3. pentru LIVIA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Multumesc pt raspuns,Livia.NU am mai rezistat si am intrerupt pt o zi tratamentul(am baut doar ceaiurile).Acum ma simt mai bine.Mai stau citeva zile si ma apuc din nou serios de el.Tensiune mare nu am, dimpotriva sint hipotensiva.
Multumesc inca odata pt raspunsul promt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Multumesc din suflet Livia, voi face analizele dupa ce imi va veni menstruatia, in zilele 12-14 si iti voi spune ce si cum. Te tin la curent cu tratamentul meu. Numai bine si pupici lui bebe. Si tu sa ne tii la curent cu ce face tatal tau, te rog mult!


Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Buna,Livioara si bine ai revenit.

Iarta- ma ca nu ne-am putut intalni, dar toata saptamana de Paste nu am fost in Bucuresti iar in saptamana urmatoare m-au pocnit rusii cu 1 saptamana mai devreme.
Am alergat numai la doctori sa-mi spuna ce am si sa-mi dea ceva sa numai fie asa abundent.Nu stiu ce sa mai fac.Cand nu vin deloc, cand vin prea mult.
Maine am programare la un medic de la Giulesti, sa-mi dea un raspuns final daca se mai poate face ceva sau nu.
Poate ca soarta mea este sa nu mai pot face copii niciodata si ma agit degeaba.
Iti doresc multa sanatate tie si intregii familii, ai grija de tine si de bebita.
Te pup.....
Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Multumesc mult de tot, draga Liviuta.

Imi imaginez cata lume iti scrie si eu iti multumesc din tot sufletul pt ca ne ajuti cu atata drag.

Sanatate multa tie si lui bb Christian. Si intregii tale familii.

Pupici,
Cris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELVIRA spune:

Buna Livia , buna fetelor , va salut .Am disparut o luna dintre voi pentru ca am fost in spital .Mi-a fost tare rau. Bb-ta mea este f.pretentioasa !!! Asa a zis d-na doctor .Crede ca este baietel dupa simptomele mele de rau . Toata lumea ma intreaba ce-mi doresc fetita sau baiat , dar vreau sa va spun ca nici acum nu mi-am revenit din socul placut pe care l-am avut cand am aflat ca sunt insarcinata si chiar nici nu stiu ce-mi doresc , vreau doar sa fie sanatos sa ne bucure viata pentru ca s-a lasat asteptat destul de mult.Acum intrebari : Livia draga ce ma fac ca nu pot sa iau pastilele prescrise de doctor pt. fixarea sarciniii: acisd folic , magnerot,prenatal alinestrenol.Eu nu am putut sa beau apa si nici un fel de lichid 3 saptamani.Acum am inceput dar nu pot sub nici o forma sa le inghit . Cu greu am luat intr-o zi cateva dintre ele dar este groaznic , nu le pot inghiti.Ma bazez pe faptul ca sarcina s-a fixat pt. ca am facut doua injectii Gravibinon.tu ce spui ? Ce sa fac ? Nici sfatul tau cu ceai de cretisoara nu pot sa-l urmez , am incercat dar este imposibil .Orice beau imi vine sa .Am uitat sa-ti spun ca m-am ingrasat 5 kg. ce zici ? sunt tare nu ???Eu deja eram voinica din fire acum sunt si mai si !!! Dar pt. un bb. ma las in voia sortii ... voi slabi eu dupa ...incerc sa mananc fara paine si dimineata pe la ora 3.00 eu sunt in fata frigiderului si dupa aceea la televizor cu ceva de mancare in fata . Sunt totala !!! Sotul meu se distreaza copios. Am scris mult fiindca nu am vorbit de mult cu voi si imi era dor. Celor care fac tratamentul va urez rabdare si sa fiti consecvente .Celor care nu urmeaza tratamentul va recomand sa-l incepeti .Sunt convinsa ca da rezultate 100% O sa spuneti :' bine, bine, tie iti este usor sa spui asta pentru ca nu ai ramas insarcinata in urma trat. Liviei si nu stii ce greu este " . Eu va raspund fetelor ca stiu ce fel este pt. ca 7 luni de zile eu nu am baut decat un ceai din plante - printre care si naprasnic ( pt. o problema la san) si sunt convinsa ca asta m-a ajutat si pt. san si pt. sarcina. Atunic cand speram mai putin minunea a venit si va spun ca este nemaipomenit , am sentimente si trairi pe care nu le-am mai avut , m-am schimbat mult si fizic si psihic. Va urez multa sanatate tuturor si da ca ma ajuta Dzeu sa mai pot veni la servici ( pt. ca numai de aici va pot scrie ) promit sa va tin la curent cu evolutia bb-tei mele . Va salut si toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Elvira scumpi,muuuulti pupici pe burtica!!!Eu zic ca va fi baietel fiindca cine a facut trat.meu a avut un voinicel.
Si mie mi-a fost rau in primele 3 luni si nu puteam inchiti nimic asa ca, ma duceam si-mi faceau intravenos sau intramuscular toate vitaminele.Iar celelalte(pt.relaxarea musculaturii uterine)luam sub forma de supozitoare.
Daca poti lua miere este foarte bine fiindca o lingura plina pe zi acopera necesarul de vit. si minerale pe ziua respectiva.

