In Italia (19)
Raspunsuri - Pagina 16
crista-s spune:
Bravo Wi si Cicina deci v-ati distrat!!
Wi sa stapinesti sanatoasa Ariete-ul ....
O zi buna tuturor!!
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Buna dimineata...
Cici si Wi, bravo ca v-ati intalnit...eu am cunoscut-o asta-vara pe Nico&family...cine stie, poate ca intr-o buna zi ne vom vedea toate! Ar fi tare frumos, nu?
Cri, asa e, bogatasul vrea doar tinerele, eu sunt batrana deja, asa ca tre'sa-mi cumpar singura casa . Si raspunzand si lui Petro si Cicinei, noi nu suntem cu chirie, avem casa de proprietate, mai bine-zis o are domnul. Ideea era ca eu as vrea sa am o casuta a mea, mica-mititica, si exact cum spunea si Cici, nu in oras, ci undeva la munte, la aer curat, in mijlocul naturii. M-a pocnit mai nou ideea asta. Pacat insa ca e cam greu de realizat.
Aici se anunta din nou o zi foarte calda. Cri, poti intinde rufele la mine in balcon daca vrei .
Zi grea...dupa-amiaza vin sefii cei mari de la Roma.
Va pup.
crista-s spune:
Atunci bafta pt dupaamiaza...fugi de la calculator !!
ma duc sa citesc .. sa avansez si eu .. ca pe urma nu mai inteleg nimic din cartea aia
Cristina
enn spune:
Buongiorno dalla Germania (e corect asa?) si va multumesc mult tuturor pt. īncurajari
Sanatatea din pacate tot subreda, dar sunt īn sfīrsit mai bine-dispusa, ca-mi face mama pireu de castane
Piersicuta e mai vioaie, de cīnd am terminat cu antibioticele. Se rostogoleste de pe spate pe burta si viceversa si am impresia ca e pe drum si primul dintisor. Morcoveata tuseste, ca toti colegii de cresa, dar īn rest e vesel si nu ma mai īntreaba īngrijorat īn fiecare dimineata daca m-am facut bine.....Cri, īn poza de pe blog vorbeste la tf. cu piciorul
Vio, felicitari pt. examenul de germana! Ce meserie īnveti?
Iri, la o casuta visam si noi, dar la mare. Un timp ne-am gīndit sa ne cumparam apartament, dar la preturile de aici ( 250 mii 3 camere, 80 mp central) nu ne ajung banii īn veci pururi. Noua idee e sa ne luam un ap. mic/ o casuta la mare, sa mergem cītiva ani cu copiii īn concedii si sa ne retragem eventual acolo la batrīnete.
Pupice tuturor,
E.
crista-s spune:
Asa Enn .. sa te pui pe picioare ca vine mai e putin si tb sa iesi la derdelush cu piersicutza .. sa vada si ea prima zapada ...
M-am prins eu dar mai tirziu ca era titlul ceva cu Hallo ... dar m-am distrat tare .. mi.am amintit de pe vremea cind si eu reuseam sa imi duc piciorul la gura acum daca ma las pe vine sa ma leg la siret imi trebuie o macara sa ma ridice
Aici exista la Adriatica ( nu e cine stie ce zona dar macar e la mare ) de vinzare apartamente cam cit zici tu (80 mp)si cam la acelasi pret dar intra si locul de parcare .. si poate si mobila ... in plus ei iti gasesc cui sa inchiriezi in timpul anului sau macar in anumite perioade si mai scoti din banii pe care tb sa ii platesti ( rata lunara)..
Cristina
iriale spune:
Enn, ce bine ca ne mai aduci vesti...daa, casuta la mare e o idee ok, iti doresc sa reusiti. In alta ordine de idei...mama ta poate sa treaca si prin Sicilia? Piurč de castane nu, dar de cartofi daaaaa.
Ma mai uitam si eu pe-aici pe DC si ce vad? Viorica si Ionica de la Clejani, mari cantareti... mah! Si vor canta la nunta lui J. Depp...Dar cine sunt astia??? Muzica tiganeasca???
cicina spune:
Eu sant mai informata cu preturile caselor, mai ales in zona noastra. Enn, dar tu vrei in Italia? asa aici sant zone unde costa mai putin, nu sant chiar pe malul marii dar destul de aproape.
Iri, ai intentia sa pleci singura in viata, de-ti trebuie casa?
Intr-o zi cu soare ne-om intalni toate . La mine oricum sante-ti bine venite, am sa ma interesez de niste mici ca lumea sa-i punem pe gratar, ca vinulet bun am, o tara de palinca se gaseste si ii romanizam pe ai nostri imediat.
"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo č talora eterno" Cicina
iriale spune:
Ehee Cici...cu micii m-ai dat deja gata! Nu am mai mancat de o vesnicie...Cum se zice, ci conto! Cat despre casuta, boh...poti sti ce ne rezerva viata...glumesc, este un vis al meu, o cabana la munte, si cum este neimpartasit, ma gandeam ca daca devin bogata, il pun in aplicare. Dar...slabe sperante.
Ce mancati bun azi la pranz?
crista-s spune:
Iri ca tot intrebai cine sunt marii cintareti .. ete ca pe TVR International ghici cine cinta ? Era o melodie de muzica populara .. nu parea manea sau ma stiu eu ce... doar ca erau toti mai ciriclii , cu mustati si palarii ( ma refer la tzambalagii ) iar ea e cit mine si arata in rohita cea strimta cum arat eu in costumul de scafandru .. adica stil salsicciotto
Tu ce ai azi esti sao -maso de vrei sa aflii ce mai mincam/ gatim noi ??
Eu am facut o crostata ( sa ii zicm tarta in romaneste) de cacao si cocos ... da o tai diseara cind vine si printul acasa ... In rest musaca de ieri si evident ceva paste cred cu bietola care s-a fac ofilit deci tb sa scap de ea din frigider
Cristina
Wicca spune:
Salut si de la noi... hmmm concluzia dupa cele citite...naspi este sa fi muritor de rand...dar frumos este si sa visezi, plus ca niste mici la Cicina ne ung la suflet si nu numai.
Daca se vorbeste de vise mie mi-ar place sa am un apartament la New York si sa fiu ca tipele alea di Sex and the city... deci ceva mai imposibil nu se poate, dar poate imi trece si mie cheful ca vad ca trec printr-o criza a varstei, imi dau seama ca nu mai sunt fetiscana si sunt super depresata. Vi s-a intamplat si voua asa?poate vi se pare naiv, dar pur si simplu simt ca trec de la o periada a vietii la alta....
Si acum sa trec si mai si in realitatea care ma inconjoara....!!
Va pup si va urez o zi cu soare!!!!