Piticlontzi de iulie-august 2004 (199)
Raspunsuri - Pagina 25
vrabiuta spune:
multumesc mult andreea si carmen, ma bucur ca v-au placut pozele.
ieri in herastrau am ajuns tare tarziu, nu am mai prins lumina pe care o voiam. dar am reusit sa ajungem la miniprix sa mai luam niste pantalonasi de scandal pentru mandra mea, ca deja si-a "rezolvat" cateva perechi de pantaloni la gradi.
lia - capul sus si privirea inainte! o sa fie bine, si o sa nasti la termen in 10 min!
am promis ca pun poze cu mandra, am una din dimineata asta cand a insistat ca vrea sa ii pun baticut:
http://good-times.webshots.com/photo/2006449240034520309GUMAzB
mai fac si mai pun.
un weekend frumos tuturor!
cele mai frumoase
szivarvany spune:
Vazut o frumusete de fetita, Lia de Vrabiuta O frumusete !
AndreeaP - singurul mod de a face tiramisu` fara ou crud e sa faci o crema fiarta de galbenus+faina in lapte, cu esenta de vanilie si o intinzi calda intre piscoturile scufundate in cafea espresso. Sa ne zici ce ai facut pana la urma ! Pupam nasuc de Pupi
Pupici speciali burticelor noastre Sa aveti mare grija de voi !
Kim - multa sanatate iti dorim si mult spor la treburi !
O duminica frumoasa tuturor si o saptamana cat mai placuta !
Daria & Giulia (2004 08 16)
mitzura spune:
Salut fetele!
Am vazut si eu pozele cu Lia, care e o papusica frumoasa!
Azi i-am trimis pe baieti la plimbare si mi-am facut bagajul de spital (am emotii, se apropie evenimentul). Cu ocazia asta am constatat ca mai trebuie sa cumpar o multime de chestii...si eu ma gandeam ca am tot ce imi trebuie.
Eu am facut reteta de tarta a lui Roxi, a iesit buna la gust, dar greu de scos din tava si mancat. Asa ca Roxi, cateva intrebari pentru tine, ca sa o fac mai bine data viitoare.
1. Aluatul de tarta, ala fraged e super usor de facut. Chestia e ca a iesit cam tare, cam vartos. Stiu ca aluatul fraged e opusul celui pufos, dar asta nu era pufos chiar deloc si se taia destul de greu. Oare n-as putea pune putin praf de copt in el data viitoare?
2. Budinca a iesit foarte buna, dar mi-a venit mie ideea sa mai adaug niste lapte in ea la sfarsit, ca mi se parea cam groasa. Asa ca nu s-a mai intarit in frigider, iar cand am taiat feliile, curgea efectiv. Daca o lasam cu cat lapte ai scris tu in reteta cred ca era ok.
3. Tu ziceai ca nu scoti aluatul din tava, ci pui budinca si ornezi direct in tava de tarta. Ei, asa am facut si eu, dar am taiat-o si scos-o greu de acolo la final. Nu reuseam sa scot feliile intregi. Poate si din cauza aluatului tare si a budincii moale.
dar la gust a fort bestiala, eu am facut-o cu portocale.
roller025 spune:
Buna ziua!
Marcela, superbe fotografii... Si peisajele din bagaje si Liutza!
Felicia, abia acum am apucat sa vad pozele... frumoasa mamica si fetita!
Adela, spor la pregatiri! A fost buna tarta? Pofta de gravidutza?
Andreea, io n-am facut niciodata tiramisu acasa, asa ca nu stiu nici o reteta. Spor la bucatareli!
Noi am fost azi la zoo... Vicu a fost mai mult interesat de faptul ca gradina se reamenajeaza si sunt tevi, betoniere, echipamente si multe santuri. Animalele erau parte din peisaj, nu foarte interesante...A alergat tot timpul si speram sa adoarma cand ajungem acasa, dar nu... La fel a facut si ieri... O sa adoarma deseara mai repede....
Maine merge toata ziua la gradi. Sper sa adoarma la pranz...
Am mai pus niste poze in ultimul album...
Un w/e placut tuturor!
philip spune:
pana la urma am facut cu ou crud, numai ca au lasat ouale prea multa zeama, nu stiu cum sa explic. era perfecta crema cand am facut-o dar dupa ce-a stat in frigider s-au muiat la greu. poate am pus prea mule oua (3?).
sa aveti o saptamana minunata
ps numai eu am terrible twos acasa ca m-a terminat, is mai obosita in we decat in timpul saptamanii, nu asculta deloc, spune numai nu-nu si daca-l contrazicem ne mai si loveste. pfiu!
philip&andreea
kim222 spune:
Bine ca mai este putin si se termina si acest we!Am fost foarte bolnava...Nu inteleg cum numai eu! Nici tati nici Uka nu au nimic..Multumesc Monica si Daria!