te pupic si abia astept sa-mi spui ce este bebe si, binenteles la ce nume te-ai gandit!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Ariela scumpi,eu zic sa nu disperi.Lupta din toate puterile si vei castiga.Mie nu mi-au dat absolut nici o sansa nici macar cu FIV si ...uite acum ,deja vreau bebe nr.doi.
Bucurate ca ai menstruatie fiindca atata timp cat vine, ai mult mai multe sanse.Eu nu mai aveam menstruatie de luni intregi si totusi minunea s-a intamplat.
Iti doresc muuuulta vointa si nu te lasa,lupta ,doar asa vei castiga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Catalina,iti scriu aici,ca sa nu deschis un subiect special cu mesajul asta...
Ieri am fost la laboratoare sa ma interesez de analize.Iti "vand" un pont.Daca poti face analizele la inceput de luna calendaristica ai mari sanse sa faci multe din ele gratuite,cu trimitere de la medicul specialist sau de la medicul de familie.Fiecare laborator ceva altfel,in fct. de cum are semnat contractul cu C.A.S. si daca-l are,caci sunt si laboratoare care nu au contract incheiat.Cu lista de analize mergi si intreaba care sunt gratuite/compensate si or sa-ti spune ce si cum,numai ca nu-ti spune nimeni ca sa mergi la inceput de luna,pana nu se depaseste plafonul dat de la C.A.S.!!
Eu o sa fac analizele saptamana viitoare si chiar daca teoretic as putea economisi 1 mil.lei practic nu se va intampla pentru ca e final de luna si plafonul a fost depasit de mult.

Sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Maria, iti multumesc mult ca te-ai gandit la mine. La ce laborator ai fost tu? Eu ma gandeam sa merg la cel la care suntem repartizati de la serviciu ...

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Catalina,eu am fost la clinica unde e medicul meu de familie,acolo fiind si laborator de analize.Insa acolo nu mi se compenseaza nici o analiza.HIV,de exemplu se compenseaza prin medicul de familie NUMAI cu hartie de la medicul specialist care confirma sarcina :))) deci inutil in cazul meu.Si am mai fost la un laborator particular,unde se fac tot felul de analize si sunt gratuite cateva cu trimitere de la medicul specialist,insa, daca "prinzi" plafonul dat de C.A.S.
Cred ca e foarte bine cum vrei sa faci tu...numai sa faca analizele de care ai tu nevoie.
Bafta maxima si sa-mi spui si mie cum iti iasa,sa le comparam :) mai ales ca avem amandoua intarziere foarte mare (eu le fac pe sf.saptamanii viitoare).
Te pup,Maria.

Mergi la inceput