Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Simona, multa sanatate lui Vladut...
Se pare ca viroza nenorocita care persisita zilele astea face tot mai multe ravagii.
Edit: oare deja putem sa-i vaccinam antigripal?

Oana 22+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, ma bucur mult ca te-ai razgindit
te rog sa povestesti cit mai des si cit mai multe despre cresa, ca si pe mine ma intereseaza, caci de la 2 ani, cel mai probabil va merge la cresa.
Esti o fericita cu culcarea, dar probabil ca se si trezeste dimineatza devreme. Rebe se trezeste pe la 9-10, iar peste zi mai doarme in intervalul 13-17 (cam 3-3 ore jumate); o sa sa schimbe si la noi situatia cind va fi institutionalizata

Merci de link. Eram sigura ca astia sint, ca am vazut prin supermarket dar sincera sa fiu nu m-au tentat, nestiind ce si cum sint. la gust seamana cu cartofii nostri?

simona, sanatate lui Vladut. trebuie neaparat antibiotic??pe mine ma enerveaza doctorii astia care dau una-doua antibiotic.

Liviana, abia astept impresii. eu o duc pe rebe maine la culesul vieila tzara la mama.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Va anunt ca am mai inceput si noi sa mancam cate ceva, i-am facut Simonei ciorbita si a mancat vreo doua zile cateva lingurile. E mare lucru avand in vedere ca plangea in momentul cand vedea o lingurita sau un castron. Mananca mai nou banane cu foarte multa pofta si singura - nu mai trebuie sa-i rup eu bucati, ii storc portocala in biberon, mai mananca iaurt simplu fara cereale, parizer, cremvursti si branza topita. Nu reusesc s-o conving deloc la alt mezel (de exemplu sunca), la orice fel de carne, la oua si peste. Chestii esentiale dealtfel, dar am rabdare, poate cu timpul se rezolva.
Amaya, am citit articolul despre mofturosi, e foarte adevarat ca nu-i pun niciodata mult in castron si nici nu ma enervez, doar ma pufnea plansul in perioada cea mai nasoala, dar nu o lasam sa ma vada. O sa incerc si cu formele de gheata, poate o motivez altfel. Felicitari pentru bebe cel nou din burtica, nu stiam ca si tu esti o curajoasa, ca Bestutza. Eu inca nu ma incumet, desi sunt convinsa 100% sa mai fac unul, dar am amanat-o pentru la anul. mai ales ca am licenta pentru a doua facultate la anul si nu-mi permit s-o aman. Pe langa asta, nu prea am ajutor cu asta mica, mama rupe usa cand ajung eu acasa, si n-as rezista fizic la mai mult decat am acum de infruntat. La anul sper s-o dau si pe ea la gradinita si atunci altfel discutam .

Patricia si Crinuta, voi aveti curajul sa mergeti cu prichindeii la teatru? Ca asta e o problema care ma framanta si pe mine, ce pot deja face si ce nu pot inca face cu Simona.

Toate cele bune si weekend placut.

Andrutza si Simonica ei draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Liviana, astept cu nerabdare impresii de la teatru. Sa scrii neaparat cum a fost! Care este adresa site-ului ?

Mergi la inceput

Patricia, acelasi program de nani il avea si inainte sa mearga la cresa. Dar el indiferent ca se trezeste la 7 sau la 10 la ora 12:15-12:30 se culca pana la 15:30-16, chiar si in week-end. El face scandal la nani numai cand il culcam mai tarziu de ora 20 si astfel, cu scandal cu tot, adoarme pe la 22-23 si cu siguranta se trezeste si peste noapte, cel putin o data. Daca insa ii respectam ora adoarme fara probleme si pana dimineata nu zice nici pis (testata si ras-testata).

Si eu am trecut de multe ori pe langa cartofii dulci si m-au tentat dar nu stiam cum sa-i gasesc. Acum ca am vazut ca i-a testat Crinuta o sa-i incerc si eu.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Simona, sanatate multa! sa stii ca daca doc ti-a dat antibiotic nu conteaza ca te-ai dus o zi mai tarziu! Dimpotriva, e chiar mai bine! Daca se putea rezolva fara, ai fi vazut imbunatatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Desigur fetele, va spun impresiile la intoarcere. Adresa teatrului este: http:// www. teatrultandarica. ro
Vai Patricia, daca ai sti ce pofta de MUST am! Mmmmm.... Rebeca doarme foarte bine din cate povestesti. Matei doarme ziua rareori 3 ore, in general 2 ore, seara se culca la 10 si se scoala la 7-8.
Sa stiti ca ies foarte buni si cartofii normali copti in staniol, nu musai doar cei noi...
Amaya, n-ai ghicit sarada.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Andruta, ma bucur ca maninca mai bine.
lasa, ca in timp va minca si carnitza. si Rebecca face multe mofturi la carne, o aduna ghemotoc in gura si nu o inghite.
nu m-am incumetat sa merg cu ea la teatru sau la film, ar fi prima dca cind vom merge la teatru de papusi.
am vazut odata o emisiune despre tarile nordice, si cica in finlanda, salile de cinema si teatru au si locuri pentru carucioare si vin mamele cu bb, care ...nu zic nimic. sincera sa fiu, parca nu as crede ca nu il apuca pe nici unul plinsul.