Nu am reusit sa citesc ce ati mai scris..in we nu am cum sa ma ating de PC...vad ca nimeni nu se plinge de we-uri...Pe noi ne cam termina ..Duracellul...eu nu pot sa inteleg cum este alt copil in parc si la cresa..si acasa sa fie un terorist!
si acum plecam afara desi 6.15...nu se mai poate sta in casa..trebuie potolit copilul,....care chiar acum imi aduce dolari...de unde i-o fi luat??? ma duc sa cercetez!
Buna dimineata Romania!
polux spune:
Olivia sanatate multa si bucura-te ca nu le-ai dat raceala(o fi din aceea americana?) ca altfel trebuia sa ii doftoricesti si pe ei.
Fetele frumoase o saptamana buna.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
Nora__ spune:
Neatza fetele!
Ora 8.40 (cand scriu,cand termin,nu se stie),deci e timpul de un banc:
Eram fericit. Eram impreuna cu prietena mea de peste un an, asa ca ne-am hotarat sa ne casatorim.
Parintii mei ne-au ajutat in toate privintele, prietenii m-au incurajat, iar prietena?
Era un vis!
Era un singur lucru care nu-mi dadea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacra.
Era o femeie de cariera, desteapta, dar in primul rand frumoasa si sexi, care cateodata flirta cu mine, chiar pe fata, si ma facea sa ma simt prost.
Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Asa ca m-am dus.
Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc si ca avea sentimente si dorinte fata de mine pe care nu le putea trece cu vederea.
Asa ca inainte de a ma casatori si a imi dedica viata fiicei ei, ea vrea sa faca dragoste cu mine numai o data..
Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant.
Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si daca ma simt in stare....sa ma duc si eu.
Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine.
Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit afara.
Acolo, sotul ei (viitorul meu socru) statea afara cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti, ca am trecut micul lor test. Nu-si puteau dori un alt barbat pentru fata lor: "Bun venit in familie".
Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am mai invatat inca o lectie importanta: tine-ti tot timpul prezervativele in masina.
Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum
>s-a
> desfasurat fapta.
> - M-am trezit maica fata in fata cu faptasul, pe coridor..
> -Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!?
> -Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in
>spate
> d'abia spalasem
Mami, mami, de ce tata este chel?
> -Pentru ca este foarte inteligent si trebuie sa se gandeasca la multe
> lucruri.
> -Si atunci tu de ce ai atata par?
> -Mananca supa aia odata si taci!
>
Doi lilieci isi faceau siesta, atarnati intr-un copac cu capul in jos.
> "Auzi, care a fost cea mai naspa zi din viata ta?"
> "Cand am avut diaree"
>
Un tip intra in farmacie si cere un pachet de prezervative.
> - Ce numar doriti? Intreaba farmacista.
> - Nu stiu. - Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti
>la
> toaleta sa vedeti.
> Dupa minute bune tipul revine.
> - Ei ce numar sa fie? Intreaba farmacista.
> - Da-le dracului prezervative, cat face tabla?
>
Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu alt nepot pe celalalt
>genunchi
> incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:
> - Ei dragii lu' bunicu' vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la
> vanatoare.
> La un moment dat vad un mistret MAAAARE. Ochesc, trag si il dobor.
> Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, asa ca am luat cutitul, i-am
> taiat o pulpa am pus-o pe umar si am mers mai departe.
> Deodata imi apare in fata alt mistret, mai MAAAARE. Nu am putut sa ma
> abtin. Ochesc, trag il dobor si pe asta.
> Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe
> celalt umar...
> Intervine bunica:
> - Bunicule ti-ai luat pastilele?
> Ia bunicu' pastilele si se intoarce la nepotei:
> - Asa dragii lu' bunicu', unde am ramas?
> - Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt...
> -Asa, o pulpa pe un umar, o pulpa pe celalalt... am apucat-o de c*r si
> am inceput sa ii dau la buci...
Cica ursul mergea el agale prin padure si deodata vede
pe melc alergand..... sa rupa pamantul, nu alta.
- Ce faci melcule? Unde fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde melcul, vine P.N.A.-ul sa ma
aresteze.
- Pai de ce?
- Pai : eu - casa, tata- casa, mama- casa, sor' mea
casa.... De asta. Sta ursul, se gandeste putin si o
rupe si el la fuga. Si fuge, si fuge ....... Se
intalneste cu cocostarcul.
Cocostarcul il intreaba:
- Ce faci ursule? De ce fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde ursul, fug, ca s-ar putea sa ma
cerceteze PNA-ul.
- Pai de ce?
- Pai: eu- blana, tata- blana, mama- blana, sor' mea
blana....... De asta.
Sta cocostarcul, se gandeste putin si o rupe si el la
fuga. Si fuge, si fuge, si fuge... Se intalneste cu
maimuta.
Maimuta il intreaba:
-Ce faci cocostarcule? Unde fugi asa?
- Ce sa fac, raspunde cocostarcul, fug, ca s-ar putea
sa vina PNA-ul sa ma cerceteze.
- Pai de ce?
