In Italia (19)
Raspunsuri - Pagina 23
Wicca spune:
Cred ca in curand se darama casa noastra, tocmai s-au rupt jaluzelele la noi in dormitor, ieri nu functiona apa calda, alaitaieri s-a blocat un ochi de la aragaz....cine stie ce mai urmeaza...
Iri...nu stiu ce sa zic cu mama asta , eu sunt genul mai sceptic, dar a zis mama cu acent nu o chestie repetata, astazi s-a dus la taticul lui si s-a ridicat tinandu-se de pantalonii lui si a zis papa' clar cu accent nu aiurea, oricum pana nu ma va striga prin casa stau in indoiala...dar ieri am simtit o emotie infinita
Crista...alunga si tu balaurul, ca ne lipsesc mesajele tale (alea lungi si cu povete)....viata dezorganizata???? stand acasa e mai greu cu viata organizata...si faci bine ca citesti si te ocupi de tine. am auzit un prover: casa pulita vita sprecata... mare dreptate (ma rog niu sunt de acor cu jegul , dar nici cu surluiala).
Enn,ma bucur ca te simti bine!Cum te descurci cu cei mici?E greu? Morcoveata e gelos?
Cicina , pe unde esti?
Carmi...ce mai face Fabiano?
Petro.. ma bucur ca aud vesti mai bune!!!
crista-s spune:
Mai Wi la tine vine halouinu' de-adevaratelea.. de se darima si strica tot...
Ce sa il mai alung sarmanul ca si asa sta putin el la computer.. macar in zilele libere sa mai profite. Acum insa sunt eu ca la nebuni scriu si citesc pe aici si ascult radio CNN in casti.. ma simt ca la mall la film cind erau reclamele alea inainte de film cu sonorul super...
Fetele voi va uitati simbata si duminica la Che tempo che fa ?? eu am vazut pe sarite si simb si dum.. simb era Sting doamne cit e de misto!! si duminica a fost Gorbaciov ... si tot duminica a fost si Litizzetto care mie imi place tare mult.. si m-am cracanat de ris.. cum se prosteste, a bombanit ca n-au chemat-o cind era si Sting ca voia ea sa il intrebe dc e adevarat ca face s** 6 ore si mai mult fara intrerupere ...
In seara asta stau la Iene ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
Carmi spune:
Picca, multam !
Wicca, Fabiano a invatat sa spuna “caca“ si ne innebuneste, repeta cu o frecventa naucitoare
Innaa, banuiesc ca mie mi-era adresat mesajul, mai vin si pe-acolo, da cand am ceva de zis.
Azi am fost cu Fabiano sa socializam, intr-un grup de mame-copii mici (0-3 ani). Intru eu acolo...si ce mi-e dat sa vad? Halloween Party, scheleti pe pereti, capete de mort, dovleci, lumina obscura si pitici imbracati care mai de care in pirat, vrajitoare, etc. Mie mi se par exagerati nemtii astia, la copii asa de mici nu cred ca erau necesare toate oribilitatile alea “decorative“. Da ce sa ma mai mir, un baietel de 5 ani de-aici si-a serbat ziua si toti invitatii (cam de varsta lui) erau imbracati in negru, mancau spaghetti negre (din farfurii in forma de cap de mort) cu sos rosu, ca sangele, furculitele erau ca niste oase, pe pereti vedeai numai cranii, iar mama copilului era absolut incantata de ce-a reusit ea sa faca. Lume bolnava, dupa parerea mea. In fine, lasand partea macabra la o parte, Fabiano era cel mai mic de-acolo, toti copiii mergeau, el patrula in 4 labutze. La-nceput a plans, s-a speriat, apoi s-a acomodat si, ceea ce a fost cel mai fain, cativa copii au inceput sa se joace cu el si, probabil in semn de solidaritate, sa mearga toti in 4 labe. Erau asa de draguti, ii bagau suzeta in gura, il mangaiau pe fata, tare scumpi.
Sa va mai spun ca era 9 dimineata si mai toate mamele “pileau“ Sekt (un fel de vin spumos)? Eu cred ca niciodata n-o sa incetez sa ma mir de ceea ce vad pe-aici...
Va pup pe toate,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
cicina spune:
Stati asa....
Doi indieni stateau pe o culme si se uitau in zare, fiecare in directie
opusa:
Ochi-de-Soim spuse:
-Vin doi !
Ochi-de-Vultur il intreba:
-Sunt bine facuti ?
-Sunt mari...musculosi !
-Ce sunt ? Fetze-Palide sau indieni ?
-Fetze-Palide !
-Sunt prieteni sau dusmani ?
Ochi-de-Soim se uita lung..... :
-Prieteni !
-De unde stii ?