Fetelor, eu aseara am murit de ris.
am inceput procedura de a renunta la suzeta, care inca este ceva de neinlocuit, nerenuntat, etc, etc.
Asa ca am luat una din suzete si i-am retezat de tot tetina. cind i-am dat=o era asa de confuza, nu stia ce sa faca cu ea, mai ramasese un ciot mic din cauciuc, incerca sa suga asa, avea o fatza asa de haioasa, se uita la noi si ne intindea suzeta si zicea 'ata??ata??...pina la urma a aruncat-o si nu i-a mai trebuit pina aproape de culcare. Pe urma i-am dat-o iarasi, la fel, imi venea sa mor de ris de reactiile ei. mai tirziu cind nu se mai putea deloc, i-am dat una buna. la inceput nu vroia sa o ia ca a crezut ca e aia rea. dar cind a simtit-o, a luat- o si parca nu ii venea sa creada...si nu a mai scapat=o toata noapteaoricum, din prima nu se poate, dr pina la 2 ani trebuie. O prietena de-a mea din parc asa a procedat si i-a mers din prima. eu am fost sigura ca la noi nu va fi asa, si nici nnu sint pregatita sa pierd citeva nopti acum, la cit de obosita sint.

Liviana, atunci o sa te invit la un pahar de must!
o sa fac si eu cartofi cu prima ocazie, ca mi-ati facut pofta.
Rbe doarme cel mai bine in timpul zilei, este cel mai bun somn al iei, fara intrerupere, plinsete, zvircoleli (numai in scaunul de masina, altfel nu doarme mai mult de o ora); iar noaptea se culca pe la11.20-12, desi noi tot incercam de la 9.30.10 (se se agita, plinge).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

andrutza, nu te mai necaji, e o perioada normala in dezvoltarea lor. Am observat si la Andrei ca prefera sa manance lucruri pe care le poate tine in mana si din care musca: bucati de cascaval, branza, crenwurst, castraveti intregi, morcovi, bucatele de sunca/pastrama taiate mai groase, sferturi de mar, covrigei, biscuiti, felii mai groase de cozonac etc. (lista am facut-o ca sa-ti dau idei).
Multumesc mult pentru urari. Eu nu consider ca sunt curajoasa fiindca m-a ajutat Dumnezeu sa am un pitic tare cuminte iar acum sarcina asta este chiar mult mai usoara decat prima. Nu am, nici n-am avut, greturi, pofte, dureri, analize proaste, stari de disconfort si mai ales, pana acum, am luat abia un kilogram si jumatate (si m-am chinuit sa-l iau, pe cuvant).
De luna asta sunt si eu studenta dar mai putin placut este ca nasc exact in perioada primei sesiuni...sper sa pot face fata si sa nu incep primul an cu restante.

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

hop si eu dupa o pauza de forum cu vesti bune. Am facut recurs. Ieri am fost sa il luam de la asociatie, a facut doamna aceea un recurs, sa-i traiasca sufletul ei, ca ccc cand l-a citit mi-au dat lacrimile si ei cand m-a vazut pe mine. A facut recursul la calculator si inca o hartie scrisa de mana cu antetul asociatiei in care spune numai lucruri frumoase despre noi si ca ei ne sustin. Si a spus ca are doua familii (noi si inca una) pentru care se va lupta pana in panzele albe sa ne dea actele. Cica i-a placut ei de noi si daca ne refuza iar se duce personal la prefectura cu dosarul sa se certe cu ei,in fine...mie mi-a ridicat moralul mult cand am auzit-o zicand ca se va bate pentru noi. Maine pun scrisorelele la posta si asteptam. Voila. A! si m-am decis sa fac implant anticonceptional. Trebuie sa ma informez daca ingrasa si asta, sper ca nu, ca e bun tare, 2-3 ani nu ai treaba. Eu am luat programare la dr sa il fac, a zis ca daca ma razgandesc, sa ii sun. Nu stiu daca ingrasa, trebuie sa aflu neaparat.

Imi cer scuze ca nu am mai citit pe aici, dar nu am avut timp liber, ma solicita cratita, copilu' etc la maxim. Dar sper sa recuperez eu. Va pup dulce!

Mergi la inceput