3. pentru LIVIA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Draga Livia,
am urmat 1 luna tratamentul tau,cu tot ce contine, mai putin ceaiul de naprasnic pe care nu l-am gasit.
Din ce-am citit (instructiuni) tratamentul il pot urma 3 luni dar DOAR IN PRIMA LUNA se administreaza toate.
In luna a 2-a ce pot sa iau din tot tratamentul?
M-ar interesa o varianta simplificata deoarece in prima luna costurile s-au ridicat la 2 mil. si nu-mi mai permit.
Astept raspunsul tau cu nerabdare,eu sincer 50% sunt pe cale sa abandonez cursa asta infernala.La primul copil (acum 7 ani) s-a prins din prima incercare,acum 4 ani am intrerupt antic.,acum 2 ani m-am hotarit sa incerc - pe cale naturala,cu tratament hormonal,acum cu cel naturist dar am obosit atit de mult ..................si nici un rezultat.
Te pup,
multa sanatate familiei si tie numai bine.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga mea Liviuta,

lasa-ma sa iti reamintesc ce iau eu, ceea ce am notat atunci cand ne-am intlnit:

Dimineata: o cana infuzie c. soric. pe stomacul gol, 30 picaturi tinctura c. soric, 30 pic. tinctura marar, 50 pic. tinctura zmeur, 30 pic. mastodynon, 2 Kamayani, 4 naprasnic (tablete ca nu am gasit nicaieri ceai) si o pastila vit. E (100g) (la farmacie mi-au spus ca nu exista de 200g)

Intre tincturi fac pauza de cel putin 10 minute, dar mi s-a intamplat sa ma grabesc tare tare si sa iau pastilele aproape toate odata. :-(

Pranz iau: tincturile (mai putin mastodynon) in aceleasi cantitati, 2 Kamayani si 4 naprasnic

Seara iau: toate ca dimineata, fara ceai; masaj crema galbenele si argila.

Nu mi-a venit menstruatia de peste trei luni, stii, si nu cred ca mai putem vorbi de ovulatie.
Cum "omul meu" nu prea doreste sa il pun pe bara (ti-am povestit eu ce si cum cu atitudinea lui ...), am facut oareshce cand a vrut el dar totusi am avut grija sa fac spalaturi cu ceai concentrat de galbenele si sa imi fac masajul cu cel putin o juma de ora inainte, dupa care am stat culcata. Crezi ca foloseste la ceva ?

Buun, din cate am inteles de la tine, iau tratamentul in aceasta formula cel putin trei luni, chiar daca imi vine menstruatia.
Peste o luna (poate se va imbunatati putin si situatia mea financiara) voi merge sa fac un echo si poate imi ajung banii si de ceva dozari. Poti sa imi spui care sunt cele mai importante? Stiu ca mi-ai dat o lista, inca o am dar toate ma costa peste 7 milioane si nu am atati bani acum. Dar doua trei mai importante ma gandesc ca pot face.

Multumesc din suflet pentru raspunsurile deosebite pe care sunt sigura ca le vei da si pupa-l tare tare pe bebe din partea mea.


Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghemotoc spune:

Livia ,
cumva unele din plante scad tensiunea ? Ca eu simt ca mi-a scazut rau de tot(sint usor hipotensiva ,dar nu exagerat). Sa-ti spun ce am luat : ceai coada soricelului+cretisoara, naprasnic(tablete),kamayani,tinctura de marar,zmeur,coada soricelului si telina (nu am gasit decat tincturi)-cu distanta de 10-15 min intre ele(am mancat dupa aia). Dupa vreo 20 de min de la ultima tinctura am inceput sa simt ca-mi scade tensiunea.Mi-a fost rau vreo ora , acum parca incep sa revin la normal. N-am gasit nimic ca ar scade vreuna tensiunea , dar cine stie, sau poate sint eu prea sensibila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ghemotoc, mi-ai luat vorba din gura, si eu iau cam aceleasi chestii dupa cum am zis mai sus si la fel mi se intampla ... plus mai am si o senzatie de greata dar am inteles de la Livia ca si ei i-a fost putin rau la inceput si apoi nu a mai avut nimic ...
Poate ne lamureste ea cand are putintel timp. Scuze lu' bebe Christian ca tragem de mamica lui!

Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bine ai revenit Livia draga,

sper ca tatal tau e bine.....

Am asa de multe intrebari pt tine.
Ufff, am intrata in a 2 luna de tratament si azi am aflat ca foliculul meu e mic adica nu creste indeajuns..are 17 in a 12 zi....tratamentul tau e si pt stimulare,nu?La mine nu merge...
Pot ramane insarcinata si cu foliculul sub valoare? Ca daca nu....macar luna asta ne oprim din prestat si facem analize....