- Pai: eu- pe picior mare, tata- pe picior mare, mama
-pe picior mare, sor-mea -pe picior mare........
O rupe si maimuta la fuga. Si fuge, si fuge si
fuge........ se
opreste deodata brusc si exclama:
DA EU DE CE DRACU' SA FUG? EU - CU CURU' GOL, TATA CU
CURU'. GOL,
MAMA CU CURU' GOL, SOR' MEA CU CURU'
GOL................
Si ca sa inchei....un banc despre femei,care sa fie citit de barbati
CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. Dupa multe interviuri, teste etc, ramān 3 finalisti pentru post: doi barbati si o femeie.
Pentru testul final, primul barbat este dus lānga o usa de metal, i se da un pistol si i se spune:
"Trebuie sa stim daca poti īndeplini orice misiune, indiferent de circumstante. Dincolo de aceasta usa se afla sotia ta, asezata pe un scaun. Ucide-o!!!"
Barbatul spune:"Glumiti!!! Nu mi-as putea ucide nevasta!!!"
"Atunci nu esti potrivit pentru post, la revedere".
Al doilea barbat primeste instructiunile, ia pistolul, intra īn camera si, dupa cinci minute de liniste, iese afara cu ochii īn lacrimi si spune:
"Am īncercat, dar mi-e imposibil sa-mi ucid nevasta, īmi pare rau...."
Vine rāndul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul, ia pistolul, intra īn camera si imediat se aud mai multe īmpuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri īn pereti.
Dupa cāteva minute, se face liniste, iar femeia iese pe usa, stergāndu-se de transpiratie:
"Pistolul pe care mi l-ati dat era īncarcat cu gloante oarbe, asa ca a trebuit sa-l omor cu scaunul."
Morala: Femeile sunt diferite. Nu va puneti cu ele.
Inca nu m-am trezit bine,deci deocamdata va doresc o saptamana frumoasa,linistita si copii cu baterii normale,nu Duracell
Sanatate la copiluzti,mamicutze si burticutze.
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
g_ioana spune:
Neatza,neatza,ploua de parca-i toamna,si eu desigur am plecat fara umbrela!Si moor de somn,"cocosheala"de pe forum se ia,asa ca mandra mea la 7 fix ma striga de mama focului!
Apropo,mai sunt copii care MARAIE noaptea,sau numai al meu are ceva??Ca m-a disperat azi noapte!!!
Vad ca americanii nostri Luca si Philip au devenit si teroristi de week-end,pupa mama pe eiOlivia insanatosire grabnica si este mai ine sa fi egoista sa nu la dai si baietilor!!!
Pupacim scufitza rosie,alias Lia pui ca tare-i frumoasa!!!
Apropo,eu am dat aseara drumul la centrala asa ca-i cald si bine,spre disperarea sotiorului meu care isi propusese acest lucru la 1 noiembrie,dar prin vot secret eu am iesit sefa responsabila cu centrala!!
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
neatza!
Mitzu imi pare rau ca nu am fost la apel in week end...trebuia sa dai un bip!
deci: asa e blatul ala de tarta, clasic. mie mi se pare ok. nu cred ca trebuie sa pui praf de copt in el, ik strici. mai ales ca el atunci cand se coace orb NU trebuie sa se umfle deloc, se inteapa cu furculita sau se coace cu boabe de fasole in el, sa isi mentina forma. la scos: eu nu am deloc probleme....ma gandesc de ce ai avut tu. aluatul ala fiind asa de untos nu se lipeste de tava. ai folosit o forma de teflon? poti incerca data viitoare sa scoti blatul din forma dupa ce s-ar racit, sa il pui pe platou, apo sa umpli cu crema, fructe, gelatina.
despre crema...nu poci decat sa te trag de ureki. daca am zis 400ml lapte asa trebuia sa faci . crema aia nu da gres.....asa ca daat viitoare lasa asa cum zic io . uite mai caut una dintre retetele de blat preferate si o scriu, sa vezi daca e vreo diferenta. ultima treaba: daca nu folosesti la copt o forma de teflon de calitate unge si tapeteaza tava pentru siguranta, sa nu mai fie probleme. pup, sper ca nu te-a dezamagit reteta!
Olivia primit, astept raspunsul acum. sper ca esti mai bine cu gatul...dar ce chestie...nu ai mai facut asa ceva si la inceputul verii? tot laringita? o fi vreo conspiratie a spanacului?
Cristal cum mai stati cu somnul?
Anca ai grija de tine, sanatate multa, la fel si tie Robi!
Ptrick nu a dormit nici el deloc dupa-amiaza in week-end...s-o lua boala asta? in consecinta a adormit in ambele zile la 8.....si s-a trezit la 7.30-8, dar cu pauzele de rigoare si venit peste noi. acum suspectez ca o face de frig ca s-a cam racit in casa....sa vedem de azi ca cica se va da caldura (sper eu ).
sa aveti o saptamana frumoasa!