-Se tin de mīna !
Un indian navajo sta langa un agent de vanzari pe o banca in parc... intre
ei se afla o punga mare de hartie... indianul se uita de ceva vreme fix la
punga de hartie...
- Vrei sa stii ce e in punga?, intreaba agentul de vanzari ... Indianul
tace, apoi dupa un timp da afirmativ din cap...
- E o sticla de vin - zice agentul... am luat-o pt nevasta-mea... Indianul
iar tace o vreme, apoi zice, dand iarasi afirmativ din cap:
- Bun schimb ai facut...
Vine un student in caminul de fete. Paznicul intreaba:
- La cine mergeti?
Studentul:
- La cine ma sfatuiti.?
Wicca e cazul sa sau o roata pe la tine sa repar tot pe acolo si sa-l smotocesc un pic pe Andrei.
Cris, eu m-am zapacit de atatea forumuri.
Carmi, eu nu inteleg sarbatoarea asta, si mai ales la copii asa mici.
Enn, hai mama se faci mai repede bine.
Wicca spune:
Crista, sa inteleg ca regimul special dureaza numai pana joi....dupa aceea nu mai ai scuze....mama da cat timp liber a avut domnul...aici numai maine si gata, dar cine se pune cu nebunii astia din Veneto. Apropo,eu stiu ca zona in care locuiesti este prin traditie comunista, este adevarat?chiar asa multi sunt?si familia balaurului tau?In familie la sotul meu stau lucrurile cam asa:bunicul lui era un suprmega comunist , se batea chiar cu popa...in schimb matusile si socrelul sunt de dreapta(chiar fani berlusca si lega)...iti inchipui bietul mos ce se mai invarte prin mormant cand ii vede pe astia.
Carmidoamne cum reusesc copii asta sa ne distreze.m-a distrat si prezentarea da de petrecere, ma rog e cam de plans.Sa vezi de ce monstri ne vom impiedeca noi peste 3 ani!!Aproape de noi este un magazin imens TOYS 80% din jucariile pt baieti sunt lighioane,faceuri grotesti...nu pot sa cred ca o sa am casa invadata de asemenea obiecte...chiar nu se mai pot multumi copiii cu niste masinute?
Cici ti-am trimis un pm...sti repara si calorifere intre timp a in inceput unul sa curga... va jur...sper sa mai vi la mine in vizita!
Va pup pe toate si stati cuminti noaptea asta ca cine stie cine va viziteaza.
crista-s spune:
Buna dimineata .. na ca am mai scapat la calculator ..
Wi nu i.au dat liber ci avea el niste zile de le tinea pt cazuri de extremna urgenta ( de ex cind mai se face cite o greva la tren caci cu masina e o mare nenorocire in Bologna nu se intra daca nu esti rezident si deci e mai mare nebunia ).. asa ca a profitat si si-a lipit zilele astea la 1 noiembrie.. Eu il banuiesc ca mai are ceva zile dar sper sa le ia la Craciun, ca e destul de prevazator si nu s-ar lasa descoperit pina la sfirsitul anului. Anul asta n.au fost atitea greve ca anul trecut spre norocul nostru...
Da.. aici sunt toti "roshii" .. chiar in satul asta unde nu e decit o alimentara de rahat si aia Despar si mai nou unu' cu legume si fructe, exista insa de la inceput sediul partidului cu secera si ciocanul ... Al meu insa nu stiu ce e caci pe fata lui nu se citeste nici pro nici contra.. eu n-am reusit sa aflu.. Culmea e ca mie dintre toti parlamentarii ca barbat imi place Bertinotti.. el e genul meu chiar dc eu de fel sunt mai leghista .. e clar sunt atrasa de extreme... Iar in familie nu stiu.. taica-su a trait perioada partizanilor, sau a luptat alaturi de ei pt o scurta perioada ( avea 18-19ani in 45) nu am inteles eu prea bine ...deci mai e stinga tb sa fie e logic.. dar ii bombane pe toti, nu e deloc partinitor. Oricum stie prea multa istorie din carti si traita de el ca sa fie destul de echilibrat. Iar cocoanele n-au nici o treaba cu politica ... ma-sa acum e disperata ca s-ar putea sa orbeasca are ceva la ochi niste pete negre .. nu e ceva care creste pe ochi ci o pata inauntru care se tot mareste .. a ajuns sa vorbeasca si cu medici din Elvetia caci aici i-au zis toti ca nu se poate face nimic...
La mine in sat se auzeau ceva pocnitori aseara .. semn ca unii faceau festa.. In rest mai nimic.. liniste si pace..
