Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29
Raspunsuri - Pagina 5
lavinia345 spune:
Buna seara fetelor.
Sunt foarte obosita dar am intrat in noaptea asta sa va citesc,ca ieri nu am apucat.Vad ca ati "produs" ceva pagini,bravo.
Nu mai stiu cui si ce trebuie sa raspund,spun doar ca ieri am mutat niste mobila pe care nu o mai vroiam la mama acasa(de la Medgidia la Mangalia).Acum cu restul intentionam sa o iau in Liban dar e complicatura mare.Dupa cateva zile de cautari am gasit firma de shipping containerizat dar ma doare capul la cate trebuie sa fac pana trimit mobila.Sa o aduc in port,sa anagajez firma de impachetat(cu scandurele,cutii de lemn etc),sa fac asigurare,sa fac packing list in care scriu si cate furculite am,apoi ma costa aici 900$ plus vama 0,5%(parca,nu era sigur agentul)la fiecare produs in parte,nu stiu cum se calculeaza,in functie de volum si/sau valoare a bunului.Apoi in Liban va trebui sa platesc vama la ele ca doar il considera export(chiar daca sunt efecte personale si deja folosite) si acolo imi aduc expert in lemn sa vada din ce e masa si scaunele,apoi alt expert sa-mi evalueze canapele de piele si ce mai am eu,deci ma astept la cel putin 2-3000dolari.Poate am noroc sa aranjam ceva sa platim mai putin dar nu se stie,in consecinta toata distractia asta ma costa mai mult de cat face mobila.Varianta sa inchiriez apartament gol sa pun mobila acolo cade caci mie imi trebuie pe cel putin un an si ajung la aceiasi bani platiti.Am gasit azi dupa-amiaza varianta sa aduc la mama mobila care oricum trebuie sa isi arunce mobila ei veche si antica.Deci i-o las.Am scapat de o problema.
Alta problema o am inca cu cadastrul,cadastristul refuza sa-mi de-a numar de dosar,a zis ca nu mai vrea sa colaboram(ca am avut tupeul sa ma duc la Oficiul pt cadastru sa intreb de numaril dosarului;el ma amana de o sapt ca nu e in localitate,apoi nu-mi raspundea la tel).Asa ca vinerea trecuta mi-a zis ca ne intalnim azi sa-mi de-a dosarul nesolutionat,azi imi spune ca e iar in Buc si ca ma suna suna cand vine.Am aflat ca de fapt el sapt trecuta era in Medgidia si deci minciuni si minciuni.Nu stiu ce sa fac,cum sa-l determin sa-mi de-a dosarul,ce vrea si ce urmareste.Daca nici maine nu ma suna sa-mi de-a dosarul va trebui sa merg la un executor judecatoresc sa vad daca ma poate ajuta.O iu razna pur si simplu.
Tata e din ce in ce mai rau si stresant,mai egoist si ne toaca psihic.
Natalia e foarte obraznica,scumpa si sireata de altfel,ma amuza zilele astea ca zice dof-dof la grof-grof.Si la banana-bananana.
Anda,LMA lui V.La ce tara plecati?
Magga insanatosire grabnica Hanei.
Si eu sunt pentru week-end la Barcelona intre noi mamicile(dar nu sa dormim!!!!)cu conditia sa ma asteptati sa-mi termin belelele de pe aici.Fac lista?
Lavinia
lavinia345 spune:
Am uitat sa va spun ca din seara asta dormim toti trei in pat,cu noua mobila adusa,incapem.Al meu sforaie de imi sare laptopul de pe genunchi,Natalia pare ca nici sa viseze nu mai are cum.O sa adorm si eu in curand.I-am luat de pe net jupanului un aparat,Salin plus pt astmatici(ca e astmatic)si se laudau ca amelioreaza simtitor si sforaitul(recunosc ca de asta i l-am luat ci nu ca sa-i filtreze aerul ingrosat de el cu tigari),dar vad ca de o sapt de cand il am nu a ameliorat nici juma de minut sforaitul.Mai vroiam sa va zic mai multe dar nu mai stiu nimic la ora asta,dupa ce am carat paturi si dormeze mai batrane ca mine.aaaaa,mi-am amintit,am fost la Tarom in Constanta azi(ca tot eram prin zona)sa intreb de serviciul de cargo,poate trimiteam prin ei mobila,Tipa de la desk imi zice ca ei nu au cargo la Constanta,ca sa sun la Bucuresti.Adica nu eram la compania lor,nu putea ea sa ma ajute cu un telefon,trebuia sa-mi fac treaba singura,sa ma descurc eu.Al meu a comentat ceva in engleza,i s-a facut aleia rusine de gafa facuta,suna ea la Buc si afla detaliile ce ma interesau.Apoi o intreb de un bilet one way spre Beirut,imi zice ca e 403 euro(pt 2 ore de zbor)!!!!O intreb cat e unul return si-mi raspunde promp si mandru ca e 436 euro.Va dati seama cat sunt de hoti???Am gasit la agentia noastra(tot cu Taromul) bilet pt Beirut one way cu 340 euro.Cu 63 de euro mai ieftin ca la agentia mama.Uraaaaa intram in UE.
Lavinia
Witchie spune:
Lavinia,
Interesante aventuri ai putea incepe sa scrii o carte:)
Eu o sa imi iau bilet tot de la agentia aia pe care mi-ai recomandat-o. au preturi f bune!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
amo2004 spune:
Lavinia, pai nu ar fi mai ok sa incerci sa vinzi mobila decat sa platesti pe transport mai mult decat valoreaza ea? Sau are o valoare sentimentala?
Iar cu cadastrul ala nu inteleg?!?! Tipul lucreaza pe cont propriu? Nu-i poti face sesizare undeva? Nu au termene limita in care trebuie data o rezolutie asupra unui dosar? Offf! sper sa ai bafta in continuare si sa scapi repede sa te poti linisti si tu un pic, ca anul asta ai tinut-o din eveniment in eveniment. Noroc cu Natalia ca e o scumpa si te mai destinde. Ref la sforait, exista o procedura chirurgicala prin care se poate rezolva problema si presupune injectarea unei solutii care intareste omusorul reducand vibrarea acestuia. Din cate am vazut la TV mai demult, operatia se face si in RO.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
amo2004 spune:
Magga, "Kachaku" e capacul?
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
coraly spune:
Bubu, al meu zice pApi, accentuat. Suna ca si tati, la accent. Il foloseste si ca verb, de ex: papi hamham, adica ham ham papa :)
Magga, noi am avut rozeola prin aprilie. Exact 3 zile de febra, urmate de 3 zile de pete roz.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Witchie spune:
mimbo = rainbow, asa cum bine a zis magga. ai o cafea de la mine (desi ai trisat:D)
Despre celelalte sharade astept dezlegarea cu interes, e clar ca nu putem pricepe decat biberoneza alor nostri.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
sirimie spune:
Neata!
Magga, multa sanatate Hannei, sa ii treaca repede!
Si Vladut al meu a racit, stranuta si tuseste si are muci Cred ca si eu am racit . Ce pot sa ii dau pentru tuse? Bubu, ce picaturi de tuse ii dai tu lui Vladut al tau?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
strunfita spune:
Bogdan a racit un pic (ii curge nasul) si ii dadeam de o saptamana Imunobaby. Stiti cumva daca pot sa-i dau in continuare, sau trebuie sa intrerup cat e racit?
Mersi,
Carmina.
Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2
crinuta spune:
Sanatate puiutilor bolnavi.
Sirimie, depinde ce fel de tuse e. Daca tuseste din cauza secretiilor nazale cu care se ineaca, e altceva decat tuse, si nu necesita sirop de tuse.
Pentru asta se da un fluidizant, nu stiu cum se numeste, dar parca in Ro Ambroxol are niste picaturi pentru asta.
Eu aici i-am dat un sirop foarte eficient pentru asa ceva.
Daca tusea e de alta natura, trebuie sa vezi daca e uscata sau nu si ii alegi un sirop potrivit.
Daca are secretii va avea nevoie de un sirop expectorant. Eu stiu ca si Stodal e bun, dar pe langa asta mai exista si altele.
Aici i-am dat pentru tuse Exylin, iar acum m-am uitat cum se numeste acel sirop pentru fluidizarea secretiilor si se numeste Trifed.
Strunfita, nu stiu ce sa-ti raspund legat de Imunobaby, deoarece eu nu i-am administrat inca asa ceva. Nu vad de ce sa opresti acum, dar vezi si tu ce scrie in prospect.
Eu sunt foarte nemultumita de Pampers si abia astept sa ajung in Europa sa ii cumpar Libero.
Nu era saptamana in care sa nu il gasesc ud, iar azi noapte la fel s-a intamplat.
L-am gasit cu pantalonul ud pe la 3 noaptea, iar dimineata la fel, desi la 3 il schimbasem cu alt pantalonas, si chiar am avut grija sa ii aranjez penisucul in jos si nu in sus, deoarece si asta ar putea fi o cauza.
Ma intreb de ce cu Libero nu am patit asa ceva desi l-am folosit vreo juma' de an.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.