In Italia (19)
Raspunsuri - Pagina 15
crista-s spune:
neataaaaaaaa
La noi cred ca iese soarele azi .. Evident ca de strand nu va fii dar macar nu da semne de ploaie.
Am vazut aparatul tau Cicina ( sau in fien de la firma asta ) pe net .. de la aproape 50 la aproape 70 euroi in linii mari + alti 6 minim transportul acasa.. pare ok...acum ca am vazut diverse preturi astept sa treaca sarbatorile si sa vina reducerile ca poate fac afacere mai buna .. oricum la pretul de mai sus se va gasi si acum si mai incolo deci merita sa astept.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crini spune:
Cri, si eu citesc Sly in perioada asta. Cum ti se pare?
Iri, si eu stiu despre ce vorbesti, cred ca e utila mobila aia, dar eu nu am luat asa ca mi-e frica rau sa nu cada peste ea. La nivel rational stiu ca n-au cum, ca sunt fixate bine, dar dupa ce-am trait 3 cutremure in Buc, chestiile astea n-au valoare.
crista-s spune:
Nico tu chiar ca esti din povestea cu drobul de sare .... Pai nu puteai sa agati niste table gaurite de spatele dulapului usor deasupra lui si niste cuie in pereti cu filet ... treci cuiul prin gaura si pui o piulita ... cade dulapul numai cu perete cu tot ..
Sly .. sunt abia la primele pagini ( adica isi fac analizele acuma .. )..Nu pot sa ma pronunt inca ..pina acum avantajul e ca e scrisa cu litere mai mari si la rinduri mai aerisite decit restul cartilor puricoase citite de mine....
Cristina
crini spune:
Cri, si inca n-am zis tot. Nu are nici un tablou deasupra capului, atat sifonierul cat si biblioteca sunt puse sa nu cada pe pat, daca e sa cada. N-am putut feri si biroul, dar am zis ca daca e acolo isi da seama ce se intampla si are timp sa fuga-n tocul usii.
Aha, cu Sly eu sunt un pic inainte, au plecat in ... o sa vezi tu, nu-ti zic, ce credeai?
cicina spune:
Mai dar despre ce vorbiti? Cutremur?
"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo è talora eterno" Cicina
iriale spune:
Nico, m-ai dat gata! Eu aveam in Bucuresti, cand eram mica, dormitorul exact asa, cu mobila deasupra patului si nici nu era de prea buna calitate...astea de-aici sunt ok, si in plus se economiseste spatiu. Tu stii camera lui Ale, daca mai tii minte unde era patul, pe ala il mutam in alta camera si in locul lui punem "podul" asta.
Cat despre "Sly", eu nu am citit-o.
Cri, aici e vreme de plaja! Ieri treceam prin Giardini Naxos (iarasi Nico stie despre ce vorbesc ) si erau oameni la plaja, in costum, asa de placuta era/este vremea zilele astea.
Cici, stai linistita, cutremure vechi...
Vreau sa imi cumpar o casaaaaaa...stie cineva cum sa fac sa devin bogata???
pet.cost2005 spune:
quote:
Originally posted by iriale
Vreau sa imi cumpar o casaaaaaa...stie cineva cum sa fac sa devin bogata???
Iri, mami de Ale
In timpul liber, respir
... hai ca esti nostima, iri!
Nu ca nu ai fi serioasa in afirmatia ta, dar ma distrezi ... Poti incerca sa joci la lotto/superenalotto de exemplu. Voi sunteti in affitto? In acest moment sunt si eu cam in situatia ta ... adica am vrea sa ne cumparam o casuta ... dar ... nu stiu cat de realizabil poate fi. Cam care sun preturile pe la voi, prin zona?
Si uite asa ... mai scriu si eu cate ceva ...
Ce sa va mai spun eu? Nu am noutati pe nici un plan si nici nu sunt intr-o stare de spirit tocmai buna. De aceea am si evitat sa va scriu, v-am citit doar.
Va doresc o zi buna ... ma retrag la smotru!!!
Petronela
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
crista-s spune:
Pai ce tb sa fii bogata cind cumperi casa? Faci rata, platesti toata viata si la batrinete cind termini de platit vei fii bogata ...
Singura varianta de imbogatire e sa te mariti cun bogatas .. cam tirziu pt tine ca nu mai esti in target ... ai depasit demult virsta maxima .. [vreau emoticon care se tavaleste de ris]
Crini esti de groaza.. eu la mine acasa ( a se citi in dr taberii ) aveam o biblioteca pe un perete intreg care dc pica ar fii strivit toata camera .. deci nu aveam cum sa scap ...
La mine azi dimineata iesea un colt de soare cum ziceam.. pe la prinz cind am inceput eu sa intind rufele ( rinduri, rinduri cum se terminau masinile pe sortimente de culori) au venit nori negrii ... Doar sunt obisnuita cum spal cum ploua . Ei bine n-a plouat. Insa afara in ciuda norilor e un vinticel de primavara , caldutz ... parca e un zefir ... zici ca vine Pastele nu Craciunul .
Cristina
cicina spune:
Sa nu ne mai aducem aminte de cutremure, eu le-am petrecut la etajul 10 unde stateam inainte acasa.
Iri, in loc sa dai bani pe chirie, cumpar-o. Asa cum zice Cris. Dar ca sa iei ceva mai bun si ieftin trebuie sa iesi din orasele mari, adica pe undeva la tara. Asa cum intentionez eu, s-o vand pe asta( inca mai e de platit) si sa merg in varf de munte printre lupi si ursi( glumesc, undeva mai la iarba verde).
Petro, lasa butoiul ca trebuie umplut cu must.
"Un sorriso non dura che un istante, ma il suo ricordo è talora eterno" Cicina
Wicca spune:
...
Fetelor, m-am intalnit ieri cu Cicina, adica mai bine zis am fost la ea acasa...care este un mic paradis , cicina cu sotul sunt un cuplu si o familie exceptionala:moderni(au apraut pe o motocicletaaaaa) , simpatici ,si-au construit o gramada de chestii prin casa, noi ne-am simtit super la ei, zulufelul meu era innebunit de pesti si a stat nonstop lipit de acvariu...ce sa mai zic ,mi-a facut mare placere ca i-am intalnit si ii asteptam si la noi...(pe toate, dar pe rand)
Crista... da nasol cu masina noroc ca i-am gasit garantia , acuma sa vedem ce se mai intampla.In schimb mi-am cumparat vaporizator de la Ariete.. cu 60 de euro :curata tapiserie , geamuri si toate mizeriile care ne chinuie pe noi.
fetelor va pup pe toate , dispar pana nu adorm cu capul pe tastaura, sper sa fiu mai in forma saptamana asta!!!