Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal tot e un progres, 6.30, nu? macar asa sa ramana...io tin pumnii!
Danule moama ce baiat super. traiasca gradinita.
Pasarike unde umbli???? la rapooort!
Mitzu deci eu banuiesc ca ai pus prea gros stratul de aluat. data aviatoare fa-l de maxim 2cm inaltime. si taie tarta dupa 3-4 ore de stat la frigider, se va mai inmuia putin de la crema. succes! si sa dispara mucii de la Tudor din nasuc. io recomand fluimucil, doua plicuri de 100mg ACC pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele! Sunt mult mai increzatoare astazi - peste weekend mesterii mari aproape au terminat - spun aproape pentru ca tot mai au azi de facut niste mici corectii in jurul usii pentru ca ieri inca nu era uscat locul. Eu in schimb tot weekendul am smotruit pentru ca m-am saturat de tot praful si mizeria din casa si cum sunt aproape de sfirsit m-am gindit sa incep sa le dau "fata"!

In alta ordine de idei simbata am fost cu Stefan la frizer - si de data asta s-a comportat tare bine, se imprietenise cu tanti frizerita, a ajutat-o sa mature pe jos si a fost cuminte mai tot timpul - i-am facut si poze dar momentan nu am cum sa le pun ca toate ustensilele din bucatarie sunt incghesuite in birou, in fata PC-ului...
Am inceput sa-i dau si Ribomunyl, asta este a 3-a saptamina din prima luna si stau in cumpana daca sa ii fac vaccinul antigripal sau nu - voi ce spuneti?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, pai avea cam 1 cm. Inca o intrebare si gata, termin cu asta. Tu blatul asta il insiropezi inainte sa pui budinca? Eu am pus putin suc de fructe, dar nu mult. Poate trebuia sa pun mai mult.

Gabi, deci va apropiati de final...spor si sa fie gata cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria pupam ochisorii verzisori!!!!
Mai cand va aud cat lapte beau ai vostri imi vine sa ma
A mea bea doar 250ml si numai in somn deci numai cu biberonul!!!Ce este culmea ca de vreo 2 zile isi hraneste "copii" cu "lapte,tare buun, ca sa clesteti 'nalti voinici" eu ma bag repede si observ
"vezi Tinel ce cuminte este,bea tot laptele,tu de ce nu bei???" raspuns"nu-i bun,nu-mi place!"
am si io o poza de sambata
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762323564020/photo/294928803310932951/3
Apropo,hai ca sa ma sinucid de tot azi,bagati kg si cm la pitici,
a mea este tot categoria tzantzar adica 12,5kg si 87cm!
Si foloseste doar stanga la scris,mancat si spalat.
gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu m-ai aiurit de tot. blatul de tarta, cel simplu, clasic? nuuuu se insiropeaza in veci. cel de pandispan daca vrei, da. dar nu cred ca te refereai la asta.
Ioana hahahah super in teorie Maria! mai greu cu practica. nu jtu nici kile nici cm la al meu, scuze. pot in schimb sa masor masa ca e cu un cap deasupra ei si va zic maine .
Gabi woah, felicitari pentru terminatu' muncilor zugravilor. am avut io un feeling de am sarit cu ele de vineri. spor la treaba cum sa termini rapid si smotrul. pup si tunsuliciului.
Daria postezi de pe www.desprecopii.com? muta-te pe forum.desprecopii.com si nu mai ai probleme cu postarea mesajelor, asa patea si Marina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, iara vorbiti de lucruri dastea serioase gen tarte ?... Da o reteta daia smechera care se face singura n-aveti ? Ca io nush cind am timp sa fac astfel de inginerii, poate noaptea ...
Ioana, lasa mama fata in pace cu kilele si inaltimea ! Eu trebuie sa recunosc ca am fost la categoria pana de cind ma stiu si probleme cu sanatatea nu am avut cine stie ce, sa bat in lemn ! Si nici io nu stiu exact cit are al meu copil, in jur de vreo 15 kile (ultima data l-am cintarit imbracat), asta ca greutate, ca inaltimea nu-mi aduc aminte ! Hehe, noi il masuram la tocul usii, asa ne distram cu bunicii cind eram copiii !
Dariaaa, ai imprumutat vargutza magica de la Marina ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Da,mey

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Nora, soro, iara esti fara de sefi ???
Am apasat pe send inainte sa termin de scris mesajul ... ca am pe aici o gramada de dosare si nu stiu ce sa fac mai intii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

cool Alice .

IoanaG - io nu vaz pozaaa !
Giulia nush cate kg are, m-am lasat de acest sport ca incarunteam, io zic undeva la 12 ... inaltime ? nush, cred ca undeva departe ca e cam magarusha in parc
Noi vom merge la peditra saptamana viitoare ... sa vedem :-)

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, scuze ca te-am innebunit. Da, ma refeream la blatul fraged, clasic cum ii spui tu, ca de pandispan stiam ca se insiropeaza. Deci tu nu il insiropezi, No, atunci nu stiu ce sa mai zic, lasa ca incerc inca o data si iti spun cum mi-a iesit. {pup]

Daria, Tudor bea lapte numai din biberon, de cate ori am incercat sa i-l pun in canita sau altceva, m-am ales cu istericale si cu precizarea clara "vlei lapticu in tica mare". Isi foloseste numai stanga la tot, dar lateralitatea se fixeaza mai tarziu, pe la 3-4 ani, deci se mai pot schimba lucrurile pana atunci. Oricum, si daca ramane asa nu-i bai, decat ca-i va fi ceva mai greu sa invete sa scrie la inceput.

Astazi pun si eu niste poze proaspete, dar mai tarziu, sa mai lucrez ceva.

Mergi la inceput