In Italia (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

crista-s multumesc pentru informatii. Amandoi sotii sunt romani asa ca fetita intra in primul caz descris de tine....probabil ca nu intelesesem eu bine cum sta treaba cu cetatenia.
Tocmai am vb cu el (e venit in tara pt inmormantarea tatalui sau) si i-am spus ce mi-ai spus ....are la el certificatul de nastere international al fetitei si probabil marti se duce sa se intereseze unde sa-l dea la transcris....si tot probabil o sa-l imputerniceasca pe sotul meu sau pe alta ruda sa-l ridice cand o fi gata....si va urma apoi si ceilalti pasi spusi de tine.
Multumesc inca o data, ne-ai fost de un mare ajutor....te pupam!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

buna fetelor,
in weekend pun de o plimbare la roma si florenta. as vrea sa iau un minim de bagaj si as vrea sa-mi spuneti cum e vremea. pe net vad ca la roma ploua si sunt 20 de grade:( eu la 20 de grade umblu in tricou si geaca de blugi, e cazul sa-mi iau ceva mai gros sau e suficient?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

normal ca tb sa iti iei mai mult ... 20 grade sau putin peste e temp maxima la prinz .. cind poti sta in tricou sub privirile disperate ale localnicilor care sunt cu fularul la git . Insa dimineata si seara e friguletz.. deci e ideal sa te imbraci in straturi: tricou, pulover si apoi geaca ( ideala e una care sa reziste la ploaie ).. sosete, pantaloni si incaltaminte comoda ( eu umblu in pantofi sport). O pereche de pantaloni de schimb in caz ca te prinde o rapaiala si te uda pina la genunchi..
Oricum e umezeala mare si vei simtii ceva mai racoare decit de obicei la aceeasi temperatura ..

distractie placuta!!

Mergi la inceput

multumesc crista
o sa imi iau straturile de rigoare:)ma enerveaza ca nu e ori frig ori cald ptr ca, probabil, o sa plec dimineata de la hotel si o sa mai vin seara si e incomod sa le car... dar n-as vrea sa sochez localnicii:)te pup

Mergi la inceput

eu am trecut la geaca de iarna insa stau descheiata dupa ora 9 ... mai bine sa ai ce da jos si pune in rucsac decit sa mori de frig... dar exista si acolo magazine si tot o sa iti cumperi ceva.. macar sa iti cumperi ceva util ( un pulover, manusi )...

Mergi la inceput

si uite asa imi dai idei. o sa-i zic sotului ca e de maneca scurta si uite asa bagam si de un shopping da manusile mi le iau de acasa ca din astea nu vreau sa-mi cumpar:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai fetelor ma primiti si pe mine......sant in Italia de 9 ani casat cu macaronar, dar care nu se omoara dupa paste .Problema mea este ca am un baietoi de 6 ani, deci in primu an sc elementara, sta pana la 16 si imi vine acasa cu trei fraze sau doua cuvinte scrise si desenute...si in rest .Lamuriti-ma si pe mine care aveti copiloi la scoala despre sistemul lor "lejer" de a preda.

Ali

Mergi la inceput

Buna Roxali ... ti-am trimis un e-mail.

Eu nu stiu ce sa zic despre scoala caci nu am copii, dar pe ro-it
http://www.romania-italia.info/forum.asp?FORUM_ID=4&CAT_ID=2&Forum_Title=Casa%2C+familie%2C+sanatate

gasesti discutii ale mamicilor din Italia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaS spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Mai fetelor ma primiti si pe mine......sant in Italia de 9 ani casat cu macaronar, dar care nu se omoara dupa paste .Problema mea este ca am un baietoi de 6 ani, deci in primu an sc elementara, sta pana la 16 si imi vine acasa cu trei fraze sau doua cuvinte scrise si desenute...si in rest .Lamuriti-ma si pe mine care aveti copiloi la scoala despre sistemul lor "lejer" de a preda.

Ali

Ali cred ca gresesti facand o paralela intre sistemul de a preda din Romania si cel de aici. Sincer nu stiu care este mai bun...Stiu doar ca aici se incepe jucandu-se . Stiu ca tie ti se pare putin dar eu cred ca stiu ei ce fac. Soacra mea este invatatoare si crede-ma ca dupa 5 ani stiu toti sa scrie , sa citeasca, sa adune etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Fetelor, va rog spuneti-mi si mie ce zboruri mai ieftine sunt de la Roma-Bucuresti, dar mai mult as vrea Roma-Sibiu.Stiti cumva niste siteuri?

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput