In Italia (19)
Raspunsuri - Pagina 24
Carmi spune:
quote:
Originally posted by crista-s
Carmi pregateste saniutza pt zimbarici cel mic!!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Vorba mare ai zis
De doua zile ma chinui sa-mi amintesc dupa ce vroiam sa ma uit pe net...saniutza era !!!
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
iriale spune:
'neata!
Sa nu va suparati, dar aici e caldut....azi-dimineata la 7.30 mi-am scos geaca si am ramas doar cu camasa (si pantaloni, evident ).
Evviva la Sicilia.....
Si totusi, Carmi, tare mult imi place ce povestesti despre iernile la voi. Ca in povesti...
Carmi spune:
Pai sa stii, Iri, cam ca-n poveste e peisajul pe-aici.
Cam asa vad eu din bucatarie iarna.
Ce ziceti, ma vizitati?
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
enn spune:
Buna dimineata!
Cicina, mi-a placut de Samuel si Rebecca Unchiul meu īnsa a divortat īntr-adevar dupa pensionare, ca nu mai avea pretext sa scape de matusa-mea
Carmi, nu spune de 2 ori, ca noi chiar venim! Ne-am gīndit sa mergem la munte o sapt. dupa Sarbatori, undeva nu prea departe. Cunoasteti din īntīmplare o pensiune/ un mic hotel īn zona, de recomandat unei familii cu 2 micuti? Daca nu, nu-i nimic, caut eu pe net.
La noi e senin, dar frig. Fiu-meu ne-a trezit behaind si declarīnd ca el e miel de toamna
E.
iriale spune:
Carmi...am muuuuuuuuuuriiiiiiiit!!!!!!!!!! Ce minunatie! Putem sa venim?
Enn...mielul de toamna, Doamne, ce idei ii mai vin...
danangie spune:
Buna dimineata la toata lumea,
Vorbiti de frig....si deja ma gandesc la Craciun, la Revelion. Abia astept sarbatorile astea ca vin parintii mei aici. Nu vor sta la mine ci la fratii mei la Modena dar oricum sunt multumita. Eu iubesc sarbatorile de iarna.....ninsorile. Mai naspa e cand tre' sa conduc , pentru ca imi este tare frica. Aici ziua sunt in jur de 15° - 20° Doar ca da....in ultimele 2 zile nu prea mai ajunge la 20°. Eu deja mi-am cumparat pe Mos Craciun care se catara pe scara cu instalatie.....pentru a intra in casa omului pentru a lasa ceva cadouri. Vreau anul acesta sa-mi inconjur ferestrele si balconul cu instalatie dintr-aia de exterior. Doar ca am o problema: nu stiu unde sa-mi pun bradul. Casa e mica.....in sufragerie chiar nu am loc. De fapt, ar fi un loc intr-un colt dar acolo e caloriferul si s-ar usca bradul. Tre' sa valutez bine o schimbare de mobila prin casa.
CARMI mama mama ce iarna acolo. Ca-n basm. O minunatie. Si ai un asa de dragalas. Sa fie sanatos.
ENN ai primit PM meu, da?
IRI dar chiar in Sicilia acum e destul de caldut. Dar ninge si-acolo, nu? Doar ca nu asa mult, nu?
CRI si eu inca umblu prin casa in pantaloni scurti si tricou sau maieu. Eu mai dau drumul la aragaz si asa se mai incalzeste putin prin casa.
In rest, genunchiul meu e mereu blocat. Dimineata cand ma trezesc e frumos, nu e umflat. Dupa-amiaza cand ma intorc de la munca e dublu de umflat. Asta e. Tre' sa am rabdare sa ma fac bine. Astia de la munca nu vor sa-mi faca contract de dipendenta. Pentru ca nu mai vreau sa fiu libera professionista. Si de ce credeti ca nu vor sa-mi schimbe contractul? Pentru ca dupa mintea lor( si nu-i condamn ), acum ca m-am casatorit vreau sa raman . Si de asta sunt sigura ca nu vor sa riste. Eh....dac-ar sti ei ca pentru 2 ani am incercat ca nebuna si nimic...... Vom vedea. I-am mai lasat ragaz pana inainte de Craciun sa se gandeasca.
Va doresc un week-end placut. Ca eu sigur il voi avea.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
iriale spune:
Dana, bine ca ne mai dai vesti despre tine...te cred ca aia nu vor sa iti faca un contract asa cum trebuie, of.
Cat despre iarna in Sicilia, trebuie sa consideram doar zapada de pe vulcanul Etna, din varf, altfel nu ninge deloc, maxim se face o lapovita din aia nasoala, dar fulgii se topesc imediat ce ating pamantul/asfaltul. Intr-un singur an de cand stau aici a nins de-a binelea si in oras, m-am trezit dimineata si am vazut totul acoperit de alb...
Deja va ganditi la Carciun? De "vina" e poza lui Carmi...
Carmi spune:
Enn, asta nu-i zona montana, suntem numai pe la vreo 600 m altitudine, da e cea mai impadurita zona a Germaniei, zice-se. Nici zona turistica nu e, da poti veni sa respiri aer curat si sa privesti peisajul, care e foarte frumos.
Carmi
Wicca spune:
Mooaamaaaaaaaaaaa Carmi ce peisaj!!!esti sigura ca nu e un poster?TE INVIDIEZ!!!!
Crista...imi pare rau de socrella!!apropo care aveti socrella cum va intelegeti cu ea?(sper sa nu fie prea intima intrebarea)eu nu am, in schimb sunt plina de matusi care nu stiu pe unde sa ma mai sageteze ...noroc ca am pielea groasa.
Hai ma Crista Lega???ai auzit vreu discurs a unui leghist?....la camera de gazare cu noi(glumesc)...oricum mi se face paru maciuca cand ii aud...n lucru imi convine din ce zic Venezia=provincie autonoma.
Enn lista lucrurilor care se strica continua... nu va mai zic ca nu ma credeti(s-a stricat ceva important si la masina si e noua).Mai povesteste despre puii tai...nu mi-ai spus Morcoveata o iubeste pe domnisoara?
cici... nasol cu roshii(vb lui Crista)....Doamne sper sa pice naibi guvernul asta o data!!
Iri Ce mai face Ale??
Eu sunt happy ca vine mama peste 3 saptamani si s-ar putea sa ne intoarcem cu ea acasa in Romania.. asta ar insemna sa stau acasa mai mult de o luna...am doar doua strangeri de inima 1-Matteo ca pierde 3 saptamani din primul an de viata a lui fiu-so si va fi departe de splendida lui sotie 2-simt ca nu imi face bine sa stau prea mult acasa...sufar cand ma intorc in Italia(ce mult imi iubesc eu patria de adoptie).
va pupic pe toate!!!
Carmi spune:
Asadar, cine vrea peisaj invernal frumos, liniste si odihna, sa vina la iarna la mine ! Nu pot decat sa ma bucur.
Angie, nici eu nu stiu unde sa pun bradul, adica eu idei as avea, da umbla “4 x 4“ peste tot si rade tot in cale. Noi de doi ani incoace ne-am suparat (ca bradu“teuton nu miroase a brad) si am luat un bradut artificial, da foarte bine facut. Il impodobesc in fiecare an cu alta culoare. Anul asta are cine sa-l “despodobeasca“, ca acum un an era cam mic. Asa ca...asta e dilema mea, unde pun eu bradul??? Pitit prin vreun cotlon nu-mi place, tre“sa-l vada okiu“, sa se bucure, nu?
Wicca, nu e poster, parol. Iarna asta o ma pozez in fata geamului, na, sa ma crezi. Si sa te intreb, de ce nu pui poze sa te vedem la chip, pe tine si pe bb mic?
Enn, ce draguta chestia cu “mielul de toamna“!!!
Pup fetele cucuietele,
Carmi