Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 30
speel spune:
Adela superbe pozele,Tudor e frumos foc iar tu arati grozav de bine.
Daria,are si linie cu trenulet elect´ric,insa al montam nu prea des pentru ca cu toate ca dormitorul are vreo 50 mpnu mai avem loc sa montam toate nebuniile lui Cado.Deja cind m-a trezesc dimineata la 6 tre sa fiu tare atenta sa nu calc pe ceva ca e noapte si peste tot sunt jucarii insirate.plus ca juma din living e ocupat tot de jucarii.Noi avem in toate camerele de altfel jucarii pentru ca daca am treaba in vreuna si vine si Cado sa m-a asistetrebuie sa aibe de joaca la indemana,altfel m-a vede pe mine pot sa-mi i-au adio de la curatenie.
speel spune:
Carmen pai s-o astepti!ca i-o una n-am poze cu ea.Nici nu mi-am permis sa-i spun hai sa-ti fac poza si daca faceam imi trebuia sigur acordul ei s-o pun acilea si ea sigur nu mi-l dadea.Da daca vrei poti sa m-a crezi pe cuvint ca e o femeie normala,numa ca e foarte foarte inalta si slaba.In rest o prezenta placuta,nonotorietatea ei o face mai speciala.Daca nu stiam cine este,trecea pe linga mine.Am vazut femei mult mult mai reusite decit ea.
szivarvany spune:
Am vazut-o pe Mitzuraaa, ce frumoasa esti ! Iar Tudor tare, tare dragalash si frumos !
DanaSpeel - ce faaain, o trimit pe mandra la voi daca aveti atatea jucarii, nici nu-i auzi glasul pana nu o lovesc fomile crunte
DuoamnaPasarica - ce pe scrut ai dat raportu` ... hmmm ...
Leeloo - si eu astept pozici cu tunsulicea de Stefanel !!!
Nora_ - n`ai o poza cu placinta aia plsss, vreau si io sa vaz produsul final !!! Helpuieste-ma
Sunt pe aici, in caz ca nu m-ati vazut
Daria & Giulia (2004 08 16)
roller025 spune:
Vazut poze cu Ricardo. Stateam si ma intrebam ca vitica, cine e blonda. Mi-a luat ceva sa ma prind Cat despre garaj... Vicu e in categoria gizmo: distruge tot. Trenul primit cadou de la tac'su de ziua lui este in bucati, deja...
Vazut famelia de Sibiu
Gabi, pentru bucatarie!
Hai ca ma pregatesc sa plec spre cashi...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
szivarvany spune:
Roller - sa ne zici cum a fost cu Vicu la gradi
Io nu am kef de muncaaa ... vreau si io acas` ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
Multumim de complimente! Acuma nu ca vreau sa ma fandosesc, da zau ca in ultimele poze mi se pare ca nu arat bine deloc, m-am cam umflat la fata si prin alte parti....da ati vazut voi numai pozele mai faine, ca am facut o selectie drastica...
roberta04 spune:
Helou! V-am mai scris si dimineata dar cand sa dau send (la un roman intreg) a fost pana de curent
Am vazut toate pozele (mai putin ale Ioanei, care nu se deschid si pace), si am un mesaj special pentru Mitzura- esti asa de frumoasa ca nu ma mai saturam sa ma uit la poze!
Sanatate multa la bolnavi mari si mici, Olivia, cum te simti?
Despre lapte- prin somn, cantitatea variaza, uneori 500 ml pe noapte si 250 la pranz, alte ori doar un bibe pe noapte.
Nu l-am masurat de mult, are, zic eu, 92-93 cm si peste 17 kg (s-a mai ingrasat si nu stiu cat are exact ca nu sta pe cantar)
NORA- pentru reteta de placinta, am facut ieri (in exact 10 minute) si a iesit super. Soacra mea, cand s-a decis sa ma intrebe daca am nevoie de ajutor, era deja placinta pe jumate coapta
La noi e o vreme cainoasa rau, dimineata a trebuit sa ies cu Strumful in oras si am inghetat, apoi m-a dus cu forta in piata sa-i iau prune (plange de doua zile ca vrea... si a zis sa-i aduca si Mos Craciun prune cand l-am intrebat ce vrea ), i-am luat, a mancat vre 6-7 si mi-a facut 3 scaune proaste...
Nu mai stiu ce si cum voiam sa scriu, sa stiti ca eu citesc cuminte tot ce scieti dar am mintea scurta si uit cui si ce vreau sa-i raspund...
Andries spune:
mitzu arati super beton, iar pustiul e absolut adorabil!! cred ca esti singura blonda gravida pe care am vazut-o sa arate bine!! restul pozelor le vizionez maine in pauza de masa ca azi nema timp!! va pup!!
Andries
roxanaz spune:
Dana-ema suuper poze! mi-a placut deux-piece-ul alb si puloverul cu dungi. da io nu poci purta curea din aia peste haine.... imi plac ff mult pozele cu Ricardo si vad ca i-a ramas culoarea aia superba de albastru....Patrick nu ii mai are asa, au tenat de gri deja.
Gabi sa stapanesti sanatoasa bucataria!
Mitzu bestiale pozele voastre! tu esti gigea...cam obosita da' misto!