Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Amaya, mie imi pare rau ca nu mai postezi aici. Sper totusi sa revii.

As fi vrut sa zic mai multe, dar parca nu-mi gasesc cuvintele...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Bubule, puii nostri vad ca vorbesc la fel. Si al meu zice tot 'papi' cand vrea sa manance. Nu stiu cate kile are acuma, in pozele mai vechi era inainte de faza cu viermisorii, si a mai slabit intre timp vreo 500 gr cred, ca se vedea pe el. Are peste 12, dar la cantarul asta normal nu se vad si sutele de grame.
Daniela, greu cu somnul. Intradevar nu e bine sa pape noaptea. Al meu se scoala o data pe noapte cel putin sa pape, in rest il deranjeaza burtica.
Liviana, se joaca cu pianina, adica 'canta' in stilul lui:). Curtea e a socrilor.
Patricia, in gaurile de la gazon sunt smocuri de iarba, e adevarat. merci de compliment, dar deja m-am saturat de par. E lung si fara forma. Planuiesc o schimbare cu el.
Ubi, nu ne invidia, ca e casa socrilor Iar pozele din gradina cu copaci sunt la parintii mei, care stau si ei la casa. Noi stam la bloc. Casuta e Smoby, e a baiatului unor prieteni din Tg Mures, la care am fost recent. M-ai ghicit cu tunsoarea. Asa rau nu l-am tuns niciodata, zici ca-i scara magarului pe bretonul lui, saracul -noi ii zicem Romulan cand ii iese asa freza
Mai fetelor toate ziceti ca-i grasun piticul, dar sa stiti ca la corp nu e deloc, doar fata, e mai umflatel la fata. Azi chiar o sa-l cantaresc.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

verdict rozeola. daca miine nu ies pete e tot ceva virus.

acum astept petele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu stiu ca e o boala usoara si trece repede.

De unde o fi luat-o?

Se pare ca nu ne-am gasit azi, dar nu face nimic, sper sa ne " intersectam" online in curand.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Rozeola trece rapid, Magga. Nu-ti face probleme!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Hai ca am scris ditamai mesajul si mi-a inchis Vlad calculatorul

Coraly, sunt tari! Eu il intreb pe Vlad: Vrei sa papi? si de-aia zice el "papi".

Magga, nu-i nimic, lasa ca-i trece repede! Sanatate multa!

Vlad mai tuseste putin, mai are doua zile de picaturi de tuse, sper sa-i treaca de tot.
Acum "derubeaza" la o masinuta un surub cu creionul acela de scris pe tablita

Din biberoneza:
nashu= picaturi de nas
chii= scrie
apacu= capacul
buca= punga
du-ti= da-te

si ghicitoare:

"Boninea"
"Ngngnaaa"

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by bubu05
si ghicitoare:
"Boninea"

bomboana ?

"du-ti"=du-te spune si Mihai cand nu-i convine ceva
"na"=poftim/tine-cand ne da ceva, desi nu stiu de unde a prins el asta, ca nici la noi nici la gradi nu aude asa
"mia"=a mea/mie, cand vrea sa obtina ceva
"bea"-atunci cand bea ceva sau cand ii e sete

Alta faza: ne uitam in carticica cu animalute, eu il intreb unde-i vaca, el mi-o arata spunand "muuuu", apoi unde-i pisica, el o arata si spune "miau", apoi unde-i porcul, el il arata si spune "ghieee" etc La un moment dat il intreb unde-s florile, la care copilul mi le arata si trage aer pe nasuc ca si cum ar mirosi ceva. Mi-a venit sa-l mananc, nu alta! Asocierea functioneaza :)

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Magga, pupici Hanei sa-i treaca repede!

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

multzumim de gindurile bune

asa se pare ca trece repede. englejii ii spun three days' fever. da' eu credeam ca am singe rece si cam am facut in paloni (vorba copilei) dupa trei zile de aproape 39.

a luat-o din aer. ba mi-a facut doftorul ala morala ca nu se dau antipiretice decit daca are kupilu mai mult de 38,5. ca sa las febra sa se lupte cu boala.

n-o fi vreo ginginanie ce ingina vladutz?

zic si eu Kachaku (un singur cuvint)

Mergi la inceput

haideti sa zic si eu cu dormitul, dar sa nu va cruciti.

eu am dormit cu copilul in pat din prima zi de viata. la un moment dat a mai dormit si prin patul ei. dupa sapte luni facea urit noaptea asa ca am luat odorul in patul conjugal :D. Acu vreo citeva luni mi-a venit ideea sa ma bag si eu in patutul ei prin gaurica si sa o adorm direct in patul ei. acum, de adormit, adoarme acolo (cu vreo zece maimutoi si cu mine cu tot in patutz) dar rareori doarme acolo pina dimineata. se trezeste pe la 4-5 si o ia la fuga disperata prin casa si pina la urma tot in patul nostru sfirseste.

Mergi la inceput