Aseara ma uitam la Iene si in pauza de publicitate dau o tura p alte canale... cind pe rai 1 era un film ( cred ca zio d'america) si aud in romaneste: 24 de carti ca 24 de frati..zic in mintea mea.. na ca vad romanii si pe tv asta hahahaha .. dora 1 secunda ca pe urma mi-am dat seama ca totusi cuvintele nu erau potrivite pt tv .. ce sa vezi .. Ramonica a lu' Badescu cea mai iubita dintre romance avea un rol pe masura talentului ei.. DE TIGANCA GHICITOARE IN CARTI .. si nu s-a multumit sa se prefaca ci a vrut sa arate la tot poporul italian si nu numai ca ea stie si descintecul adevarat
Cristina
enn spune:
Buna dimineata, fetelor!
Wic, sper ca nu v-au darīmat fantomele casa! Nasol, cīnd vine iarna si se strica toate...Dar sa vezi ce-o sa se bucure Andrea cīnd vor veni mesterii cu surubelnite, clesti si alte chestii fascinante pt. micuti.
Carmi, si la noi la cresa s-a sarbatorit Halloween si fiu-meu a intrat īn panica, vazīnd-o pe Anne, educatoarea lui cea iubita, deghizata īn vrajitoare.
Cicina, merci pt. glumite, īmi prind bine.
Eu-s īn general mai optimista si mai degajata cu copiii, acum ca nu mai trebuie sa ma tem ca-i contaminez. Si am īnceput sa-mi fac planuri pt. vacanta de iarna, semn sigur ca mi-i mai bine.
tuturor,
E.
cicina spune:
Va dau portia de bancuri pe azi ca atia cu perindarile lor pe la cimitire m-au indispus.
Fetelor, sa vezi ce le-o pune in C..r acest guvern alora care i-au ales, cu taxele. Vecina mea, e una de-a lor "rosie "pana in fundul ochilor si de aceea nu prea ne avem ce discuta. Acum e "zita, zita" ca are masina peste 180 CV, aha...Cel mai tare din parcare e Fini.
Iacob care locuieste la Tel Aviv ii telefoneaza fiului sau Samuel care a
emigrat la New York si-i spune :
- Regret ca-ti stric ziua, dar trebuie sa-ti spun ca eu si maica-ta suntem pe cale sa divortam. 45 de ani de suferinta sunt de ajuns.
- Tata, cum poti sa spui asta??? Si chiar acum inainte de sarbatori! striga fiul sau.
- Nu mai pot s-o vad in fata ochilor, raspunde tatal, ne-am plictisit unul de celalalt, si
sunt satul de toata povestea asta, asa ca fa-mi un serviciu si sun-o pe sora-ta Anna la Chicago. Si inchide rapid telefonul. Disperat, fiul o suna pe sora-sa care ramane masca.
- Cum vor sa divorteze? La varsta lor?!? Am eu grija de asta. Si-l suna direct pe tatal ei si-i spune:
- N-o sa divortati!. Nu faceti nimic pana cand eu si frate-meu venim la voi. M-ai inteles? NIMIC! Si tranteste telefonul.
Tatal inchide, si se intoarce spre sotia lui spunandu-i:
- Totul e foarte bine Rebecca, copiii vin sa-si petreaca sarbatorile cu noi si in plus o sa-si plateasca singuri biletele de avion.
Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei.
Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune:
-Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie:
"Sub aceasta pietrisoara
Doarme-a noastra Marioara.
S-a nascut fecioara,
A trait fecioara,
Si-a murit fecioara."
Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea minte ce ii
spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce
voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce:
"E Maria dedesubt; Nu are sigiliul rupt."
Carmi spune:
Ofer un grad, ca atata avem aici...cu el sau fara el..tot aia.
A venit iarna, naspa. Pe-aici e zapada cam toata iarna. Peisajul e frumos, ca-s brazi si paduri peste tot, cu “deplasatul“e mai greu, ca stam cam cocotzatzi. Tre“sa scot hainutzele groase, ca nu mai tine.
Pe la voi cum e?
Pup
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
crista-s spune:
Neata ..
si aici cica scad azi sau miine peste 10 grade brusc .. adica vom a junge si noi pa la 0-1 grad..
Acum la mine e usa deschisa la balcon si eu in ultima camera in rochita de vara cu mineca scurta stau zgribulita.. dar nu e sa mori de frig ca acum citeva saptamini cind a plouat si era infiorator de frig ( poate de la umezeala ).
O sa ies si eu pina in sat si va zic mai incolo care e starea vremii.. Oricum e de pulover + geaca... si de pantaloni si incaltari mai inchise...
Ninsoarea nu ajunge acum pina aici.. poate in decembrie si cu siguranta in ianuariesi februarie care sunt cele mai friguroase luni.
Carmi pregateste saniutza pt zimbarici cel mic!!
Cristina