In Italia (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by cicina

Petro, lasa butoiul ca trebuie umplut cu must.

"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo è talora eterno" Cicina

cicina, la ce butoi te referi, cel cu melancolie? Nu e asta problema mea ... e ca sunt dezamagita si constat ca nu imi iese nimic din ceea ce incerc sa fac si imi doresc cel mai mult. In fine ... multumesc, oricum pt. ca incerci sa ma incurajezi.

iri - ahaaaa ... am inteles acum. E vorba despre vise cu ochi deschisi. Poate, candva, le vei realiza, de ce nu?
Si ca tot intrebai de mancaruri, azi la pranz am mancat varza a la Cluj (resturi, insa, nu am facut-o azi). Iar pt. diseara vreau sa fac un peste cu sos de rosii la cuptor.
Cum a decurs inspectia sefilor cei mari?

nico - chiar ca esti ca in povestea cu drobul de sare ... sotiorul meu mai este asa, pune inainte raul, daca ... Nu e pesimist de fel, dar le gandeste mai mult. Spre deosebire de mine ca sunt mai impulsiva (si in vorba si in fapta)...

Va las si va doresc o seara cat mai placuta ...!!! Pupiceeee !!!!!!

Petronela

Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Iri, nu-ti trebuie tie casa la munte daca o sa ai prietene. Eu trag tare sa mi se indeplineasca acest vis, sa-mi trag si doi caluti pe langa.Si pe urma, voi avea nevoie de companie, nu?
Nu santem bogati, dar avem vointa si nu ne lasam.
Petro, e ceva care nu poate fi infaptuit? Sau asa in general de zi cu zi. Lasa ca trece ca e timpul rece.
Cri, mai iesi mama din bucatarie ca de aia de ingrasi, fa pe duamna si mergi la palestra.
Wicca, te anunt cand dau de ceva mici, si iesi din starea asta, ca viata e frumoasa, deajuns sa o descoperi(voiam sa spun ca e sindromul anilor 30 dar mai ai pana schimbi prefixul).
Nu-ti spun ce minunat m-am simtit cand puiutul m-a atins cu manuta lui pe spate atunci cand era langa mine. Astfel de bucurii, as vrea sa le am mai des, asa ca vai de curu vostru, trebuie sa ne deplasam mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wicca spune:

...
Cicina....noi drumul spre voi il stim si nu spune de doua ori ca suntem hop la tine, dar acum trebuie sa invatati si voi drumul spre noi...ai dreptate viata e asa frumoasa tocmai de asta sunt trista , as opri timpul in loc sa nu creasca puiul meu...pana acum cateva luni nu credeam ca timpul trece...am descoperit si eu america... pupici de la noi...
Noapte buna fetelor , vise placute puricii sa va sarute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Cici nici o sansa, eu nu m-am simtit niciodata doamna in sala de sport ... Nu imi place si nici nu am talent ... nici acum si nici cind eram la scoala si evident ca nu cintaream atita . Deci eu alaturi de "o ceata de transpirati" n-am ce cauta .

Miine e sarbatoare ( si poimiine .. 2 zile) Sf Dumitru ..daca aveti ceva sarbatoriti prin familie: La multi ani!!

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cicina
Petro, e ceva care nu poate fi infaptuit? Sau asa in general de zi cu zi. Lasa ca trece ca e timpul rece.

cicina - esti de coma, vorbesti numai in parabole ? Nu ma refer la lucrurile de zi cu zi, dar nici la ceva irealizabil ... nu cer luna de pe cer. Na, ca am inceput si eu sa vorbesc in rime ... de la mine.

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Petro...curaj, parabole sau nu, incet incet vei vedea ca vei reusi. Eu iti tin pumnii!
Cat despre sefi...nu era o inspectie, ci o prezentare a unui nou software. Si eu mot cu ei, la demo.
Vad ca te tratezi bine, varza, peste...eu jinduiesc ca neata, cu orarele pe care le am mananc mai mereu pe fuga si prost. Iar cand as avea timp de gatit, imi lipseste cheful .

Cici, sa ma tii prezenta pe lista pe cat priveste casuta de la munte .

Mergi la inceput

iri - da, va trece si momentul asta ... merci mult si tie pt. incurajari.
Da, ma tratez bine (doar cand am chef de gatit)... de aia si sunt .

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor, as avea o inrebare:
o prietena de-a mea sta de vreo 7 ani in Italia, acum 3,5 ani am pierdut contactul. ce idei aveti, cum as putea da de ea? ea a stat un timp in austria, ne leaga multe, suntem din aceeasi regiune din RO, am trecut impreuna prin multe si mi-e tare dor de ea.
am cautat-o dupa nume in pagine bianche, n-am gasit. in general am cautat-o pe net si am gasit numai informatii foarte invechite, care stiu ca nu mai sunt actuale...

aveti vreo idee? multumesc anticipat!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ...

la noi s-a facut cald afara sau nu stiu ce se intimpla dar in casa erau 22 de grade azi dimineata .. Cred ca numai atunci cind ploua afara se lasa frigul in casa... intra umezeala ..nu imi explic ..

Adina
Inafara de : http://www.paginebianche.it/index.html unde zici ca ai cautat eu personal nu stiu unde ai putea cauta. Dar daca e casatorita sau locuieste cu o alta persoana si telefonul nu e pe numele ei e cam greu. Eu de exemplu nu apar in lista asta dar locuiesc aici.

Daca ai stii macar localitatea ai putea sa scrii la serviciul anagrafe de la primarie sau la carabinieri, ai lasa acolo numarul tau de telefon, daca exista cineva cu numele respectiv ei o contacteaza si ii transmit numarul sa te caute ea.. Alta idee n-am!

Sau poate ar fii mai usor sa cauti familia ei din Ro .. si prin ei sa ajungi la ea ( eu am facut asa cu o prietena din Germania .. am cautat numarul parintilor la informatii romtelecom si uite asa am ajuns la nr cel nou... ).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Buna dimineata si de la mine...

Adina, pe www.colegi.ro ai incercat?

Va povestesc o faza/fraza hazlie a lui Ale...ieri era un picut deranjat la burtica si in timp ce statea el sa mediteze la ..(nu era constipat, ci exact opusul), ma striga si imi zice, aratand cu degetul inspre fundulet: "Mamma, ho la marea nel culetto"...(vroia sa zica "di---a" ). Scuzati tema aleasa, dar m-a pocnit rasul asa de tare ca ma gandeam sa vi-o povestesc si voua.

Mergi la inceput