Uite eu am scris tot ..ce mi-a s-a intamplat la subiectul"Temperatura bazala+Mucus part 2" si daca citeste si partea 1 vei vedea tot ce mi s-a intamplat..daca ai ceva timp , arunca-ti ochii pe acolo..si poate ma luminezi si pe mine..ca luna trecuta eram disperat cu temperatura f mica..luna asta e mare...nu mai inteleg nimic

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Catalina,eu am intrebat la laborator si mi-au spus ca unele analize daca sunt gratuite daca ai trimitere de la medicul specialist (adica ginecolog).Intreaba la laborator care analize beneficiaza de gratuitate de la C.A.S., trebuie sa-ti zica.

Treaba cu tensiunea am patit-o si eu si inca bine de tot.Are Livia remedii si pentru tensiune scazuta,o sa va zica ea ce anume sa luati.
Sanatate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Multumesc din suflet Maria! Asa voi face


Catalina, o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Buna fetelor,

Hop si eu pe aici, sper sa nu va suparati , dar am inceput sa iau si eu o parte din tratamentul Liviei si vroiam sa te rog, draga Liviuta, daca ai un ragaz sa te uiti pe mail, ca sa imi spui si mie daca e buna schema care am facut-o.

Eu in continuare nu gasesc ceai de napraznic, toti mi-au spus ca abia in septembrie o sa se mai gaseasca si nu stiu ce sa fac, daca am cu ce sa il inlocuiesc, daca e suficient sa iau doar capsule...
De branca ursului mi-e cam frica, pt ca eu sunt hipotensiva si mi-e sa nu ma preling pe jos

Va pup si ne mai auzim.
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Draga Livia, am probleme din cand in cand cu candidoza, mai aleas atunci cand iau antibiotice. Am tot luat diverse medicamente dar mai devreme sau mai tarziu tot reapare. Sunf foarte suparata. Tu ce ma sfatuiesti?
CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

CRINUTA:poti renunta la:sucul de morcovi si telina,ceai de galbenele si urzica vie,kamayani,cat´claw,supoz.cu carpicon.

NEDA:tulb.de vedere,sigur,nu sunt de la trat.Pot aparea doar daca esti hipertensiva -lichidele crescand tensiunea.Daca nu gasesti naprasnic,poti lua capsule de naprasnic,max.cat scrie pe cutie+ulei de catina+macerat de busuioc(am mai scris pe forum).

CLAUDIA:poti face trat.-le linistita,ele se vor completa iar concediul la Sovata este chiar excelent asa ca...dai inainte cu toate ca este bine!

OOANAA:Din luna a 2-a poti lua totul dar fara pulberea(sau tinctura de marar).Am scris mai sus la ce poti renunta.

CATALINA:este bine cum procedezi doar ca vei lua tinctura de marar cate 40 de picaturi de trei ori pe zi.iar vit.E este buna daca scrie pe cutie E 200 u.i si nu-i nimic daca iei pastilele toate odata.
Analize:testosteron,progesteron si estrogen.

GHEMOTOC:nici o grija ca nu-ti scade tensiunea de la trat.,eu sunt hipotensiva de cand ma stiu si nu am patit nimic cat timp am luat trat.-ul.Ti se face rau fiindca iei plantele pe stomacul gol si ti se "apleaca"de la ele,nu degeaba am scris (in mesaje mai vechi)ca se mananca foarte bine dupa(ca sa nu mai ai senzatia de sfarseala)...asa ca...lasa deoparte cura de slabire!

ANIS:trat.este pt.curatire,reglare,stimulare si mentinerea sarcinii iar in ceea ce priveste foliculii,ei nu se dezvolta normal in fiecare luna.Sunt luni in care nu se produc,luni in care sunt slab dezv.si luni in care sunt perfecti asa ca...nu-ti face griji.Ideal ar fi daca ai putea sa-ti monitorizezi mai multe luni la rand ,asa vei vedea daca ai probleme.

TRINITY:stai linistita ca citesc absolut toate mail-urile doar ca, raspund mai greu fiindca primesc foarte multe(peste 10-15 pe zi)si vreu sa raspund bine la toate,in plus am un bebe care ma solicita...+ intrebarile de pe forum...Asa ca,am de lucru...iti imaginezi!
Ia in continuare caps.de naprasnic si mai adauga uluiul de catina si maceratul de busuioc.

CRINUTA:te sfatuiesc sa faci vaccinul contra candidozei produs de I.Cantacuzino(nu costa mult)si sa iei si o doza unica de 150 mg Diflucan si sigur vei scapa!Pe perioada vaccinului este indicat sa nu ramai cu bebe.Poti intreba acolo la cat timp poti avea"unda verde"pt.bebe,eu nu mai stiu sigur asa ca mai bine intrebi.

va pupicesc pe toate



Mergi la inceput