Ai nostri ca brazii (ian-feb05)29

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Liviana, am pus ulei. Intotdeauna pun ulei peste cam orice pun la cuptor, tocmai pentru a nu iesi uscat.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Shishu-shishu=utza-utza

Sunt foarte obosita dar am intrat sa verific mail-ul si am v-am citit si pe voi.Maine dupa-amiaza mut mobila,se pare ca o sa mai ramana si pe alta zi,simt ca NU MAI POT.Natalia e din ce in ce mai rea,sta pur si simplu lipita de mine,numai in brate,sa nu o atinga nici ta-su si nici mamaia,prietena ei cea mai buna.Intre timp imi fac griji cu tampeniile astea de cadastru si intabulari,nu am nimic sigur,nu stiu nici cand se va depune dosarul si nici cand o sa se termine.Daca dureaza 3-4 sapt cred ca ma duc in Liban,o obisnuiesc pe Natalia cu bona din nou si apoi revin eu cand sunt actele gata sa semnez contractul de vanzare-cump.Ca altfel nu mai rezist sa mai stau inca o luna aici fara ajutor,ba cu mai multa treaba.Ma dor umerii de parca am o greutate pe ei.Vreau sa dorm muuult,sa stau la masaj si la fumat de arghile.Si sa nu vad biberoane si pampersi 3 zile.Sa nu le vad!Natalia lipeste abtibilduri peste tot.Locurile preferate obrajorii ei si picioarele mamei.Noapte buna!

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

seara buna doamnelor,

Crinuta, teoria suna foarte bine...hmmm...si pe mine tot practica ma omoara...oricum daca mai fac cumva vreunul voi dormi in patutzul lui de la bun inceput ca oricum am inteles acum ca nu se rupe. Glumesc fetelor...

gata ne-au disparut petele...hanna s-a reapucat intens de distrugerea premeditata a casei. azi mi-a facut o revista bucati bucatele toata buctaria era plina de hirtii lucioase inclusiv dumneaei...isi pusese hirtii si in pampers...

shetepente este ceea ce ne trebuie neaparat ca sa iesim "afa" shete (sosete) pente (pantofi) intotdeauna legate. daca cere numai sosete separat alea sunt "sete" cu accent pe ultima silaba...

vreau si eu cu hanna la teatru...

asha, Lavinia, dar sa stii ca nu ar fi prea de mirare sa te trezesti cu un mic atentat aici. io nu zic ca mi-e frica, dar una e Elvetia, alta e Geneva. si pe mine ma bufneste risul numai imaginindu-mi o bomba la neuchatel sau in grison, dar la davos sau la geneva nu m-ar mira. altfel ai dreptate si tu ca nici elvetienii nici vecinii nu par sa-si arunce bombe prea curind.
si eu zic tot pishu - pishu

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, imi plac si “aventurile” voastre de seara, chiar m-am amuzat…e nasol ca nu mai poti sa faci nimic, trebuie sa stai sa o adormi…Tziapi =ciorapi ??
Telefoane din alea din piata a avut si Vlad cu carul si stii ce facea? In urmatoarele 2 minute le musca butoanele si mi le da mie ca sunt « ninoi » adica gunoi !

Crinuta, pai e pacat sa nu cumperi haine daca sunt asa ieftine ! Vreau si eu un sac !
De cartofi dulci nu stiu retete, ca n-am facut niciodata. Cum sunt la gust ?
Apropo de culcat, cand Vlad e mai agitat, iar cateodata urla daca il duc la somn, il mai las putin la joaca, si intr-un final il pun in pat, eu ma asez pe canapeaua de langa patul lui si stau acolo. El se ridica ma vede, eu ii zic ca fac nani acolo si sa se culce si el, dupa vreo 3-4 ridicari se culca, se mai foieste si adoarme. Asta se intampla f. rar, sa zic o data pe luna.

Lavinia, saracuta de tine...lasa ca vor veni si zile mai bune ! Apropo de abtipilduri, Vlad le dezlipeste de pe masinute si le imprastie prin casa, iar la piata fura etichete cu preturi de pe orice !

Azi Vlad a numarat singur, pe bune, fara ajutor : do, tii, patu, cici, shase ! Eu taiam niste morcovi iar el ii alinia si ii numara. Am ramas masca !
Si mai zice :
Moco=morcov
Cane=carne
Tatai si mamai= tataie si mamaie(cu accent pe i)

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, ai ghicit
Pina in prezent vad ca nu a stricat telefonul, este foarte incintata de el.
Nici eu nu am mincat niciodata cartofi dulci. cum sint la gust, Crinuta??cu ce seamana? ca as lua si eu, ca am vazut la supermarket.

si rebecca zice mamaie si tataie, dar nu stiu cui, ca la noi in fam se foloseste bunicu, bunica (dar nu prea are tangente cu ei), iar mama mea este Babi (si o striga mereu, se bucura mult cind o vede).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Dragele mele se pare ca retragerea mea nu a durat multa vreme fiindca nu rezist sa stau departe de voi, nici nu mai are rost sa spun ca v-am citit zilnic.

Imi pare tare rau de mamicile care se confrunta in continuare cu probleme cu somnul piticilor.
La noi se pare ca s-a rezolvat fara tv...am descoperit ca este foarte important sa nu mai depasim ora 20 cand il culcam...daca il ducem la nani fie si la 20:30 (s-a mai intamplat intr-o singura seara) o luam de la capat cu scandalul. Ritualul nostru este simplu: ii fac lapticul si ii dau cana sa bea cam jumatate inainte de baita (altfel striga dupa mine "apte, apte" de nu se mai opreste) apoi facem baita (dush), il duc in camera si il pun pe spate cu capul pe o perna, ii imbrac in partea de sus si ii dau restul de lapte cat il imbrac eu in partea de jos (pampers, sosete, pantaloni)...toate astea le facem la lumina mica a veiozei si cu CD-ul de nani in fundal. De obicei pana il termin de imbracat deja se freaca la ochi. Apoi il pun in pat, sting lumina, ma asez langa pat si-l mangai pe cap. In maxim 5-10 min. adoarme. Pana acum faceam ritualul alternativ o seara eu, o seara tati insa acum eu il imbrac si tati ramane langa el dupa ce stingem lumina. Trebuie sa specific faptul ca Andrei nu mai doarme deloc de la ora 15:30-16 si pana la somnul de noapte si cina o are la ora 19.

In alta ordine de idei Andrei are deja gashca la cresa, formata din inca 4 baieti si "iubita" lui, Ana (care il striga numai "bebe, bebe" sau "pitic, pitic" toata un zambet si care plange cand ma duc sa-l iau pe Andrei de la cresa). Deja acum cand ajungem dimineata si il duc in clasa imi arunca un "pa,pa", imi face cu mana si da fuga la gashca lui.
A inceput si el sa mai spuna ceva cuvinte:
apte - lapte
apa - apa
Ana - Ana (cand e acasa vorbeste intruna cu ea la tel.)
mamama - in loc de "mmmmm, ce buna e mancarea"
papa - papa
igi - covrigi

si mai are cateva bebelicesti dar nu stiu cum sa le reproduc. E tare dulce cand mananca el ceva si vrea sa-mi dea si mie: vine la mine si imi intinde ce are in mana si imi zice "mamama" si isi plescaie buzele in semn de cat e de bun.

Cam atat despre noi.

Ma bucur sa vad atatea mamici revenind in forta, mi-a fost dor de voi.

Bubu, voi n-ati inceput cresa?

Crinuta si restul mamicilor care aveti probleme cu puiutii si mancarea, asta am primit azi de la Pampers in newsletter-ul adecvat varstei lui Andrei:

"NU MANANC ASTA! Daca atunci cand vine ora de masa totul se transforma într-o lupta, ar fi bine sa te axezi pe gustari. La aceasta varsta copii nu prea au rabdare sa stea la masa deoarece îi asteapta o multime de alte lucruri interesante de facut. Daca numeri fiecare înghititura pe care o mananca cel mic îi vei transmite un mesaj gresit. Nu vei face decat sa transformi mesele în experiente stresante si neplacute iar copilul va asocia înca de mic mancarea cu ceva negativ. Este mai bine sa abordezi toata aceasta problema cu calm si sa îi oferi copilului mai multe gustari hranitoare pe parcursul zilei. Pe masura ce creste, nevoile copilului se schimba constant iar apetitul sau este afectat de diferite circumstante. Copilul poate avea un apetit crescut astazi datorita cresterii, iar maine din cauza unei usoare raceli se poate sa nu mai vrea sa manance deloc. Unii copii adora mancarea si se supara daca pranzul este servit cu întarziere. Altii nu doresc altceva decat sa sara peste mese. Nu îl forta sa manance daca nu vrea. În majoritatea cazurilor aceasta problema se rezolva de la sine daca reusesti sa mentii o atmosfera flexibila si relaxata. Dar daca ai într-adevar motive de îngrijorare, cere sfatul medicului sau al asistentului social care te va sfatui cum sa ameliorezi aceasta situatie."

"Daca copilul tau e mofturos, pune cantitati mici de mancare, de exemplu în tavita pentru gheata, acest lucru va face mesele mai interesante si copilul nu va mai fi coplesit de cantitatea mare de mancare pe care trebuie sa o manance. Bucati de fructe, cuburi de branza, paste, cereale, crutoane si legume fierte sunt idei bune pentru a fi puse într-o astfel de tavita. Copiii fac mofturi la mancare pentru ca sunt coplesiti de farfuriile mari din fata lor.

Oana 22+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, ma bucur tare mult ca ai revenit printre noi. Foarte interesante informatiile de la Pampers. Cred ca o sa ma abonez si eu, se poate de pe site-ul lor, nu?
Un Bravo pt Andrei cel cuminte si "iubacios".
Patricia, noi vom merge maine la Capra cu 3 iezi. Ramane de vazut in fct de reactia lui Matei daca vom repeta experienta sau ba.

O sarada (usoara) si de la noi: cacatete.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Liviana, multumim. Da, te poti abona la ei pe site (pe mine m-au abonat ei automat cand am iesit din maternitate si mi-au dat un pachet cu produse iar eu le-am completat un formular).

Raspuns la sarada: saratele!?!

Comorile mele

Mergi la inceput

Patricia, cartofii dulci arata asa:
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Ipomoea_batatasL_ja01.jpg

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Trec sa zic si eu buna in graba. Vladut al meu e racit tare, de ieri are febra (38 ieri dimineata, 39 aseara), imi pare rau ca nu am mers ieri la medic. Am mers in dimineata asta si incepem antibiotic. El e vesel in general dar nu maninca, plinge din orice si e umflat la fata, are nasul infundat. Nu are nimic la plamini, tuseste din cauza mucilor. Nu mai trece o data !

Edit: Amaya eu ma bucur

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput