In Italia (19)
Raspunsuri - Pagina 25
cicina spune:
N-am cuvinte, v-am citit si nu mai stiu ce voiam sa spun.
Ah, Dana, o prietena de-a mea a reusit un contract de suplinitor infirmier cu ajutorul unui deputat.
Eu n-am treaba cu pomul de Craciun ca am un brad afara si-l impodopesc.
Sper sa ne treaca raceala asta, ca al meu tot ce prinde la munca aduce acasa.
crista-s spune:
Bradul de Craciun.. vai ce frumos subiect...
Eu am unul cumparat gata impodobit .. e mititel adica cca juma de metru sau putin mai mult... e tot ornat cu auriu ( globuri, funde si niste crestii ca niste cracutze cu niste poame mici vopsite aurii ).. n-avea virf si era cam "berc" si nici nu am gasit in drumurile mele un virf auriu si pe masura pina anul trecut. Asa ca acum am si virf... Imi pare rau ca nu pot cumpara in fiecare an globuri noi cum faceam acasa cu mama.. am globuri de toate felurile.. si unele ff vechi de cind era mama mica , altele de cind eram noi mici .. si cam fiecare glob are mica lui poveste sau macar iti aminteste ceva ...
Braduletzul nostru va sta pe un dulapior inalt cit fotoliul, intre usa de la balcon si fotoliu.. in anii trecuti a stat pe servanta de pe hol la intrare, pe masa din sufragerie si pe un suport de flori il cam plimbam prin casa dupa cum imi venea pe chelie... avantaj ca e micutz..
Soacre .. alt sub frumos.. eu toata viata imi "auguram" sa imi iau un barbat orfan hahah ... nu e orfan dar nici nu o baga in seama pe maica.sa .. acum imi dau seama ca nu imi convine prea mult caci mie mi-ar fii placut sa imi fie apropiata, eu i.am zis mamma de la inceput ( cred ca a cam cazut in popou , nu se astepta ).. daca ar fii dupa mine as sta toata ziua cu ea la vorbe, ca e tare vorbareata . La mese, cind ne intilnim se aseaza mereu lunga mine cica sa aibe cu cine sa schimbe o vorba ...Dar iubitul ei fiu nu este deloc asa cum se zice ca sunt italienii "mamosi " .. de faopt el nu pare deloc italian : nu e nici microbist, nu se omoara dupa moda si nici nu se uita dupa gagici .. daca nu semana cu ta-su asa mult ma gindeam ca o fii infiat ..
Wicca spune:
Carmi...eu te cred...dar daca stau bine sa ma gandesc,ce in fata posterului nu te poti poza?Acum serios ... E O MINUNATIE...
Poze as pune dar nu ma pricephttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/chertesandreea/my_photos...sper ca am reusit,daca nu va rog sa imi explicati ca la handi.
Pozele sunt din vara...o sa il actualizez si o sa-ti spun
cicina spune:
Crista si al meu e la fel, dar in schimb eu o iubesc mult pe soacra-mea, gateste super si nu ne vedem decat o data pe an. Nu, fara mishto e fata de treaba.
Wicca am vazut pozele, trebuie sa te invat ceva, sa razi mai mult.
Wicca spune:
Cicina..... tu vrei sa imi faci un compliment..vrei sa spui ca arat mai bine in realitate decat in poze.Acuma pe bune...in afara de alea de la San Marino cand aveam un rau in fizic unde mai par asa serioasa?
crista-s spune:
Wi ce frumusica esti, si tinerei amindoi ( tu si jumatatea ta )... iar bambinutzul cel mic si grasunel iti vine sa il -ceshti ..
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
enn spune:
Carmi, noi punem bradul īn tarc, sa fie la adapost Si multumim frumos pt. invitatie. Noi ne dorim un loc linistit, cu aer curat si zapada, ca sa putem merge cu copiii la plimbare si sanius. Dar mai īntīi sa ma refac complet....
Wic, din pacate asa se īntīmpla de obicei. La noi a venit mama sa ma īngrijeasca si numai bine si-a rupt un dinte, de avem acum de mers cu ea la dentist. Si azi ne mai vin si socrii pe cap, degeaba le-am spus ca nu e momentul Soacra mea sta-n Canada, asa ca ne vedem f. rar. Mi-ar place sa mergem noi mai des pe la ei, la ea acasa e foarte draguta si primitoare. Invers e mai problematic, are mereu pretentii si nu se abtine sa-si spuna parerea daca nu-i convine ceva. Dar asta tine probabil si de vīrsta, 70+
Va doresc de-acum un we placut, cu mult soare!
E.
crista-s spune:
Enn naspa cu dintii... si durere si greu de ajuns la doctor .. offff .. dintii astia sunt imprevizibili.. cind ti-e lumea mai draga atunci se intimpla cite ceva . Vezi ca ti-am trimis un mail pe adresa aia de gmail, iti zic ca poate intri mai rar pe acolo sau nu recunosti numele de familie .. cu toate ca e asa de italian ca sare in ochi!!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
cicina spune:
Wicca, in alea de la Venetia, dar ai dreptate arati muuult mai bine in realitate. Asteptam sa ma suni azi ca eu n-am decat tel lui Matteo si mi-era sa nu-l deranjez. Da-mi nr. tau de acasa. Salvatore e mai bine, a imprastiat un pic microbii si pe la servici, ca vad ca a venit fara. Baiat darnic.
Enn, asa sant de obicei soacrele, noroc ca nu sta pe aproape.
Mama, cu dintii aici, mai bine de banii astia, dau o fuga cu avionul acasa, ii scot pe toti si-mi pun dentiera, asa am terminat cu problemele. Si-a facut al meu un preventiv pt doi dinti, trebuie sa fac mutuo in banca.
Crista, ce mai gatesti bun?
Carmi spune:
Vorbiti de soacre...a mea e foarte normala, nu se baga si nu e curioasa, si cea mai mare calitate pe care o are e ca....sta la 2.400 de km departare.
Vazut Wicca cea slabuta si draguta in poze, bb frumos, toata familia frumoasa.
Enn, m-am speriat initial cand am citit ca faci bradul in tarc....eu cu gandul la al meu, care e ocupat de Fabiano, apoi m-am prins ca Piersicuta ta e inca mica pentru tarc...
Eu in curand o sa impodobesc casa, ca ma mananca...mi-am luat chestii dragute.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video