Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Marcela, superbe pozele, ce mai pot sa zic!!! Mama, da' umbli, nu glumesti!
Kim, sanatate multa si felicitari pentru realizare! Cred ca sunt ultima care te felicta, dar nu conteaza!

Si noi suntem raciti cobza de o saptamana, eu si tati, si culmea culmilor!!!! Ianca n-are nimic! E prima oara cand nu ia de la noi, ea care mi-a facut de la rinofaringita, la bronsita sau amigdalita cel putin o data pe luna, de cand s-a nascut! Asa ca va spun cu mana pe inima ca sunt sigura ca asta se datoreaza Ribomunylului pe care tocmai l-am terminat.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Pupam nesomnorosii Noi dormim tun, toti 3 Io nu mai poci de shale, Giulia este o sursa interminabila de energii ...
http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=36 cateva poze de aseara din parc

O zi frumoasa sa aveti, sunt prin zona !
Vroiam sa va intreb cum mai stati voi cu bautul de lapte si mesele / zi, daca aveti ceva schimbari majore ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ce vreme minunata!
Roxi, multumim de intrebare!
Noi suntem mai odihniti. S-a trezit Maria la 6.30...si pana la 7 am stat si ne-am pupat in pat!...
La 7 imi plesnea vezica si ma dureau rinichii. I-am explicat ca de data asta se duce mami sa faca pishu neinsotita. Cand am iesit din baie o vad ca mergea ca pinginul in sacul de dormit pe hol, venise dupa mine sa ma converseze pe tron...hahaha

La pranz tot in urlete adoarme, dar nu mai avem curajul sa o lasam sa-si faca singura programul. Si parca si din cearcane s-au mai dus.
Ieri dupa masa de pranz ne-am dus sa citim cu Alba ca Zapada si piticii in dormitor, ii place la maxim, toate bune si frumoase...Numai ca atunci cand simte ca o apuca somnul incepe sa urle si fuge din camera!

Taica-su mi-a spus ca e din cauza ca am scos prea repede si suzetele si biberoanele si patutul si leganatul de catre maica-sa. Azi ma duc sa-i caut suzete de ale ei in oras...Daca are dreptate omu' imi dau palme doo saptamani! (biberoanelor nu le duce dorul deloc, ea e fan sticle, canute, pahare, dopuri si capace...:))))

Hai ca ma intinsei cu povestile...Sper sa nu mai vin cu "filme horror" p'acilea...:))))

Marcela, am admirat poze...pupam puiul de vrabiuta!
Philip, si noi ne crizam dar cred ca sunt crizele de la somn cu care isi face norma asa ca se da in rest mai putin cu fundul de pamant!
Mi-e groaza ca vine iarna si o sa iesim mai putin din casa!
Olivia, sanatate!
Liliana, multumim asemenea...:)
Ioana, noi nu comentam cu somnul...va dorim sa dormiti neintorsi toata noaptea in curand!
Mitzule, harnicie! Spor la bagaje.
Nora, ne binedispui de dimineata!?
Dana, pai daca lui ii place mai mult instalator decat veterinar!? ...:))))

Cam atat am compilat. O saptamana excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Dorm pe mine... Ca deh, e luni si o zi cu "soare"

Sanatate mamicilor bolnave: Olivia si Diana!
Monica, succes cu suzeta. Poate asa se rezolva! Iar kestia cu atunci cand i se face somn urla o cunosc. Vicu e cu okii lipiti de somn, dar daca isi da seama ca vreau sa-l adorm incepe: "nu do'm, nu". Sambata seara a adormit in masina la intoarcere din parc. Ii cadea capul in piept de somn si de fiecare data tresarea tipand: "nu do'm". Depre instalator sau veterinar... io i-as recomanda instalator ca se plateste bine si un job poate dura si doo saptamani (cine si-a facut amenajari stie...).

Dimineatza l-am dus pe Vicu la gradi. Azi are program lung. A ajuns, vazut copii, am stat pana l-au schimbat fetele de acolo si i-a facut cu mana "pa". Cred ca puteam sa-l las la poarta... Cand a vazut poarta gradinitei a luat-o la fuga si se kinuia sa o deschida singur. De altfel dimineatza nu s-a trezit decat in momentul in care am intrebat: mergi la gradi la copii? Raspunsul a fost foarte prompt: s-a ridicat instantaneu in picioare. Ufff, numa io is cu sufletul la gat...
O zi buna...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Acu ca trecu uichendu, ma intorsei si eu la DC ... ca la fine de saptamina n-am timp (si nici lok !) si basta sa intru la o vorba cu voi ! Plus ca simbata si duminica a fost vreme super frumoasa aici in
Bucuresti si am tot bintuit prin parc pe afara ! Acu s-a stricat si vremea, bleah, e asa de frig si mohorit la noi, basca s-a inchis si unul din bulevardele de la noi din zona si circulatia e un infern si paici prin cartier !
Pupici si sanatate mamicilor bolnavioare !! Olivia, hehehe, mi-ai placut, nu-i asa ca e usor sa taci in limba engleza ??
Vazut si pozici de Lia cu basmaluta si Vicu - instalatoru, !!
Daria, ca intrebai de programe de masa si beuturi, la noi e cam la fel, dimineata cereale cu lapte (cind baietii sint singuri), cind sint io maninca fructe cu brinza de vaci si cereale dalea praf de la hero, la prinz masa care consta din felul I+II+desert, la trezirea din somnul de dupaamiaza un iaurt cu fructe sau amestecat cu un borcanel cu fructe iar seara cina (un alt fel de mincare, sau sandvichiuri cu almette si cascaval si ceva mezel sau crenvursti) si la culcare lapte (250 ml). Cam asta este la noi de ceva vreme buna, dar eu ma bucur ca la prinz Andrei maninca bine ! Sanatate multa voua acolo si satz treaca shalele !
Nora, hehe, glumeata disdedimineata, bravos, mama !
Monica, supcese cu suzetele !! Io una nu le-as mai introduce inapoi, dar ... voi stiti mai bine ce si cum ! Pupi multi si sa fie bine !
Mai citii, dar bineinteles ca uitai ... ca aseara la ora unu io faceam ardei umpluti si ciorba de vaca ! Asa ca fiti ingaduitoare cu una bucata batrinica alias io !
O zi linistita va doresc tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Ahaaa ... vad ca si la voi e cantina cu meniuri fixe :-) Ca la noi da.
Daaar, vreau sa stiu cati bb-i beau laptic din bibe, cati mai beau prin somn ... stiti voi, dintr`astea care in carti scrie ca nu prea ar mai fi indicat ...
Si inca ceva: ai vostri au decis care mana si-o folosesc ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, si matale harnica!...:)
Eu nu cred ca face asa de la suzeta, pen' ca nu a vociferat prea tare cand nu le-a mai avut. Dar e si cupilu' lui John asa ca are si el dreptul sa-si dea cu parerea. Acum cateva minute a zis ca "le cumparam sa le avem in casa"...:)))
Nu e cel mai bun lucru introdusul suzetei, dar daca doarme ea neintoarsa pana dimineata tarziu sunt in stare sa ii dau si cate doo deodata!...:))))

Dana, ptiu sa nu ii fie de deoki, parca e ingeras cand doarme!
Si sa nu faca fitze la gradinita nici de acum incolo va doresc.

Daria, nici o schimbare majora. Numa' ca ii dau mai multe cereale in laptele de dimineata si seara, ca pana acum putin timp il bea cam chior.
7-300ml lapte cu cereale;
10-banana+mar+3 biscuiti si sucul de la 2 portocale;
14-200ml piure de legume+carnita/ou si 100ml supa;
18-2 iaurturi + cereale;
21.30-300ml lapte cu cereale.

Baga intre mese painica, grisine, saratele, covrigi si pufuleti in cantitati nesemnificative...si apa.
La noi meniul ecam batut in cuie.
Striga toata ziua "ciucuiataaa"...si daca ii dau un bicuit cu cacao e tare fericita ca a capatat "ciucuiata"...dar nu il mananca, mi-l da mie. Sper sa nu o invete ce e aia pana pe la 5 ani...hahaha

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Ce chestie, eu postez mesajele si apar inaintea unor raspunsuri...

Roxanaz - exista fluimucil si picaturi ??? Noi am folosit doar pliculetele, bagate in lichide ...

Edit ca am vazut ce oarba sunt ... am citit aiurea, Rox, scuze, chiar e cazul sa ma intorc la oftalmo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetele, da la noi nu prea e buna.

Tudor are iar muci, dupa numai trei saptamani de la ultima tura. In consecinta scandal azi noapte din cauza lor, nedormit, plans noaptea, io stat treaza pana pe la 3 cand in sfarsit s-a mai linistit si dupa aia trezit la 7. El nu sufera rau, nu are febra sau alte simptome, atata doar ca are nasul infundat si ca de obicei nu ma lasa sa-i umblu cu nimic pe acolo, dar eu mor de somn. Azi noapte de la atatea ridicari din pat ca sa ma duc la el, a inceput sa ma doara burta si sa am contractii....nu mai rezist la antrenamente din astea forte.

Iar asta ar fi chiar un cosmar...dupa ce ca il las acasa fara mine cand merg sa nasc, sa-l mai las si bolnav. Ca e supercapricios si chiar ca nu mai vrea nimic decat cu mami. Offf, offf

Nora, sa stii ca m-ai inveselit cu bancurile!

Roxi, tava de tarta de teflon n-am, ci numai din aia simpla de tabla, pe care oricum am uns-o cu unt. Dar dificultatea la scos nu era aluatul, ca nu era lipit deloc, era ok, ci crema mea moale care curgea, deci la faza asta e responsabilitatea mea. Problema cu aluatul era ca era destul de tare si cam neplacut la mancat. Ma gandesc ca poate l-am pus si prea gros in tava, poate trebuia sa fie foaia mai subtire. Oricum, mi-a mai ramas o tura, cat sa mai fac o tarta si poate a doua oara imi iese altfel.

Cristalina, la treziri cat mai tarzii...
Olivia si Andreea, si noi avem acasa copil atomic care ne termina in we, ca in timpul saptamanii mai termina si pe altii si nu simtim chiar asa. La noi e tragedie cand ploua sau e urat afara si trebuie sa stam in casa, ca dupa vreo 1-2 nu ne mai intelegem cu el. Se plictiseste si incepe sa faca prostii.

daria, nici noi n-am prea schimbat: dimineata cereale cu lapte sau omleta sau painica cu cascaval, sau iaurt (azi de exemplu a mancat salata de vinete, ca e fan). la amiaza inainte de somn ciorba/supica, plus lapte (la care nu renunta), cand se trezeste felul doi, ce mancam noi, asa ca am grija sa fac chestii potrivite si pentru el, iar seara din nou un sandvis cu ceva. Laptele e de patru ori pe zi. Intre mesele principale, fructe (mai ales in parc).
Ioana, si Tudor maraie in somn, si cand e sanatos (cand e bolnav plange de-a dreptul). Face asa un fel de "mmm" repetat, cand trece dintr-o faza in alta a somnului. De cele mai multe ori se linisteste singur, dar se trezeste si ma cheama.

Va pup pe toate si ma duc la lucru, ca mai am doua saptamani pana nasc (asa zic eu) si nu-mi gat lucrarea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Apropo de batranici si ciclul vietii:

Cel mai necinstit lucru, in viata, este modul in care aceasta se termina. > Adica viata e grea si-ti ocupa tot timpul. Ce capeti la sfârsitul ei? O moarte. Asta ce-i, un bonus? Eu cred ca ciclul vietii e de-a-ndaratelea. Ar trebui întâi sa mori, apoi sa mergi într-un azil de batrâni. Esti dat afara de acolo pe motiv ca esti prea sanatos, te duci, îti iei pensia, apoi, când începi sa lucrezi, primesti un ceas de aur în prima zi de lucru. Muncesti patruzeci de ani pâna când devii suficient de tânar. Te-apuci de baut, mergi la bairame, si esti gata pentru Liceu, apoi scoala Primara, devii un copil, te joci, n-ai responsabilitati, devi bebelus, apoi îti petreci ultimele noua luni plutind cu toate facilitatile dupa care termini totul intr-un orgasm!!

crsitalino...cred ca sunteti terminati de oboseala si orice solutie poate parea buna,numai sa doarma mai mult,dar cum zicea si alice...nici io nu i-as mai baga suzeta daca ati reusit sa scapati de ea.Peste 2..3...6 luni,o sa fiti in aceeasi situatie cand veti incerca sa scapati de suzeta.Daca tot ati mers pana aici,perseverati,pana la urma se va linisti.In ritmul asta,o leganati iar in brate,ii dati si biberonul...si va intoaceti in stadiul de nou-nascut.E cumplit de greu,dar poate reusiti fara 'vicii'.(stiu ca e usor de comentat de pe margine,dar ...nah...zic si io...)

Daria...manca-o-ar mama de bomboana fondanta,ca tare imi vine s-o smotocesc un pic,de drag

beeeyyyy...noi dormim toata noaptea,uneori mai vrea apa si apoi adoarme instant,dar daca se ia nesomnul,io-mi pun batista pe ochi cand citesc,da?

De mancat...la 6.30 trage un bibe de lapte,cand se trezeste in jur de 8.30 (in we a dormit pana la 10),manaca ori branza cu fructe,ori orez cu lapte,ori gris cu lapte.La pranz,ori o supa groasa cu carnita,ori felul doi,piure cu carne,sau ardei umpluti,sau pilaf...ma rog...de astea.rareori mananca doua feluri de mancare.Dar intre mese tot rontzaie cate ceva.Dupa ce se trezeste,pe la 5-6 mananca ori branza cu fructe,daca n-a mancat dimineata,ori iaurt cu biscuiti..iar seara,ori ceva cu lapte,ori mamaliga cu banza...eu i le rotesc in functie de ce a mancat in cursul zilei.Am observat ca nu ii plac mancarurile foarte dulci,in afara de ciocolata,cand mai primeste,rar,cate o bucatzica.Iar noaptea,pe la 11-12 ica un biberon cu lapte.

Cam de 10 zile ii dau un sirop de imunizare,de la Himalaya:SEPTILINE.Vom vedea ce va fi.Nu cred ca nu va mai raci deloc,dar poate o face mai rar si mai usor.

Stau cu frica in san sa nu raceasca...inca nu avem caldura si tocmai din cauza noastra.La probe am vazut ca ,picura apa din calorifere.Am golit instalatia si azi vin sa repare.Sper sa se rezolve.Aseara l-am dus la mama sa doarma.

Deci n-am umblat degeaba saptamana trecuta prin targ...mi-am luat un cojocel...mai mititel si mai subtirel,numai bun de vremea asta.Deci iar am spart pusculita.Saracul husband...nu ma indraneste sa numere banii cheltuiti

Ia sa ma duc sa platesc gazul.Gazul ars pe DC e moca

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput