Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

amaya, felicitari. ce studiezi??
Sarcina ta seamana mult cu a mea. eu am mers pe -3kile pina prin luna 7, dupa care am in inceput sa le recuperez, si pina la sfirsit le-am recuperat si am mai pus vreo 3 in plus. a fost super bine, la vreo 3 saptamini de la nastere am avut mai putin decit am avut cind am ramas gravida. a fost super.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, felicitari! Ma bucur sa vad ca a inceput sa straluceasca soarele cu fata la voi. Sa dea Domnul sa nu fie nevoie si de alte interventii!

Patricia, Marketing si Relatii Economice Internationale.
Sper sa am o sarcina exact ca a ta .

Oana 22+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Patricia - am ras la faza cu institutionalizatul
Oana - felicitari!
Amaya - succes la scoala si fara "boabe" in sesiune.

Mamici, eu chiar azi m-am intalnit cu o mamica care mergea (alerga dupa autobuz de fapt) la Tandarica cu fetita - 2 ani si jumate. Sunt curioasa cum o fi fost. Am sa va spun si voua.

Hai ca va zic si eu o sarada: uaua
Mentionez ca nici o litera si uaua nu se suprapune cu vreuna din cuvantul original. Va dau regatul meu daca ghiciti!

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si eu sper Amaya.:) Ma bucur ca te-ai intors.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patri, mi-am dat seama de ciorapi!
Cred ca o sa distreze la culesul viei, ii plac strugurii? Vlad e innebunit, fura mereu de la piata ! Ce m-am amuzat cu suzeta ! Poate daca nu i-o dadeai pe aia buna nu o mai vroia ! Si eu as putea sa i-o scot, dar inca nu vreau, il las sa se mai bucure de ea. Poate dupa ce incepe cresa i-o scot.

Amaya, ce ma bucur ca ai scris! Eu incepusem sa citesc pe la odiseea sarcinii sa vad daca mai povestesti ceva de voi !
Ma bucur ca ii merge bine lui Andrei la cresa ! Nu a mai racit deloc ? Noi din noiembrie cred ca-l ducem pe Vlad, pt. ca saptamana viitoare vrem sa mergem la chirurg sa-l decaloteze, apoi sa se vindece, sa facem analizele si il ducem. F. interesant articolul ! Vaai, mi-e rau, te-ai inscris la facultate ? Unde ? Poate suntem colege ! Bafta multa, daca mai timp si de ea ! oricum poti lua examenele la restante, partea nasoala e ca trebuie sa le platesti...

Liviana...hmmm...nu stiu raspunsul la sarada! Chiar, sa ne spui cum e la teatru si pote merg si eu data viitoare !

Simona, imi pare rau de Vladut ! Ce antibiotic v-a dat ? Are dreptate Danielai, poate trecea si fara antibiotic si e mai bine ca a luptat organismul putin. Oricum ii va trece de la antibiotic.

Andrutza, bravo pt. ciorbita ! Ideea e sa o lasi sa pape ce-i place, pana la urma va manca ea ! Bafta cu licenta si eu am la anul !

Oana Cretu, bafta multa cu recursul ! Ce e ala implant anticonceptional, in ce consta ?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, implantul anticonceptional este un implant in mana, iti baga un furtunas micut si timp de 2-3 ani nu mai ramai gravida. Cred ca intreb la Femina Intim daca are cineva idee daca ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, nu cred ca sintem pregatite 100%
daca nu i-o mai dau ziua, la inceput, tot e ceva. dar aseara daca nu i-as fi dat-o nu stiu zau cum ar fi dormit (si eu la fel).

ii plac mult strugurii, dar va trebui sa am grija sa nu ii manince direct din vie asa murdari(desi cind eram eu copil, cite mincam direct din gradini, copaci, etc, rosii de pe arac, castraveti, nu mai zic ffructele direct din pom pina ma umflam).

oana, iti tinem pumnii in continuare.
Nu stiu ce sa zic de implant, mie mi-e frica de asa ceva, chiar si de sterilet.

Ubi, pup??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Merci Ubi si Patricia. Implantul e ca o injectie, Patricia, aici pun cu o ora inainte si un patch cum ii pun lui Seb la vaccin sa nu simt durerea injectiei.:) Mie de sterilet mi-e frica, de asta nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ubi, multumesc.

Oana,

Bubu, nu povestesc despre Andrei la odisee. N-a mai racit absolut deloc si ii este foarte bine acolo. In fiecare zi ma minunez de norocul nostru cu grupa in care a nimerit. Acum au pus afis mare la intrare ca nu mai primesc nici un copil bolnav, sub nici o forma si nici macar sub tratament, cu tuse sau muciosi. Copii trebuiesc adusi in momentul in care sunt perfect sanatosi. Daca lipsesc 3 zile, si peste, trebuie sa aduca aviz epidemiologic. Sa dea Domnul sa se tina de regulile astea si atunci nu vad de ce s-ar mai imbolnavi asa des copii. bafta si voua la cresa. Abia astept!
La facultate sunt la Spiru Haret. Si nu m-am inscris singura ci cu tot cu sotul din dotare. Sa tocim impreuna. Cu examenele am cat de cat noroc fiindca prietena fratelui meu este foarte, foarte buna prietena cu secretara facultatii .

Oana 22+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Patricia, multumesc. Sa stii ca sunt si dispusa sa platesc un 1 l de must autentic caci nu am incredere sa cumpar din surse necunoscute. Haioasa tare faza cu suzi. Pacat ca nu ne poti arata un filmuletz pe dropshots. Chiar, nu a mai pus nimeni filmulete acolo? Sa stii ca si maica-mea a procedat la fel cand eram eu mica: mi-a gaurit suzeta, nu mult, cat sa intre aer cand tzocaneam in ea. Imi aduc aminte si acum ce dezamagita eram.
Amaya, felicitari pt admiterea la facultate! E prima care o faci?
Oana, ma bucur sa aud vesti bune. Cineva acolo sus va iubeste! Interesanta ideea cu implantul in mana. Nu stiam ca exista asa ceva ca metoda anticonceptionala.

Raspunsul la sarada: castravete!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput