubita, ba chiar am citit dar am pus foita de hirtie cu reteta in geanta proprie si personala si acolo am uitat-o !! Acum ca mi-ai amintit de ea, am recuperat-o si cit de curind voi purcede la treaba ! Am sa te tin la curent su am sa iti spun cum a iesit !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Dana, !! Vazut poze de una bucata papusa blonda in schimbare de toalete si un scumpisor mic - Cado !!! Acum vin eu si ma intreb cum de sta el cuminte si se joaca cu ingineria aia, ca la noi Andrei nu ar rezista mai mult de un minut tentatiei de a o face bucati !!! Pupici multi voua acolo !! Si ma bucur ca sinteti bine !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
speel spune:
Dana,sa fie cu noroc la gradinita!Si noi o luam de coada in ianuarie,insa numai doua zile pe saptamina.Cite 4 ore.
Gabi,sa-i fie de bine lui tunsulici.Vreo poza sa admiram si noi cavalerul?
Adela,multa sanatate lui Tudor!
Carmen,hai nu ne spui cum e cu pasaresca?Ai inceput sa te intelegi cu restul stolului?
Nora,multumim de bancuri.Mie chiar imi trebuiau,ca n-are cine-mi spune bancuri pe aici.
leeloo2004 spune:
Dragelor va multumesc ca va ginditi la mine - credeti-ma ca eu sunt cea mai bucuroasa ca se intrevede sfirsitul si o sa am bucatarie noua si frumoasa. Drept rasplata mi-am promis sa fac reteta Norei (super gluma cu broasca!!!) de placinta si cea de tarta a Roxanei, asa ca saptamina viitoare sper sa fiu in stare sa va spun cum au iesit!!
Ioana, Stefan are 87 cm si 11.5 kg - e ca si Vicu in categoria fulgusor! Nici eu nu pot vedea poza...
Si el face majoritatea lucrurilor cu stinga, dar isi foloseste si dreapta - eu il las asa cum vrea el insa la scoala mi-ar placea sa scrie totusi cu dreapta ca mi se pare un mare chin sa scrii cu stinga...
Despre lapte - eu nu pot sa ma laud - bea doar 250ml, cu biberonul, cind se scoala dimineata si il bea DOAR de la mine! In zilele cind sunt plecata de acasa nu bea lapte de la nimeni altcineva - nici de la tata-sau, nici de la bunice.... Seara ma vede pe mine ca beau sana sau lapte batut si bea si el cu mine, dar cu paiul, din cana. A invatat foarte usor sa bea cu paiul si acum apa, suc samd bea doar din pahar/cana, cu paiul.
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
noi, dimineata si seara
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Ahaaa ... vad ca si la voi e cantina cu meniuri fixe :-) Ca la noi da.
Daaar, vreau sa stiu cati bb-i beau laptic din bibe, cati mai beau prin somn ... stiti voi, dintr`astea care in carti scrie ca nu prea ar mai fi indicat ...
Si inca ceva: ai vostri au decis care mana si-o folosesc ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Moamaaa ce ginerica frumos am
Eu mai vreau sa-i cumpar mandrei ceva complicat dar neaparat cu trenulet electric
Ce va invidiez pe cele care aveti bbii la gradi ... noi st`em in urma raaau ...
Mey, vorba cuiva , sariti cu pozeee, inclusiv burticile !!!
Daria & Giulia (2004 08 16)
speel spune:
Alice,merci de complimente.Am sa i le transmit si blondei!cu ingineria,mi-a luat doua ore s-o montez (ca i-o nu-s inginera)timp in care mi-a tot dat la mana piesele.Si la urma cind a vazut ca de sus masinile coboara in curbe cu mare viteza,,mi-a adus toata cutia cu masinute sa le dau drumul in jos.Si pe urma numai cu asta s-a ocupat.I-a semnele ,le muta de colo colo,are si lift cu care le ridica sus,o gramada de treaba pe capul lui.Nici nu s-a pus problema sa o strice,n-a stricat nici o jucarie pina acum,ba mai mult sa vezi ce atent se invirte in jurul parcarii ca nu cumva sa dea jos vreun semn de ala.
mitzura spune:
Am promis ca pun poze, ma tin de cuvant:
http://family.webshots.com/album/554867847VurWOs
carmenp spune:
raportez repede dupe care rup usa ca am chemare, hehehe
deci vazut de ieri moata mica cu batic rosu, azi mindra lu` daria si printre manechini pe frumosu` lu` madam spil (astept poza cu claudia sh., prescurtez ca nu`sh acum cum se scrie si nici timp de gugalit n-am da` stii tu la cine ma refer), ashea... pe gorodei nu am putut deschide ca nu ma lasa
urez sanatate muuulta bolnaviorilor (olivia poate mere c-o tuica fiarta?) si gravidutelor sarcina usoara si spor la facut bagaje
norico, iaca de aia nu i-am cumparat io broasca
si cu asta v-am pupacit, ma cheama soarele afara
edit, vazut mitzu`, arati f bine
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3